Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33731 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Koa_lAA

glasgow-celtic ... old firm dedikleri derbi... seyirci dediğin böyle olur... fena baskı yapıyor seyirci hakeme...

bu arada glasgow kalesinde bizim eski kaleci var.. iyi toplar çıkardı bir iki tane

Çevrimdışı mylife1903

glasgow-celtic ... old firm dedikleri derbi... seyirci dediğin böyle olur... fena baskı yapıyor seyirci hakeme...

bu arada glasgow kalesinde bizim eski kaleci var.. iyi toplar çıkardı bir iki tane
Adam 70 yasinda falan son golde ilk toou cikardi poposunu kaldiramadi ikinciye

Çevrimdışı worns

Hahahahah benle aynı dertten muzadrip biri. Parada var al güzel bir teknik direktör, bir sistem oturtsun falan. Ama yok illa yok solskajer yok mourinho falan.

Sorma dostum ya avatarındaki resmi her gördükçe iç çeker olduk. Her sene daha da umutsuz vaka oluyor takım bu sene 6. ancak bitirir. :) Sir'den sonra harcanan paralara baksan City kadar para harcanmış. Sonuç Everton'dan hallice. 20 küsür sene her şeyi bir adam yönetmiş takımda futboldan anlayan direktör kalmamış desek yeridir. Şu anda da öyle bi kadro var ki 2-3 hamleyle filan da adam olmaz. Bir de takım artık prestijini de yitirmeye başladı üst seviye hocalar, oyuncular filan burun kıvırmaya başladı. Dybala'yı bile ikna edemez hale düştü koca kulüp.

Çevrimdışı mylife1903

Diagne’ye kiralamak Dany Vol2 olur
Arizali o baya bizim taraftarla uyumu olur mis gibi
Belki penalti aliriz hem
Hakemini alip gelsin baslasin cocuk

Çevrimdışı mylife1903

Sorma dostum ya avatarındaki resmi her gördükçe iç çeker olduk. Her sene daha da umutsuz vaka oluyor takım bu sene 6. ancak bitirir. :) Sir'den sonra harcanan paralara baksan City kadar para harcanmış. Sonuç Everton'dan hallice. 20 küsür sene her şeyi bir adam yönetmiş takımda futboldan anlayan direktör kalmamış desek yeridir. Şu anda da öyle bi kadro var ki 2-3 hamleyle filan da adam olmaz. Bir de takım artık prestijini de yitirmeye başladı üst seviye hocalar, oyuncular filan burun kıvırmaya başladı. Dybala'yı bile ikna edemez hale düştü koca kulüp.
Yaw hayret ediyom size besiktasli olup nasi utd takip ediyonuz
Gs gibi populer kulturun amiral gemisi bir takimdir

Livirpul sevin gozunuzu sevem gecen bir arkadas da ortalama takim demisti livirpula ingiltere ligini ayirmak lazim livirpul ve digerleri diye

Çevrimdışı worns

Livirpul sevin gozunuzu sevem gecen bir arkadas da ortalama takim demisti livirpula ingiltere ligini ayirmak lazim livirpul ve digerleri diye

Tamamen katılıyorum aslında ama benim Utd'ye yönelik özel bi hikayem var. :) Yoksa genel olarak popüler takımları desteklemem AEK, Dortmund filan desteklerim.

9 yaşındayken tamamen şans eseri Münih United ŞL finaline denk geldim. Manchester'ın ismi sempatik geldi dedim bunları tutayım yoksa takımlar hakkında hiç bi fikrim yok. Maç başladı Münih mahvediyor golü attı topları direkten dönüyor. Gayet maçın hakimi. Benim takımda bi numara yok. Sinirim bozuldu ama ısrarla izliyorum. Maçın sonunu biliyorsunuz. O anda takımın fanı oluverdim bi anda sonra bi türlü değişmedi. :) Çocukluk gençlik United Sever olarak geçince Liverpool'a ısınamıyorsun sonradan. Hala Liverpool şampiyon olacağına City olsun diyorum. City total şampiyonlukta nasıl olsa yaklaşamaz. Kloop'u çok severdim adam Lpool'a gitti yine de değiştiremedim duygularımı.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 17:19:59 worns ]

Çevrimdışı mylife1903

Tamamen katılıyorum aslında ama benim Utd'ye yönelik özel bi hikayem var. :) Yoksa genel olarak popüler takımları desteklemem AEK, Dortmund filan desteklerim.

9 yaşındayken tamamen şans eseri Münih United ŞL finaline denk geldim. Manchester'ın ismi sempatik geldi dedim bunları tutayım yoksa takımlar hakkında hiç bi fikrim yok. Maç başladı Münih mahvediyor golü attı topları direkten dönüyor. Gayet maçın hakimi. Benim takımda bi numara yok. Sinirim bozuldu ama ısrarla izliyorum. Maçın sonunu biliyorsunuz. O anda takımın fanı oluverdim bi anda sonra bi türlü değişmedi. :) Çocukluk gençlik United Sever olarak geçince Liverpool'a ısınamıyorsun sonradan. Hala Liverpool şampiyon olacağına City olsun diyorum. City total şampiyonlukta nasıl olsa yaklaşamaz. Kloop'u çok severdim adam Lpool'a gitti yine de değiştiremedim duygularımı.
Once utd sonra gs kume dusecek insallah
Gormeden gebermemeye calisacam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan66

falcao iyi topçu 30 gol atabilir bu sezon  :)
hiç sakatlik yasamaz da heralde  :)
delik desik eder ellam :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hiç yaşamaz taş gibi taş
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Masallah masallah

Çevrimdışı cursedofdragon

ayağı kırılmasın bacağı kopmasın.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 18:56:40 cursedofdragon ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Mademel malcao 999 golden az atmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı 38life

Muhteşem bi maç oluyor ya. Efsane.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Manchester o kadar boşa para harcadı ki yani süper lig takımı gibiydiler transferde.
 Threat of dreamslerden ne hale geldi. Geç değiller, kimsenin şampiyoluk gibi beklentisi de  yok. Kloop gibi birini bulup 2-3 sene de desteklemeleri gerek.

Abi gerek logosu gerek kırmızı şeytanlar falan van nisteroyu bilmem nesi o zamanlar bana futbolu sevdiren kulüptür Beşiktaştan sonra. Manchester united diyince o zamanları hatırlayıp çocukluğumu hatırlıyorum belki ondan seviyorumdur  :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı uğur07

Sivas geride yine besiktas galibiyeti sonrasi mabadi fazla zorladiktan sonra beş hafta dikmekle ugrasacaklar. Efsane kaptanimiz riza sayesinde.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ben böyle bi maç seyretmedim. Müthiş bi tempo. Guendouzi müthiş oynuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Abi gerek logosu gerek kırmızı şeytanlar falan van nisteroyu bilmem nesi o zamanlar bana futbolu sevdiren kulüptür Beşiktaştan sonra. Manchester united diyince o zamanları hatırlayıp çocukluğumu hatırlıyorum belki ondan seviyorumdur  :lol:

Ne hirpalamislardi nisteroyu
Keane ile kantona olmasa daha da gomerdim utdyi
Gs ile beraber basladi bunlarin yukselisi
Once gs eledi bunlari falan azicik geciktiler
Ferguson ingiltere imami falan herhalde fetonun

Çevrimdışı mylife1903

Ne hirpalamislardi nisteroyu
Keane ile kantona olmasa daha da gomerdim utdyi
Gs ile beraber basladi bunlarin yukselisi
Once gs eledi bunlari falan azicik geciktiler
Ferguson ingiltere imami falan herhalde fetonun

hahahahah fergusonu da fetocu yaptın ya  :lol: O zamanlar oynadıkları futbol amblemi sahaları formaları falan hoşuma gidiyor gigsi bekımı tevezi ronaldosu falan. Alex ferguson dünya üzerine gelmiş en iyi teknik direktördür büyük ihtimalde onun kadar iyisi gelmeyecek. Manchester united belki küçük bir kulüptür feto değil ama alex ferguson onları bu hale getirdi  abi yani :lol: Yani united sevgimden dolayı da renkli yaptınız ya pes  :lol:

Etiketler: