Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33736 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı AigleBordeaux

Firansada psgye nasi bakiyor diger sehirlerin taraftarlari?
Fransız takımı olarak saymıyor çoğu, QSG diyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Başak son gaz devam ediyor, yine kaybediyorlar
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 20:37:56 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı levitate

Başak son devam ediyor, yine kaybediyorlar
tüm olay avcıdaymış demek XDDD
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

hahahahah fergusonu da fetocu yaptın ya  :lol: O zamanlar oynadıkları futbol amblemi sahaları formaları falan hoşuma gidiyor gigsi bekımı tevezi ronaldosu falan. Alex ferguson dünya üzerine gelmiş en iyi teknik direktördür büyük ihtimalde onun kadar iyisi gelmeyecek. Manchester united belki küçük bir kulüptür feto değil ama alex ferguson onları bu hale getirdi  abi yani :lol: Yani united sevgimden dolayı da renkli yaptınız ya pes  :lol:
Hehe vardir orda bisiler
Kiraliceyle falan fisman

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir sezonu daha çöpe atmak için son 24 saat.
Duyumculardan da ses çıkmıyor.
O uçak kaldırıp indiren müptezeli şu elime verseler çırılçıplak soyup kızılcık sopasıyla zevk için döverdim dinlene dinlene

Çevrimdışı worns

Ne hirpalamislardi nisteroyu
Keane ile kantona olmasa daha da gomerdim utdyi
Gs ile beraber basladi bunlarin yukselisi
Once gs eledi bunlari falan azicik geciktiler
Ferguson ingiltere imami falan herhalde fetonun

Arsenal'dan büyük rezil mi var ya bırak şu herifleri. 16 kere Utd'yle şampiyonluk yarışına girip 13 kere kaybetmiş takım. Hadi Lpool 2.büyüktür de :D

Ferguson'un son döneminde böyle şeyler oluyodu

Çevrimdışı cursedofdragon

trabzon doğranmaya hazır olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Arsenal'dan büyük rezil mi var ya bırak şu herifleri. 16 kere Utd'yle şampiyonluk yarışına girip 13 kere kaybetmiş takım. Hadi Lpool 2.büyüktür de :D

Ferguson'un son döneminde böyle şeyler oluyodu

Arsenal da coddi luzir garcekten
Iyi para kirmiztir Ama sahibi
Bakmak lazim ne kazNmis ne harcamis
Bi hektor kuper denese arsenal aslinda cuk oturur

Çevrimdışı mylife1903

Bir sezonu daha çöpe atmak için son 24 saat.
Duyumculardan da ses çıkmıyor.
O uçak kaldırıp indiren müptezeli şu elime verseler çırılçıplak soyup kızılcık sopasıyla zevk için döverdim dinlene dinlene

Giyinikken dovemiyon mu
Nasi fantaazilarin var senin oyle

Çevrimdışı caner.eryigit

Giyinikken dovemiyon mu
Nasi fantaazilarin var senin oyle
Yok giyinikken olmaz çıplak olacak.
Lemina zu gs haberleri çıktı. Adamlar eksi de hala taransfer yapıyorlar ya da son dk bir hülle yapacaklar artıya çıkmak için

Çevrimiçi tolga1903

Gidin de şu fener'e sorun saha zeminini nasıl yapmışlar ayıp değil. Rezil zeminde top oynatıyorsunuz 2 senedir bu adamlar erzurum'da mı oynuyor nasıl hali gibi zemin yapıyor bizimki bu kadar kötüyken?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir ara bizimle de anılan Lemina'yı GS'ye yazmışlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahmin ettiğim gibi bugün Trabzon balonu patlayacak. Herkese aşırı sempatik gelse de ben çok iyi bulmuyorum Trabzon'u  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yahu bu Ts nasıl baskı yedi 15 dakikada böyle bişey görmedim. %82-18 yazıyodu gol olmadan önce topla oynamada.

Fb tipik 4-2-3-1 takımı olmuş. Fiziksel olarak iyi görünüyorlar. Zanka-Emre-Kruse-Vedat şeklinde iyi bi iskeletleri var.

Biraz da şu maçta Ts iyi gösterdi ben bu kadar dirençsiz bi takım görmedim. Anadolu takımından beter görüntüdeler. Örneğin geçen hafta Başak maçında Fb 10 dakika bile şu tarz bi baskı kuramamıştı.

Çevrimdışı worns

Gidin de şu fener'e sorun saha zeminini nasıl yapmışlar ayıp değil. Rezil zeminde top oynatıyorsunuz 2 senedir bu adamlar erzurum'da mı oynuyor nasıl hali gibi zemin yapıyor bizimki bu kadar kötüyken?

katılmamak elde değil.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir ara bizimle de anılan Lemina'yı GS'ye yazmışlar  :tabe:
Komik bir şey, tüm transfer söylentileri aynı adamlar etrafında dönüp dolaşıyor.

Menajerler pazara bir giriyor, bize çakamadıklarını Galatataray'a, Galatasaray'a çakamadıklarını Fenerbahçe'ye çakıyorlar.

Lamina'yı da alırlar umarım. Galatasaray bu sene muazzam bir maaş yükü altına girdi, 50 milyon Euro'ya yaklaşmış olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde çıkamayacakları belli zaten, geri dönüşü de olmayacak bu paranın. Bırakın onu da alsınlar.

Çevrimdışı worns

avdijaj bomboş toniye çıkarsaydı bi anda 2-1 olacaktı

avdijaj bomboş toniye çıkarsaydı bi anda 2-1 olacaktı

abdülkadir'i arıyorlar çok net.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komik bir şey, tüm transfer söylentileri aynı adamlar etrafında dönüp dolaşıyor.

Menajerler pazara bir giriyor, bize çakamadıklarını Galatataray'a, Galatasaray'a çakamadıklarını Fenerbahçe'ye çakıyorlar.

Lamina'yı da alırlar umarım. Galatasaray bu sene muazzam bir maaş yükü altına girdi, 50 milyon Euro'ya yaklaşmış olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde çıkamayacakları belli zaten, geri dönüşü de olmayacak bu paranın. Bırakın onu da alsınlar.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu kadar maaş yüküne girip sağ çıkmaları çok zor  :tabe: Bu sene ligde de şampiyon olacaklarını düşünmüyorum. Çok yetersiz oyunları var. Bu oyunla şampiyon falan olamazlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Adam ligte şampiyon oluyor alıyor o parayı geri şampiyonlar ligine giderek.
Biz ne yapcaz.
O kadar bonservis harcamışsın bir tane forvet almayarak bu saate kadar bütün sezonu hiç edeceğiz. Kaybedilen sadece 5 puan değil aynı zamanda para.

Çevrimdışı levitate

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu kadar maaş yüküne girip sağ çıkmaları çok zor  :tabe: Bu sene ligde de şampiyon olacaklarını düşünmüyorum. Çok yetersiz oyunları var. Bu oyunla şampiyon falan olamazlar.
ya fener ya biz diyorum ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

abdülkadir'i arıyorlar çok net.

bence de. arada bi de ts'nin penaltısını yediler sanki. zanka itti gibi gördüm

Etiketler: