Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33546 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adamların hocası orta saha eksik diyor iki gün sonra Leminayı getiriyorlar, bizim takımda hoca forvet yok diyor daha hiçbir gelişme yok
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar FFP nin sağından solundan ortasından her yerinden dolaştılar. Biz bir FFPye takıldık takılış o takılış. Fikret Orman beceriksizliğini, plansızlığını FFPye borçlara bağladı durdu. İyi kadro, kaliteli isimler almadan ne şampiyon olursun ne de borçları kapatırsın. Bunu kaç yıldır öğrenemedi, öğrenmek istemedi gitti.En tecrübeli başkan sensin bu kadar hazırlıksız, plansız hareket edilmez.
Başkanın Beşiktaş diye bir derdi yok ben böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı sEuL

Tsnin kaleciye bah kedi gibi

Tempolu guzel mac oluyor aslinda, kirmizi kartlar eksik bir tek :)

Iki takimda cok net pozisyonlari huncarca harcadi bu dakikaya kadar.

Çevrimdışı Alper1903

florin andone gs'ye gitmiş bile. yarın olaylar baya bi büyür en az 2 tane net transfer gelmezse. umarım gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar FFP nin sağından solundan ortasından her yerinden dolaştılar. Biz bir FFPye takıldık takılış o takılış. Fikret Orman beceriksizliğini, plansızlığını FFPye borçlara bağladı durdu. İyi kadro, kaliteli isimler almadan ne şampiyon olursun ne de borçları kapatırsın. Bunu kaç yıldır öğrenemedi, öğrenmek istemedi gitti.En tecrübeli başkan sensin bu kadar hazırlıksız, plansız hareket edilmez.
Bir yerinden dolaştıkları yok, daha FFP'nin ikinci senesindeler.

Teknik direktörleri ağlamaya başladı bile daha şimdiden. Adamlara stoper lazım, 3. stoperleri yok.

Lemina kiralayıp, Donk'tan stoper yapmaya çalışıyorlar, Diagne ile Kostas'ın maaşlarını ödeyip kiralama ücreti almış gibi gösteriyorlar.

Aziz de 2 sene önce transferleri yaparken öyle diyordunuz, Bolu'ya satışlar falan. Bizden 1 sene sonra girmelerine rağmen, bizden 2 sene sonra bile hala FFP'den çıkamıyorlar. Hala 2020-2021 senesi için anlaşma yapıyorlar UEFA ile.

Çevrimdışı tuncaboylu

florin andone gs'ye gitmiş bile. yarın olaylar baya bi büyür en az 2 tane net transfer gelmezse. umarım gelir.
Çöp herifin teki.

Biz alsak, yönetime gömüyorlardı şimdi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir yerinden dolaştıkları yok, daha FFP'nin ikinci senesindeler.

Teknik direktörleri ağlamaya başladı bile daha şimdiden. Adamlara stoper lazım, 3. stoperleri yok.

Lemina kiralayıp, Donk'tan stoper yapmaya çalışıyorlar, Diagne ile Kostas'ın maaşlarını ödeyip kiralama ücreti almış gibi gösteriyorlar.

Aziz de 2 sene önce transferleri yaparken öyle diyordunuz, Bolu'ya satışlar falan. Bizden 1 sene sonra girmelerine rağmen, bizden 2 sene sonra bile hala FFP'den çıkamıyorlar. Hala 2020-2021 senesi için anlaşma yapıyorlar UEFA ile.

Ya abi adam şampiyon olup kendini amorti ediyor bize ne olacak.
Şampiyonlar ligine gidemezsen batmaya mahkumsun. Şampiyonlar ligine gitmek içinde şampiyon olman lazım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Umarım kiralamışlardır. Seri ile maaşları aynı.

Demek ki 3 milyon da ona verecekler ve orta sahadaki 3 adamları da kiralık olacak.

Bizim 2 sene önce yaptığımız bütün hataları, fazlasıyla yapıyorlar.

Abi Golcü önemli @tangaz abimin dediği gibi Golcun kadar takımsın

Takım oynuyor ama topu içeri atacak adam yok aynısını geçen sene de yasadik , Burak geldi çatır çatır sokmaya başladı herşey forvette bitiyor

Ben Falcaoya verilen paranın çok olduğuna kısmen katılmıyorum , Iyi Golcü seni şampiyon yapar , bizde Gomeze sözde 3.5 verdik ama asıl rakamın 5 milyona yakın olduğu ortaya çıkmıştı ama helâli hoş olsun şampiyon yaptı adam bizi

Kaldiki Gomezin net şekilde Falcaodan daha iyi Golcü olduğunu düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adamların hocası orta saha eksik diyor iki gün sonra Leminayı getiriyorlar, bizim takımda hoca forvet yok diyor daha hiçbir gelişme yok
Olay bu +1903

Şenol Güneşe yapılan Abdullah Avcıya da yapılıyor ondan sonra hoca suçlu oluyor

Tamam ben Avcıyı sevmiyorum ama hakkını da yemeyeyim şimdi

Çevrimdışı mellfred

Güzel maç izledim ilk yarı
Trabzonun ikinci penaltısını da VAR görmedi
Nwakame ve ekuban iyi topçular bunlara İngiliz de katılırsa Trabzon bu sene iddialı olacak

Çevrimdışı mellfred

Gs lemina’yı almış diyorlar

Cidden almışlar galiba Leminayi :by2: :by2:

Biz niye alamadık acaba :alala: S.L faktoru nedeniyle oyuncu tercihi olabilir mi acaba

Sorunun para olduğunu sanmıyorum yoksa bizde alırdık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoper yok diyor, stoper niye getirmiyorlar?

Santrafor yok diyor, bir adamla 1.5 ay uğraşıp Sevr anlaşması şartları ile getirebiliyorlar.

Ligin 3 haftası geçmiş, 5 puan kaybetmişler, neden son güne 3 transfer bırakıyorlar?

Onların yönetiminin yaptıkları bizimkinden beter, ama size hoş görünüyor.

Şu takımın tek elzem ihtiyacı, yedek santrafor. Ne kadar büyüttünüz, gerçekten hayretle izliyorum.

Çevrimdışı uğur07

Bu andone ne oynuyor bilen var mi. Acayip seyler donuyor  bu pislikler 13 yabanciyla oynuyorlardi. Falcao 14 andone 15 olmadi mi. Bir de lemina muhabeti var

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe'nin Trabzonspor kadrosuna bak

Stoperde defansif orta saha, sol bekte sağ açık, sağ bekte defansif orta saha oynuyor.

Simdi Komşu - Kaz ilişkisi diyeceksiniz ama Bu Nwakaeme cidden cok cok iyi oyuncu Net iyi oyuncu

Koşu hariç herşey üst düzey adamda

Resmen fakir Hazardı , Messisi

Adam koşmadan olduğu yerde çalım atıyor , koşmadan yürüyerek 2-3 kişiyi çalimliyor

Bencil değil , ayakları iyi , sutları iyi , takım oyununa pas oyununa uygun çok acayip bir adam gerçekten

Çevrimdışı uğur07

Forvet oynuyormuş gecenn sene 3 gol atmus pl de. Diagne yi zararina bir yere sutladilar demek ki. Bu sene pis patlayabilir gs.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

gs , Lemina'yı bir yıllığına kiralamış.
Eğer uygun şartlarda gelirse yönetime çok pis küfür ederim.
Tr'ye geliyorsa bize gelmeliydi. :s20:

Çevrimdışı Savaş

Lemina gelirse çok kıskanırım yalan değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kahyaoglueren

Acaba olursa leminanin masrafı gs ye ne kadar olacak merak ediyorum.Eğer uygun seviyelerdeyse yazık olacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bu gs napiyor yahu florin andone lemina kac yabancilari oldu bunlarin  biz bi tane getiremedik adam son gun 2 fw 1 ortasaha  getirdi gercekse tabii

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arsenal da coddi luzir garcekten
Iyi para kirmiztir Ama sahibi
Bakmak lazim ne kazNmis ne harcamis
Bi hektor kuper denese arsenal aslinda cuk oturur

City için paracı kulüp falan diyorlar ama asıl paracı kulüp arsenaldir. Dünya kadar paraları olmalarına rağmen harcamaz pintiler.

Etiketler: