Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34192 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı worns

Bi 4.lük daha yükleniyor. Bunlar yine doğru düzgün puan toplayamaz 4. torbadan da kurtulamaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

aldılarda hep ucuz ucuz adamlar aldılar bir atasözü var çok severim ucuz etin yahnisi pek  olur.

5 tane alacağına 1 tane alacaksın sağlam alacaksın maalesef bu ts'de yıllardır süre gelen bir şey bir sürü oyuncuyu dolduruyorlar vasat altı oyuncuları ondan sonra başarı bekliyorlar zor.

Evet bir kaç genç oyuncuları tutunca abarttılar, şuan kadrolarında 50 oyuncu var, böyle kadro planlaması olmaz.
Aldılar dediğim yani gerçek as oyuncu olarak almadılar genç aldılar benim anladığım şöyle bir transfer planlamaları vardı
As stoper, as ortasaha,as forvet bunları da iki tane stoper aldılar ortasahaya mikel ve forvet aldılar 2 tane.Diğerleri tamamen genç oyuncu diye doldurdular mevki falan bakmadılar.
Ama ortasahın önüne almadılar yusufun orayı ömür ya da sosayla kapatırız dediler, fakat oturan takımın mevkilerini değiştirerek 1 mevki eksik değil 2 mevki eksik yarattılar. Yani sosanında yerini değiştirip onun da rahatını bozdular amcsizde kaldılar falan.

A spor hala falcao konuşuyor açtım  :evillol:

Uzun zaman oldu izlemiyorum aspor falan, en fazla youtubeu açıp önerilenlerde beşiktaş transferi konuşan videoları açıyorum (vole,fırat günayer vs vs) çoğu kolpa ama maksat yemek yerken falan ses olsun  :lol:

Elneny çok iyi bağlantı olur. İsimlere çok takılıyorsunuz bence  :tabe:

İnşallah.

Çevrimdışı cursedofdragon

Uzun zaman oldu izlemiyorum aspor falan, en fazla youtubeu açıp önerilenlerde beşiktaş transferi konuşan videoları açıyorum (vole,fırat günayer vs vs) çoğu kolpa ama maksat yemek yerken falan ses olsun  :lol:
yemek yerken bunlar güzel gidiyor tavsiye ederim :D

yemek yerken bunlar güzel gidiyor tavsiye ederim :D

Yok ya ben sevmiyorum çok güzel hareketleri  :lol: Transfer dönemi ve maç önceleri taktik futbol beşiktaşı konuşan kişileri tercih ediyorum  :lol:

🎙 Evren Turhan: "Rakipler çok zorlu tamam ama Galatasaray da kendi sahasında Avrupa'da başka bir motivasyonla oynuyor. Galatasaray bu grubu 1. olarak bitirebilir. O kadar da zor değil."

🎙 Evren Turhan: "Rakipler çok zorlu tamam ama Galatasaray da kendi sahasında Avrupa'da başka bir motivasyonla oynuyor. Galatasaray bu grubu 1. olarak bitirebilir. O kadar da zor değil."

Adam haklı 3 seneden beri 2 galibiyet almış avrupa motivasyonu çok farklı gsnin. Başka hiç bir takım bu maçıda yenildik beyler, fark yemiyelim diye motivasyonla çıkmıyordur. 1.olarak bitirebilir de ne var bunda. Club Galatasaray yapsın ismini club bruggedan da ismini değiştirmesini rica ederse ilk hafta alfabetik sıralamdan dolayı 1.olur. O kadar zor değil.

Adam haklı 3 seneden beri 2 galibiyet almış avrupa motivasyonu çok farklı gsnin. Başka hiç bir takım bu maçıda yenildik beyler, fark yemiyelim diye motivasyonla çıkmıyordur. 1.olarak bitirebilir de ne var bunda. Club Galatasaray yapsın ismini club bruggedan da ismini değiştirmesini rica ederse ilk hafta alfabetik sıralamdan dolayı 1.olur. O kadar zor değil.

:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

mitroglu oyuna girer girmez yazmış  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

orkun kökçü net ve soğukkanlı vurmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon'un sağ kanadında Yusuf Sarı diye biri var. Bu yıl izlediğim en kötü oyuncu. Gözlerim kanadı izlerken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Nwakaeme iki üç kişilik oynadı, o olmadığı zaman süper denilen Ts patates'e döner

Çevrimdışı 38life

Nwakaeme ve Sosa taşıdı. Helal olsun. Sosa 34 değil 24 yaşındaymış gibi mücadele etti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TS dağılmaya çok müsait bir takım. Bunlar Fenerden puan alamazlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

ts'li arkadaşıma dedim bugün yenilirsiniz ama turda atlarsınız dedim :D

yok biz kazanırız ben takımıma şöyle güveniyorum böyle güveniyorum dedi dedim çok güvenmicen aha sonuç orta da :D

bir @Sir Alex Ferguson olmasakta bizde bir şey ler bilşiyoruz :D

TS dağılmaya çok müsait bir takım. Bunlar Fenerden puan alamazlar  :tabe:

fener 3 tane atar bunlara 1 tane ts atar 3 ün 1'i olur :D

Çevrimdışı tangaz

ts'li arkadaşıma dedim bugün yenilirsiniz ama turda atlarsınız dedim :D

yok biz kazanırız ben takımıma şöyle güveniyorum böyle güveniyorum dedi dedim çok güvenmicen aha sonuç orta da :D

bir @Sir Alex Ferguson olmasakta bizde bir şey ler bilşiyoruz :D

canlıya çevirebildin mi ondan haber ver  :money:

canlıya çevirebildin mi ondan haber ver  :money:

money yoktu olaydı yatırırdım :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

0
0
0
0
+1
0

1 puanla kapatır :D
0 puan diyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: