Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33295 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı levitate

tamam zehir salındığına göre 2'si de vasat çıktı bile :D
zehir mi hmm

o zaman gs evrenin şampiyonu kadrosu evrenin en iyisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı levitate

Yine hortlatmış şu saçma tartışmayı  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1168497355546664960
aga milli takıma geçen her kişi şunu söyleyip duruyor

birilerinden emir mi geliyor acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Dogru diyor
11 siniri koysunlar alip oynatamadigimiz adama doviz veriyoruz 21 yas alti yabanci da kontejyandan sayilmasin. Bizim kaliteyi de arttirmamiz lazim mesela milli olmamis oyuncu alinmasin falan bisiler dusunmek lazim
Ya da serbest biraksinlar 11 tanesi kadroya girebilsin o zamanda tiribunde oturana dovic verilecek

Ilginc bir olay nereden tutsan elinde kaliyor

Ben olsam 11 yabanci limitini kesin koyardim genc oyucnulari da saymazdim yabancidan

Çevrimdışı levitate

Dogru diyor
11 siniri koysunlar alip oynatamadigimiz adama doviz veriyoruz 21 yas alti yabanci da kontejyandan sayilmasin. Bizim kaliteyi de arttirmamiz lazim mesela milli olmamis oyuncu alinmasin falan bisiler dusunmek lazim
Ya da serbest biraksinlar 11 tanesi kadroya girebilsin o zamanda tiribunde oturana dovic verilecek

Ilginc bir olay nereden tutsan elinde kaliyor

Ben olsam 11 yabanci limitini kesin koyardim genc oyucnulari da saymazdim yabancidan
mantıklı aslında ama kökten kaldırmaya çalışıyorlar çok yanlış olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

mantıklı aslında ama kökten kaldırmaya çalışıyorlar çok yanlış olur
Zor kaldirirlar diyecem diyemiyorum
Bi kehake ile kalkar tazminat verip gonderirsin yabancilari
Ama mantiken su gun kaldiriyoruz deseker 3-4 sene zamana yayarlar

Çevrimdışı levitate

Zor kaldirirlar diyecem diyemiyorum
Bi kehake ile kalkar tazminat verip gonderirsin yabancilari
Ama mantiken su gun kaldiriyoruz deseker 3-4 sene zamana yayarlar

zamana falan yaymaz bunlar çaaat diye kaldırırlar yada en fazla 4 yabancı yaparlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

andone'ye 2.5 milyon maaş bağlamışlar YUUUUUUH

bipbipbupbup

Çevrimiçi MUSTAFA_

andone'ye 2.5 milyon maaş bağlamışlar YUUUUUUH
Herhangi bir başarısızlıkta ellerinde hiçbir şey kalmayacak  :tabe: Yaptıkları 1 senelik bir yatırım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Herhangi bir başarısızlıkta ellerinde hiçbir şey kalmayacak  :tabe: Yaptıkları 1 senelik bir yatırım  :tabe:
mitroglou v2
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu kadar yatırımdan sonra şampiyonluktan kopmaya başlarlarsa Albayrak Ankara’ya yalvarmaya gider
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kadar yatırımdan sonra şampiyonluktan kopmaya başlarlarsa Albayrak Ankara’ya yalvarmaya gider

ankara da kimse yok aldık orayı :D

başka yere gitsin :D

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol hocam Allahını seversen sen konuşma da o mevkilere çıkan herkes onu diyor. Sanki yasak oynatmak oynatsınlar abi, eğer çok istiyorsan yap prim sistemi niye zorunlu kılıyorsun ki ???
İşte kadronda 5 türk oynatırsan bilmem kaç euro falan.

Çevrimdışı tangaz

Falcao'nun kötü oyuncu ya da kötü transfer olduğuna dair hiç bir şey yazmıyor ki orda. Gomez'in daha üst seviye olduğunu düşündüğüm yazıyor. Bir tür karşılaştırma var yani. İstatistik lazımsa aç Gomez'in ŞL'nin zirvesindeki istatistiklerine bak. Sonra da Falcao'nun o seviyeye gittiğinde ne yaptığına.

gomez>falcao
ama forumda sağlam falcao gömüsü yapıldıgı gerçeği de ortada sen de direkt gömmemişsin de kıyaslama yaparak değersizleştirmişsin gibi olmuş ve konu gomez değil abuş gibi bi kazmayla bir tutmak 
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 22:19:00 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ben de Gomez'in daha büyük futbolcu olduğunu düşünenlerdenim.

ben de
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şimdi biz ffp ayağına neden en değerli oyuncuları sattık sürekli

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

taylanıda almışlar napıcaklar bu kadar ortasahayı, ulan bari taylanı alsaydınız ya.

Çevrimdışı goktasoktay

şimdi biz ffp ayağına neden en değerli oyuncuları sattık sürekli
Doğrusu bu soruyu ben de soruyorum. Alemin akıllısı bizdik sanırım. Her ne kadar tasvip etmesem de adamlar öyle güzel etrafından dolaştılar ki. Hem de göstere göstere. Yok borçları arttı, yok maaş yükleri facia, vs vs. Geçiniz, her türlü istediklerini alıyorlar. Bak bu sene şl den gelecek paraya, seneye şl ye gidecek kadroyu kurdular. O onu amorti eder. Olmayan yerleri de hakemlerle doldurup yola devam.

Ben transferleri takımda oynarken görmek istiyorum. Oynamayan adamı gömmek gibi bir alışkanlığım yok. Bu zaten kendi adıma transfer eleştirisi değil tam olarak. Sadece kıymetli oyuncularımızı sırf bu sebeple kaybettik ve borcumuz falan da azalmadı.

Umarım tüm transferler sisteme tam uyar, burak da sezon içinde hiç sakatlanmaz ve biz bu ligin içinden geçeriz..

Çevrimiçi blackeagle35

Taylan bonservis olmadan gibi görünüyor muhtemelen onun da imza parası yoluyla etrafından dolandılar.

Çevrimdışı tangaz

Doğrusu bu soruyu ben de soruyorum. Alemin akıllısı bizdik sanırım. Her ne kadar tasvip etmesem de adamlar öyle güzel etrafından dolaştılar ki. Hem de göstere göstere. Yok borçları arttı, yok maaş yükleri facia, vs vs. Geçiniz, her türlü istediklerini alıyorlar. Bak bu sene şl den gelecek paraya, seneye şl ye gidecek kadroyu kurdular. O onu amorti eder. Olmayan yerleri de hakemlerle doldurup yola devam.

Ben transferleri takımda oynarken görmek istiyorum. Oynamayan adamı gömmek gibi bir alışkanlığım yok. Bu zaten kendi adıma transfer eleştirisi değil tam olarak. Sadece kıymetli oyuncularımızı sırf bu sebeple kaybettik ve borcumuz falan da azalmadı.

Umarım tüm transferler sisteme tam uyar, burak da sezon içinde hiç sakatlanmaz ve biz bu ligin içinden geçeriz..

tff harcama limitine göre adamlar bizden 110 milyon tele fazla harcayabiliyorlar demek ki doğru yoldalar biz yanlış matematik yalan söylemez.

Çevrimdışı worns

gomez>falcao
ama forumda sağlam falcao gömüsü yapıldıgı gerçeği de ortada sen de direkt gömmemişsin de kıyaslama yaparak değersizleştirmişsin gibi olmuş ve konu gomez değil abuş gibi bi kazmayla bir tutmak

O kadar da rasyonel olamıyorum. :) Komşunun tavuğu bana kertenkele gibi görünüyor.

Fark yaratacak bi oyuncu olduğu kesin. Sonu van Persie gibi olsun inş :)

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: