Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36440 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi murat

daha önce tatile bile getiremeyeceğiniz adamların 33 ten sonra ismi geçiyorsa bir nedeni olmalı.falcao eğer olursa maaşının yüksek olmasından dolayı  değil performansının düşmesi nedeniyle olacaktır bende falcao dan söylenildiği gibi senelik 5 milyon alacaksa  o paranın performansını vereceğini düşünmyorum.

Çevrimdışı kyiv

Bu adını anmak istemediğim şeref yoksunu ballı camia şampiyonlar ligine kalamayacak Başakşehirin parayı da götürecek bu akşamdan belli oldu. Beleşten kalacak bu parayla ne Ümitler ne Bülentler ne Suatlar bağlarlar bu sene. Lig başlamadan yine sinirlerim zıpladı. :akuma:

Çevrimiçi murat

Ruben semedo. Tam bizlik. Lisbon zamanlarından severdim
sank kaleci de iyi gibi.

Çevrimiçi murat

sank kaleci de iyi gibi.
penaltıyı da çıkardı ,yoksa visca mı kaçırdı desem.

Çevrimdışı haluk.m

Bsk 0 - 1 Oly .   Visca 90+2 de penaltı kaçırdı.  İrfan Can çift sarıdan kırmızı gördü. 

Alabilecekleri maçı verdiler,  deplasmanda yunanlılar bırakmaz turun dönmezi zor artık.

Zaten geçseler Porto ile rakip olacaklardı yine şl geliri renklilere gidecekti böyle hiç değilse AL gelirimiz artacak.  (Ülke puanı çöp oldu orası başka)

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Bu adını anmak istemediğim şeref yoksunu ballı camia şampiyonlar ligine kalamayacak Başakşehirin parayı da götürecek bu akşamdan belli oldu. Beleşten kalacak bu parayla ne Ümitler ne Bülentler ne Suatlar bağlarlar bu sene. Lig başlamadan yine sinirlerim zıpladı. :akuma:

Başak zaten turu geçse porto eşleşmesi gelecekti yanlış hatırlamıyorsam. Bu turu geçmelerini en azından istiyordum gs falcao vb hamlesini yapamasın veya panik ile yapacaksa bile daha çok para harcasın diye.

Böyle saha dışı etmenlerle lig tablosu belirlenirse. Birkaç seneye şampiyonumuz bile direk katılamayacak maalesef. Hem milli mesele hem ekonomik anlamda ülkeye de zarar getirecek her yalamaya prim vermesin devlet yetkilileri o sebeple.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı haluk.m

Halil Dervişoğlu 3m€  Brentford FC (Championship)'e gitti diyorlar  :by2: 

Kaçırdık gül gibi çocuğu..

Çevrimdışı tangaz

fabri sonrası bize yazıyolardı bu kaleciyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Visca oynamak istemiyor belli ki hiç istekli değildi, ayrıca dembaba gibi penaltı kralı varken viscaya kullandırtırsan böyle olur.

Çevrimdışı tangaz

Visca oynamak istemiyor belli ki hiç istekli değildi, ayrıca dembaba gibi penaltı kralı varken viscaya kullandırtırsan böyle olur.

tottenhama attıgı penaltı neydi be
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Vurguladığım şeyi dikkate almıyorsun.

Bu adam faal futbolcular içinde en yetenekli bitirici olabilir, dünyadaki son vuruşu en üst düzey oyuncu olabilir, sırtında gözü olup kıçıyla gol atıyor da olabilir.

Ama sorduğum soru şu: Bu adam neden geliyor? Oynamaya mı, yatmaya mı? Motive olacak mı?

Eğer yatmaya geliyorsa, ilk paragraf tamamen anlamsız oluyor, dünyanın en iyi bıdı bıdısı vs.

Bence bu herif yatmaya geliyor, Güney Amerika'lıların çoğu bu kafada. Tek derdi Monaco'da 34 yaşında bitecek kontratını 36 yaşına kadar uzatmak, menajeri Mendes de yeni sözleşme ile Falcao üzerinden son bir komisyon koparma derdinde.

3 yıl 18 milyon Euro, menajerine %10 komisyon 2 milyon da ona. Etti 20, bonus şu bu hariç.

34 yaşındaki Falcao 25 atar, 35 yaşındaki atar mı? 36 yaşındaki? En önemli soru, atmak için kasar mı? Neden kassın?

Ben bu mesajı transfer başlığında attım sanıyorum. Geç gördüm kusura bakma  :)

Adamın niye geldiğini bilemeyiz geleceği de belli değil belki biz araya gireriz bize gelir  :D

Ama heriflerin golcü sıkıntıları var. Bizim lige gelebilecek en üst seviye 3-4 topçudan biri bu adam. bu paraları ödemek zorundasın. Biz de Gomez e gittik 5.5 m verdik. Belki bizden gördüler rol model aldılar. Yine Gomez ayarında birini getirme riskini göze aldılar demek ki. Negredo niye bize geldi mesela Falcao da o sebeple gelmek istiyordur. Salt para desen 6 m net para alıyor orada. Dünyanın en yaşanabilir şehirlerinin başında Monaco. Adam cl için gelmek istiyor olabilir. Burayı daha kolay görüp istatistiğini yükseltmek istiyor olabilir. Takımı yarışmacı değil burada şampiyonluğa oynamak istiyor olabilir. Veya senin dediklerin de olabilir. Bilemeyiz. Gomez i biliyor muyduk. Aynı şeyler onun için de söylenebilirdi. Varsayımlar üzerinden ihtimal arıyoruz şuan.

Gs buldu bug u şampiyon ol cl ye gir yalandan çık elen gel. Daha karlı her sene 50 m euro seneye de gidebilmek için %10 kadarı ile yatırım yapıyorlar kendilerince. Keşke biz de yapsak. Ama kalite olarak iş yapar. Gs alırsa sakatlansın sorun yaşasın vs dememiz lazım ki ellerinde patlasın. Oynadığı sürece bize zarar yazar gs ye kar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

doberman yine başladı gs'yi savunmaya aklamaya.

gs koruması kaldığı yerden devam ediyor.

ooo gese mi maçı mı izliyorsun
miden nasıl kaldırıyor  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

ooo gese mi maçı mı izliyorsun
miden nasıl kaldırıyor  :alala:

söverek kaldırıyor överek değil :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

başşak maçına bakındımda pek iyi transferleri yok sanki biraz norveçli çocuk ehh o kadar. kadro kaliteleri düşmüş gibi

iyi dayanıyon walla aferim  :D

ben bütün maçları izliyorum bu arada daha önce söylemiştim unutmuşsun başakşehir,fb maçlarınıda izledim  :bandit:

yarın malatya ve ts maclarınıda izlicem,. :ok:

akhisar her zaman ki gibi yatışını yapıyor  :claps:

bravo akhisar güzel yattın  :claps:

bir takım düşünün fark sadece 1  ne var ne yok bastırması gerekirken saçma sapan zaman geçiriyor işin ucunda kupa var ne var ne yok bastırırsın 2-0 olsa ne olacak ama y atmak güzeldir yat akhisar.

atmamak için çırpınıyorlar adeta.

Çevrimdışı tangaz

ben bütün maçları izliyorum bu arada daha önce söylemiştim unutmuşsun başakşehir,fb maçlarınıda izledim  :bandit:

yarın malatya ve ts maclarınıda izlicem,. :ok:

hepsi tamam da geseye tahammül sıfır bende ayrı bi öfke krizine dönüyor gese izlemek

balsaray haketmediği bir kupayı daha alıyor.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Sinan23

Japon yanlış yaptığında harakiri yapar. Nagatomo (Hakaret Yasak)₅ haksız penaltı peşinde koşar. Japonu bile bozan camia. F..  Off demişti hakeme ligde en son.

Japon yanlış yaptığında harakiri yapar. Nagatomo (Hakaret Yasak)₅ haksız penaltı peşinde koşar. Japonu bile bozan camia. F..  Off demişti hakeme ligde en son.

iyi alıştılar çünkü işler kötü gittiğinde kendilerini atıp penaltı almaya.

nasıl olsa veren hakemler var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hakemler yine gs'yi kollamaya devam edecekler değişen bir şey yok.

https://twitter.com/mehmetbobo1903/status/1159201355359277057
Lige ayrı kupaya ayrı kural var demekki. Yayıncı kuruluşun kupası olduğu için normal gerçi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: