Vurguladığım şeyi dikkate almıyorsun.
Bu adam faal futbolcular içinde en yetenekli bitirici olabilir, dünyadaki son vuruşu en üst düzey oyuncu olabilir, sırtında gözü olup kıçıyla gol atıyor da olabilir.
Ama sorduğum soru şu: Bu adam neden geliyor? Oynamaya mı, yatmaya mı? Motive olacak mı?
Eğer yatmaya geliyorsa, ilk paragraf tamamen anlamsız oluyor, dünyanın en iyi bıdı bıdısı vs.
Bence bu herif yatmaya geliyor, Güney Amerika'lıların çoğu bu kafada. Tek derdi Monaco'da 34 yaşında bitecek kontratını 36 yaşına kadar uzatmak, menajeri Mendes de yeni sözleşme ile Falcao üzerinden son bir komisyon koparma derdinde.
3 yıl 18 milyon Euro, menajerine %10 komisyon 2 milyon da ona. Etti 20, bonus şu bu hariç.
34 yaşındaki Falcao 25 atar, 35 yaşındaki atar mı? 36 yaşındaki? En önemli soru, atmak için kasar mı? Neden kassın?
Ben bu mesajı transfer başlığında attım sanıyorum. Geç gördüm kusura bakma

Adamın niye geldiğini bilemeyiz geleceği de belli değil belki biz araya gireriz bize gelir

Ama heriflerin golcü sıkıntıları var. Bizim lige gelebilecek en üst seviye 3-4 topçudan biri bu adam. bu paraları ödemek zorundasın. Biz de Gomez e gittik 5.5 m verdik. Belki bizden gördüler rol model aldılar. Yine Gomez ayarında birini getirme riskini göze aldılar demek ki. Negredo niye bize geldi mesela Falcao da o sebeple gelmek istiyordur. Salt para desen 6 m net para alıyor orada. Dünyanın en yaşanabilir şehirlerinin başında Monaco. Adam cl için gelmek istiyor olabilir. Burayı daha kolay görüp istatistiğini yükseltmek istiyor olabilir. Takımı yarışmacı değil burada şampiyonluğa oynamak istiyor olabilir. Veya senin dediklerin de olabilir. Bilemeyiz. Gomez i biliyor muyduk. Aynı şeyler onun için de söylenebilirdi. Varsayımlar üzerinden ihtimal arıyoruz şuan.
Gs buldu bug u şampiyon ol cl ye gir yalandan çık elen gel. Daha karlı her sene 50 m euro seneye de gidebilmek için %10 kadarı ile yatırım yapıyorlar kendilerince. Keşke biz de yapsak. Ama kalite olarak iş yapar. Gs alırsa sakatlansın sorun yaşasın vs dememiz lazım ki ellerinde patlasın. Oynadığı sürece bize zarar yazar gs ye kar.