Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34312 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Koşun makara var

Bunlar monaco kardeş kulüp 2.başkanla yemek yiyecez falan dediler ya bugün 2.başkanları konuşmuş

Monaco 2. başkanından Galatasaray hakkında sert sözler: Saygısızlık!
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın kendileriyle görüşmeden doğrudan Radamel Falcao ile temas kurmasına kızan Fransız kulübü Monaco'nun 2. Başkanı Oleg Petrov, “5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gidemez” dedi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Koşun makara var

Bunlar monaco kardeş kulüp 2.başkanla yemek yiyecez falan dediler ya bugün 2.başkanları konuşmuş

Monaco 2. başkanından Galatasaray hakkında sert sözler: Saygısızlık!
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın kendileriyle görüşmeden doğrudan Radamel Falcao ile temas kurmasına kızan Fransız kulübü Monaco'nun 2. Başkanı Oleg Petrov, “5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gidemez” dedi.

Türkyie de yaptıklarık oyuncu ayartma işini orda da yaparız diye düşündüler herhalde adamlar her yerde pislik.

Türkyie de yaptıklarık oyuncu ayartma işini orda da yaparız diye düşündüler herhalde adamlar her yerde pislik.

Türkiyede bu karakteriyle biliniyorlardı da avrupada da rezil oldular. Cümle alem biliyor artık :lol: :lol:

Türkiyede bu karakteriyle biliniyorlardı da avrupada da rezil oldular. Cümle alem biliyor artık :lol: :lol:

bu gscimbom sayfası üye olmadan bakamıyorduk ziyaretçiye kapamışlardı tekrardan açmışlar galiba gidip bakayıp biraz güleyim şunlara :D

hatta üye mi olsam dalga geçerim biraz :D

bu gscimbom sayfası üye olmadan bakamıyorduk ziyaretçiye kapamışlardı tekrardan açmışlar galiba gidip bakayıp biraz güleyim şunlara :D

hatta üye mi olsam dalga geçerim biraz :D

Beşiktaş çıkartması yapalım, sende ac bende açıyım gizli bjkliler olarak verelim odunu girsinler birbirine :lol:

Çevrimdışı 38life

Monaco bunlara artık bırakmış diye haberler dönüyor, umarım yalandır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Monaco bunlara artık bırakmış diye haberler dönüyor, umarım yalandır.
Bıraksınlar, alsınlar da Falcao sayıklamasınlar artık. Bıktım aynı şeyleri görmekten, duymaktan...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

🔵⚪️ UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini yapacak 3 eski futbolcu belli oldu.

▪️ Hamit Altıntop
▪️ Wesley Sneijder
▪️ Petr Cech

orda bile kura çekime el atacaklar orda bile hile hurda soğuk top sıcak top titreşimli top

Çevrimdışı Koa_lAA

🔵⚪️ UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini yapacak 3 eski futbolcu belli oldu.

▪️ Hamit Altıntop
▪️ Wesley Sneijder
▪️ Petr Cech

orda bile kura çekime el atacaklar orda bile hile hurda soğuk top sıcak top titreşimli top

uefa da da b.k yemek var... okadar ünlü topcu dururken bunlar ne... bizim kurayı da b.yıldırım a falan çektirsinler bari

uefa da da b.k yemek var... okadar ünlü topcu dururken bunlar ne... bizim kurayı da b.yıldırım a falan çektirsinler bari

zenit,dinamo zagrebi çektiler bile.

abdrrahim albayarağa yine sarmışlar bu sefer küfürlü atamıyorum buraya apo da küfür etmiş -900000 iq :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

abdrrahim albayarağa yine sarmışlar bu sefer küfürlü atamıyorum buraya apo da küfür etmiş -900000 iq :D  :evillol:
Gördüm ve IQ kaybı yaşadım. Bir FBli ile bir GSli konuşması  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gördüm ve IQ kaybı yaşadım. Bir FBli ile bir GSli konuşması  :ebebe:

keşke bir işaret filan koysalardı dikkat IQ yaşanabilir diye :D

keşke bir işaret filan koysalardı dikkat IQ yaşanabilir diye :D

Hahahahaha videoyu izledim, youtubea abdülrahim albayrak taraftar küfür yaz, dünyanın en sayko videosu  :lol: Bu adam arayan herkesin telefonunu görüntülü mü açıyor, anlamadım.

Çevrimiçi levitate

Hahahahaha videoyu izledim, youtubea abdülrahim albayrak taraftar küfür yaz, dünyanın en sayko videosu  Bu adam arayan herkesin telefonunu görüntülü mü açıyor, anlamadım.
çok güzel sövmüş ama keşke devamı gelseydi :D
bipbipbupbup

Hahahahaha videoyu izledim, youtubea abdülrahim albayrak taraftar küfür yaz, dünyanın en sayko videosu  :lol: Bu adam arayan herkesin telefonunu görüntülü mü açıyor, anlamadım.

düşük iq profili ne bekliyorsun :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Seri dünyanın en iyi orta sahası  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1167102284339326977

o hunharca canice harekete sadece 2 maç mı verilmiş :akuma:

bizim topçulardan biri olsa 5 maç alırdı kazara 3 maç verilse taraftar ohh bee ucuz yırttık derdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

o hunharca canice harekete sadece 2 maç mı verilmiş :akuma:

bizim topçulardan biri olsa 5 maç alırdı kazara 3 maç verilse taraftar ohh bee ucuz yırttık derdi

Bizde Caner'e küfür için 6 maç, Ricardo'ya da itti diye 5 maç ceza verilmişti ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

gs'ye pompa yapacaklar :D

Psg,Real,Brugge,concon :D  :evillol: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

el matador çakacak bu sene cincona  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Etiketler: