Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32994 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Necmi

Spor kanallarına bakın sabahtan beri magandanın aldığı cezayı konuşuyorlar.Cezanın 19.05'de verilmesi ne anlama geliyormuş diye tartışıyorlar :lol: Bizim Beşiktaş'lı bildiklerimiz de objektiflik ayağına terim övsün böyle bravo :claps:
çok görme kardeşim bak burdada objektiflik ayağına Beşiktaş gömülüyor.

Çevrimiçi Necmi

Gizel magduroyet cikar ordan sezon sonuna oadar konusurlar
Biz 19:05te ceza verildi
bak adamlar hala kulüpler birliği kararını konuşuyor ne koymuşsa sizin gibi özür diledi
demiyor. hala ağlıyorlar. zaten işin özüde buydu ama Fikret Orman düşmanları o olayı küçültebilmek için
dokuz takla atıyor.
anladınmı ne dediğimi şimdi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Paralı kalemşörler tek elden çıkar gibi yorumlar yazıyor.ailecek mağdurlar buradan da mağduriyet çıkardılar.
Ceza alırım yazamıyorum

Çevrimiçi Necmi

Paralı kalemşörler tek elden çıkar gibi yorumlar yazıyor.ailecek mağdurlar buradan da mağduriyet çıkardılar.
Ceza alırım yazamıyorum

yok onlar fırtına gelmeden sesini duyuyorlar ondan.
yalnız kabul edelim o açıklamanın 19:05 de yapılması ciddi dalga geçmektir :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı caner.eryigit

yok onlar fırtına gelmeden sesini duyuyorlar ondan.
yalnız kabul edelim o açıklamanın 19:05 de yapılması ciddi dalga geçmektir :kop: :kop: :kop:
Ya abi  19.05 hariç ne sıkıntı var adamların 3 haftada lehine az az 10 hata var buna rağmen ağlıyorlar.
Karşısın da ki kadın sunucu ne dedi ya ümit davala ya 19500 para cezası verdiler subliminal mesaj var 1905 hesabı inanılır gibi değil diyor yalan rüzgarı cengiz.
Ya bunlar eğitilmezler.
Bu iki camia birbirine girecek bunlar fragman biz nerede olacağız önemli olan o.
Arada bizi doğramasınlar.

Çevrimdışı mylife1903

bak adamlar hala kulüpler birliği kararını konuşuyor ne koymuşsa sizin gibi özür diledi
demiyor. hala ağlıyorlar. zaten işin özüde buydu ama Fikret Orman düşmanları o olayı küçültebilmek için
dokuz takla atıyor.
anladınmı ne dediğimi şimdi.
Adam hala kullaniyor iste
Kendine buktu olayi
Yeri gelince ozur mevzusunu da gelisine 90a cakar
Oyle cok koydu oyle cok koydu ki hakemler sampiyonlugunu engelledi adamlarin

Çevrimdışı mylife1903

Ceza alırım yazamıyorum

Cikarmaz mi sezon sonuna kadar bagiracaklar
Biz de cikip bizim baskan aciklatti 19:05de demeliyiz tabi ki guclu sansinlar bizi

Çevrimdışı caner.eryigit

Cikarmaz mi sezon sonuna kadar bagiracaklar
Biz de cikip bizim baskan aciklatti 19:05de demeliyiz tabi ki guclu sansinlar bizi
Ya nasıl bir arsızlıktır izah edecek kelime bulamıyorum.
Böylesini görmedim nasıl birşey tarifi mümkün değil..

Çevrimiçi MUSTAFA_

https://twitter.com/atigoll/status/1169659406994300928
Bu arkadaşı hatırladınız mı?Maganda hocasını korumak için kastığı algıya bak :D Bu leş medyanın yazdığı hiçbir şeye itibar etmemek lazım.
Artık itibar etmeyeceklerdir.Taraftarı birleştiriyorlar bu tür açıklama ve haberlerle. Farkında değiller  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ya nasıl bir arsızlıktır izah edecek kelime bulamıyorum.
Böylesini görmedim nasıl birşey tarifi mümkün değil..

Yaw arsizlikta hersene citayi yuksege koyuyorlar rakipleri de yok
Boyle boyle hedefe variyorlar 2 hafta dinleriz simdi bunlari

Fb girer topa yakinda

Çevrimdışı mylife1903

Bu arkadaşı hatırladınız mı?Maganda hocasını korumak için kastığı algıya bak :D Bu leş medyanın yazdığı hiçbir şeye itibar etmemek lazım.
Tabloya bah fislemisler resmen
Fenerli uye dolmus
Bizim muhabirler neden yapmiyor boyle tablo

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaw arsizlikta hersene citayi yuksege koyuyorlar rakipleri de yok
Boyle boyle hedefe variyorlar 2 hafta dinleriz simdi bunlari

Fb girer topa yakinda
Bu sene şampiyon olalım bornozla işe gidicem şantiye ye

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene şampiyon olalım bornozla işe gidicem şantiye ye

Sampiyon olursak bornozu aziz yildirimdan gs baskani devralacak sana sira gelmez

Çevrimdışı uğur07

Bütün muhabirler toplandı. Canhıraş bir şekilde terimi savunuyorlar. İyi oluyor aslında tiyatronun sonlarına yaklaşıyoruz. Ama şu organizasyon gerçekten takdir edilesi. İlmik ilmik nakış nakış işlenmiş.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bütün muhabirler toplandı. Canhıraş bir şekilde terimi savunuyorlar. İyi oluyor aslında tiyatronun sonlarına yaklaşıyoruz. Ama şu organizasyon gerçekten takdir edilesi. İlmik ilmik nakış nakış işlenmiş.

Basını takan kaldı mı? Basın eskiden etkiliydi. Artık inandırıcılıklarını yitirdiler. Hiçbir etkileri yok benim gözümde. Anca kendi taraftarlarını gaza getirirler. Ne de olsa GS TV 2 kanalın ismi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Sampiyon olursak bornozu aziz yildirimdan gs baskani devralacak sana sira gelmez
Tamam o giysin kabulumdur.

Çevrimdışı tangaz

adamın lakabı ispanya da falan el padrino ymuş...öyle diyor... korkmam ben diyor.. padrino reyiz burası çok önemli

yazım hatası yapmışsın çokomelli olacaktı :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fenerlilerin tff.ye geldiği belli olmaya başlamış yıllarca sözde beşiktaşlılar yönetiyrdu şöle bi çakışlarını görmemiştik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Her şeyin dakikasına vs mi bakılacak, bu adamlar Türk futboluna her türlü pisliği, dalavereyi getiren klüp. Önüne gelene organize suç, bilmemne noluyoruz? Yenildiği, berabere kaldığı her maçtan sonra ali kıran başkesen gibi yargı dağıtmaya çalışan bir adam Fatih Terim, hatta Türkiye'de bu işi başlatan da kendisi. 8 Kişi kalmış rakibi 9.uzatma dakikasında yeniyorsun, takımına sezon öncesi hiçbir şey vermemişsin konuştuğu şeye bak. Dışarıda böyle haksız yere ona buna sataşırsan dayak yersin, bilakis kendisi de yedi ama uslanmadı. Her zaman kaosu başlatan, milleti birbirine düşürüp aradan sıyrılan camia oldular.

Siyaset kısmına girilirse işin içinden çıkmak güç olur, zaten neyi doğru yapıyoruz ki diyeceğim lakin bu adamların zamanında kimlerin yanında olduğunu bilmeyen var mı yahu? Hiç konuşmaya hakları bile yok bence.

Algıyı çektiler 19:05'e şimdi bir de barıştan yana gözüküyor herifler, genç bir arkadaş girmiştir haberi o da öyle olmuştur. Ne yani şimdi oturup manyak gibi dakikalara mı baksın herkes? Az bile o ceza.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 01:56:19 Erman1903 ]

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Fikir jimnastiği demiş. Gerçekten çok samimi fikirlerim var ama durduk yere başımız derde girmesin. :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Genç

Basını takan kaldı mı? Basın eskiden etkiliydi. Artık inandırıcılıklarını yitirdiler. Hiçbir etkileri yok benim gözümde. Anca kendi taraftarlarını gaza getirirler. Ne de olsa GS TV 2 kanalın ismi  :tabe:
Dediğin doğru insan bir haber okuduğunda otomatik olarak artık inanmıyor ama bir şey gerçekmiş gibi üst üste üst üste yazılır, çizilir, konuşulursa gün sonunda kendini onu savunurken bulursun. Ne kadar bilinçli olsan da.

Çevrimdışı tangaz

Fikir jimnastiği demiş. Gerçekten çok samimi fikirlerim var ama durduk yere başımız derde girmesin. :steamed:

samimiyet iyidir abi  :evillol:

Etiketler: