Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33606 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam ligte şampiyon oluyor alıyor o parayı geri şampiyonlar ligine giderek.
Biz ne yapcaz.
O kadar bonservis harcamışsın bir tane forvet almayarak bu saate kadar bütün sezonu hiç edeceğiz. Kaybedilen sadece 5 puan değil aynı zamanda para.

Galatasaray'ın bu sene şampiyon olacağına inanmıyorum. Ha olursa, Fenerbahçe batacak zaten. Bu sene ikisinden birinin çöküş senesi, bakalım hangisine patlayacak.

Millet bonservise çok kafa takıyor, ama esas önemli olan oyuncu maaşları. O kadar bonservis harcadık da, harcadığımız bonservis Falcao'nun 2 senelik maliyeti.

Öte yandan forvet alma konusunda haklısın. Alacaklardır umarım birini.

Çevrimdışı mellfred

Advijay mudır nedir, böylesinin sözleşmesini o dakka ıslak odun eşliğinde feshetmeli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ekuban  sezon başından beri iyi oynuyor seneye Avrupa’ya gidebilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bak işte deniz türüç adamı yaka paça arkadan çekiyor avantaj oynatıyor pozisyon bitiyor kart yok. Aynısı bizde olsa bize veriyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Boyd'un yerine keske biz şu rodrigezi alsaydik, adam ts defansini darma dagin etti
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Lemina gs haberleri çoğalmaya başladı. İş dediğim yere doğru gidiyor sanırım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Galatasaray'ın bu sene şampiyon olacağına inanmıyorum. Ha olursa, Fenerbahçe batacak zaten. Bu sene ikisinden birinin çöküş senesi, bakalım hangisine patlayacak.

Millet bonservise çok kafa takıyor, ama esas önemli olan oyuncu maaşları. O kadar bonservis harcadık da, harcadığımız bonservis Falcao'nun 2 senelik maliyeti.

Öte yandan forvet alma konusunda haklısın. Alacaklardır umarım birini.

Bizde olamazsak patlayacağız ama. O kadar gelirler varken oyuncu maaşları ödenmiyordu şimdi diyeceksin maaşlar yüksekti ama gelirler de öyle şimdi nasıl becereceğiz.
Lemina yı da almışlar herhalde çok yazılmaya başlandı.
Abi bunlar ekside nasıl böyle hamleler yapabiliyor

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bir ara bizimle de anılan Lemina'yı GS'ye yazmışlar  :tabe:

İyide bu afamlar daha diagneyi satamadi. Onun satisina gore luyindamayi ekliyeckleri sampiyonlar ligi listesine sanirim ee lemina da gelirsekimi ekliyeck bunlar :)

Çevrimdışı cursedofdragon

bence de. arada bi de ts'nin penaltısını yediler sanki. zanka itti gibi gördüm

evet veremedi VAR'da ali palabıyık var maçı yöneten fırat bu maçı fenerliler ele geçirmiş.

Tff başkanı nihat fenerli fener biraz korunuyor.
Ts siyasi biraz korunuyor.
gs her yönden korunuyor siyasi,medya,tff,mhk,hakemler,fetö,ketö.

Bir bizim hakkımız yeniyor korunmayı geçtikte hakettiğimiz şeylerimiz bile verilmiyor.

Ne siyasi ayağımız var ne medyamız var ne tff ne mhk hiçbir şeyimiz yok.

zamanın da fırat bizim maçları iyi yönetiyordu Beşiktaş'lı dediler sonra terse döndü doğramaya başladı.Mete iyi yönetiyordu Beşiktaş'lı diye adını çıkardılar oda tersine döndü.gs medyası çalıştı yok etti.

Boyd'un yerine keske biz şu rodrigezi alsaydik, adam ts defansini darma dagin etti

vasat oda hız var beyin yok bitiricilik yok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergeni isteyenler y. Malatya - alanya macinin ilk yarisini izlemişlerdir umarim. Sergenden hoca moca olmaz ! ! ! ! ! !
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Lamina zu Gs diyorlar varmı sana gelen bir bilgi

Inş böyle bir şey olmaz

Aboubakar gelsin hemen başlasın , o zaman Diğerleri ile farkı eşitleriz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

lemina'yı gs alır da biz yarın utanmadan diony okaka falan alırsak bıraksınlar bu işi

Sergeni isteyenler y. Malatya - alanya macinin ilk yarisini izlemişlerdir umarim. Sergenden hoca moca olmaz ! ! ! ! ! !

Ben fb-ts macını izliyordum ne yaptı sergen hoca ?

Çevrimdışı mylife1903

Bak işte deniz türüç adamı yaka paça arkadan çekiyor avantaj oynatıyor pozisyon bitiyor kart yok. Aynısı bizde olsa bize veriyor

Sosanin kart gordugu superdi ya
Oyle kart mi olur
Pareyra falan cildirdi
Emre ile beraber mac yonetiyor firatboy

Son anda şapkadan bi Sandro Wagner çıkartın. Az sevinelim.
Oda olur :tabe:

Çevrimdışı uğur07

Gs leminayi kiralamis diyorlar

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Sosanin kart gordugu superdi ya
Oyle kart mi olur
Pareyra falan cildirdi
Emre ile beraber mac yonetiyor firatboy
Ya abi çok gerginim öyle böyle değil.
Çok değişik işler dönüyor Başkanın Beşiktaş diye bir gündemi yok bir sezon daha göz göre göre çöp olacak.

Bende şımdı onu sordum @Necmi abiye

Inş olmamıştır böyle bisey zaten hakemlerde arkalarindayken bu sefer ipi çok daha rahat göğüslerler bizde Hoca güzel sistem kurdu iyi oynatıyor diye avuturuz kendimizi :boxin: :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Adamlar FFP nin sağından solundan ortasından her yerinden dolaştılar. Biz bir FFPye takıldık takılış o takılış. Fikret Orman beceriksizliğini, plansızlığını FFPye borçlara bağladı durdu. İyi kadro, kaliteli isimler almadan ne şampiyon olursun ne de borçları kapatırsın. Bunu kaç yıldır öğrenemedi, öğrenmek istemedi gitti.En tecrübeli başkan sensin bu kadar hazırlıksız, plansız hareket edilmez.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kötü oldu.
Keşke bize gelseydi.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 23:00:39 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi çok gerginim öyle böyle değil.
Çok değişik işler dönüyor Başkanın Beşiktaş diye bir gündemi yok bir sezon daha göz göre göre çöp olacak.

Yaw sakin her sene sampiyon olan takim degiliz zaten
Fazla hirs yapmaya gerek yok

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaw sakin her sene sampiyon olan takim degiliz zaten
Fazla hirs yapmaya gerek yok
Yö öyle de abi bu kadar da olmaz çok şey yazacağım da kodese gireriz gerek yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende şımdı onu sordum @Necmi abiye

Inş olmamıştır böyle bisey zaten hakemlerde arkalarindayken bu sefer ipi çok daha rahat göğüslerler bizde Hoca güzel sistem kurdu iyi oynatıyor diye avuturuz kendimizi :boxin: :akuma:

Umarım kiralamışlardır. Seri ile maaşları aynı.

Demek ki 3 milyon da ona verecekler ve orta sahadaki 3 adamları da kiralık olacak.

Bizim 2 sene önce yaptığımız bütün hataları, fazlasıyla yapıyorlar.

Kötü oldu.
Keşke bize gelseydi.
Asılsız olma ihtimali yüksek gibi

Leminayi alırlarsa Ya Nzonzi yada Seri yedek kalacak demektir ki ben ikisininde bunu kabul edeceğini sanmıyorum iç karışıklık çıkar buda işimize gelir

Biz işimize bakalım , Aboubakar + Konoplyankaya fitil ben bu ikisi gelsin diğer 2 renkli ile durumu eşitleriz

Etiketler: