Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104438 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Ömer Kaan

porto'dan 2 maçta da 0 çeker.

Loko deplasmanı kar kış don buz orda da sıfır çeker.

Schalke evinde yener bunları.

Bir tek evinde schalkeyi yenebilir.

6 puan alır en fazla dahası olmaz.
Porto loko deplasman 0 schalke dengesiz takım ama iki maçta 3 puandan fazla alamazlar. 4 alırlarsa gruptan çıkarlar zaten. Porto istanbulda da alır gibi geliyor...

Çevrimdışı kyiv

gs nin bizden daha iyi oldugu yer takim oyunu. birbirlerine iyi yardim ediyorlar, çabaliyorlar, öne dogru kosuyorlar.

biz ise yan pas, babele ver, q7 ye ver, bekle...

Kenar oyuncuları Caner ve Quaresma gibi ha babam orta şişirmiyor. Kanat oyuncuları kenara kaçarak değil kaleye dikine kat ediyorlar. Hücumdaki oyuncuları ağır değil belki Eren ağır ama geri kalanlar hareketli. Bizde bu kadar hareketli oyuncu yok. Gökhan Töre hareketliydi o bile yavaşlamış. Yavaş oynayarak futbolda başarılı olamazsın.

Çevrimdışı EMİR EMRE

gs nin bizden iyi oldugunu kabul etmeyen her mesaj siliniyor. hayirdir burasi ultravesti.net falan mi??

Çevrimdışı mylife1903

gs top falan oynamiyo
loko daha becerikli olmasi lazim
Eder girdi loko bitti fiks. Ga dua etsin smolov yoktu
Ayrica ne guzel hakem gelmis
Taraftarla mac idare ediyro. Taraftar bagiriyir taci degistiriyor taraftar bagiriyir el veiyor faul veriyor
Lan bize de ogretsin gs su hakem isini. Olmayan faulden gol olmayan penaltidan gol mis gibi valla

Çevrimiçi tolga1903

gs nin bizden daha iyi oldugu yer takim oyunu. birbirlerine iyi yardim ediyorlar, çabaliyorlar, öne dogru kosuyorlar.

biz ise yan pas, babele ver, q7 ye ver, bekle...

Gs'nin bizden iyi olduğu konu oyuncu yapısı takım oyunu falan değil. Şu nagatomo ve rodriguez'i dikkatle izledim bizde bu kadar koşan oyuncu yıllardır yok özellikle nagatomo bazen oha dedirtiyor. Gs'de oyunu bekler ve kanatları üzerinden şekillendiriyor tek farkları bizdeki kadar futbol iq'su düşük oyunculari yok belki ndiaye o da durumu çok iyi fiziği ve topla driblingi sayesinde kotarıyor. Ayrıca fernando gibi oyun bilgisi çok üst düzey ve rakibi sürekli ayakta savunan, orta saha ve stoperler arası bağlantıyı iyi kuran bir oyuncuları var bizim atibamızın 4 sene önceki hali.  Fatih terim her daim çok iyi bek oyunculariyla çalıştı ta fatih akyel hakan unsal zamanından ebue riera ve bugün de mesela mariano gibi oyuncuyu yedek bırakabiliyor bu lükse sahip. Yineliyorum adamların oyuncu yapısı iyi ve kendi evlerinde yetenekli oyuncularla götürüyorlar işi handikaplarıysa oyuncuları biraz kırılgan bu yüzden de biz 8 9 trabzon 6 7 atabilirdi bu takıma kendi ahmakliklarimizdan kaçırdık.

Çevrimdışı mylife1903

Adamlara 1 torbadan bu dandik lokomotiv geliyor daha baska bisey demeye gerek varmi? Bize 4 torbadan almanya 2 leipzig geldi
Alamanya ikincisi ney 4. Torbadan bundesliga sampiyonu cikartmis takimiz biz

Çevrimdışı cursedofdragon

gs nin bizden iyi oldugunu kabul etmeyen her mesaj siliniyor. hayirdir burasi ultravesti.net falan mi??

yok o arkadaş hakaret ettiği için mesajını silip ceza aldı kendisi mecburen mesajını alıntıladığın için senin de  mesajın silindi :)

Çevrimdışı mylife1903

Gs en kolay maçını iyi skorla aldı. Kalan 5 maçta 3-4 puan alırlar.
Ya abartilacak bisi yok. Macin hakki 1-1 di heriflerin bali tuttu. Artik onlar vinir der biz bal deriz orasi tartismali

Çevrimdışı EMİR EMRE

yok o arkadaş hakaret ettiği için mesajını silip ceza aldı kendisi mecburen mesajını alıntıladığın için senin de  mesajın silindi :)

iki gundur top oynayan gsyi bizden ustun tutanlara karsi hassasiyetim var kusura bakma :) sanki hersey gulluk gulistanlik da Beşiktaş kötü.

Çevrimdışı mylife1903

Kenar oyuncuları Caner ve Quaresma gibi ha babam orta şişirmiyor. Kanat oyuncuları kenara kaçarak değil kaleye dikine kat ediyorlar. Hücumdaki oyuncuları ağır değil belki Eren ağır ama geri kalanlar hareketli. Bizde bu kadar hareketli oyuncu yok. Gökhan Töre hareketliydi o bile yavaşlamış. Yavaş oynayarak futbolda başarılı olamazsın.
Oyunculari pirpir abi rakip sahaya yerlesip oynayamazsin bu oyuncularla
Anadolu takimi gibi gitgelli oynarsin alan olsun diye
Bunlar gidip gelip tempo vermeye calisiyor rakip topa basip iki pas yapinca dagilip faul yapiyorlar donerken

Çevrimdışı mylife1903

Kil diyo bizden iyi. Neresi iyi
Sonra tinerci diyolar kiziyonuz.

iki gundur top oynayan gsyi bizden ustun tutanlara karsi hassasiyetim var kusura bakma :) sanki hersey gulluk gulistanlik da Beşiktaş kötü.

onlar iyi gün taraftarları çıktılar yine piyasaya :D  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kil diyo bizden iyi. Neresi iyi
Sonra tinerci diyolar kiziyonuz.

var içten içe keşke benim olsa diyenler abi

Çevrimdışı kyiv

Alamanya ikincisi ney 4. Torbadan bundesliga sampiyonu cikartmis takimiz biz

5. torbadan adama tottenham gelir mi? Gelir gelir adın Beşiktaş olursa gelir...Kinayesiz, dalgasız Galatasarayın kura şansının önünde saygıyla eğiliyorum. Yok böyle bir bal.Dünya üzerinde daha şanslı bir takım olamaz.Cluj, Braga,Astana,Schalke,Lokomotif daha unuttuklarım da vardır.
Yani utanmasalar şampiyonlar ligi 1. torbadan Bolusporu bile çekerler sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

var içten içe keşke benim olsa diyenler abi
Ya neyi olsa
Komsunun tavugu iste
Rodrigezmis al lensi aldik noldi, rodrigez gelsin lens kadar da oynayamaz.
Su gsden bi maryanoyu Alirim bize o da ggnin yedegi yok ona mahsuben

Anlamiyorum yani sosyal medyada da besiktaslilar gsli konusuyor. Ayiptir

Necmi sabah gelince 1509 satir yazi dosenecek sonra.
Renklinin oyuncusuyla bizim oyuncumuzu kiyaslayanlar var
Iyi olsa besiktasta oynardi temasinda olacaktir yazi

Çevrimdışı mylife1903

5. torbadan adama tottenham gelir mi? Gelir gelir adın Beşiktaş olursa gelir...Kinayesiz, dalgasız Galatasarayın kura şansının önünde saygıyla eğiliyorum. Yok böyle bir bal.Dünya üzerinde daha şanslı bir takım olamaz.Cluj, Braga,Astana,Schalke,Lokomotif daha unuttuklarım da vardır.
Yani utanmasalar şampiyonlar ligi 1. torbadan Bolusporu bile çekerler sanırım.
Sans falan degil feto uzantisi yardim ediyordur. Fiksturu de sans saniyorduk
Abi hakemi gormedin mi bugun kadayif gibi. Bize boyle hakem nerde gelecek

Çevrimiçi mellfred

Bırakın 3. Olarak devam etsinler

Çevrimdışı kyiv

Sans falan degil feto uzantisi yardim ediyordur. Fiksturu de sans saniyorduk
Abi hakemi gormedin mi bugun kadayif gibi. Bize boyle hakem nerde gelecek

O şeref yoksunu İskoç yok mu o...6-0 yenildiğimiz dinamo kiev maçındaki thomson bu gibi hakemler hep bize bunlara da helva. Hatırlarım geçmişte de Collina gelirdi bunlara helva gibi hakem...Yani bu kura ve hakem şanslarını gördükçe üzülmemek sinirlenmemek elde değil.

UEFA daki türklerin de şenes erzik de dahil bunlara çalıştıkları kadar bize çalıştıklarına inanmıyorum. al serveti vur şenese...bir de levent bıçakçı vardı bir başka galatasaraylı...Konu kayacak ama UEFAyı geçtim TFF de hakkımızı koruyan Beşiktaşlı yok! Ne desem az bu Demirören ve yanındaki çakma Beşiktaşlılara...Hepsini toplasan Ali Dürüstün kıçının kılı etmezler!

Çevrimdışı kyiv

Bırakın 3. Olarak devam etsinler

2. çıkarlar. Schalke bunları yenemez Almanya da. Lokomotif, Moskovada yense bile evinde Schalke ve Portoyu yenemez.

2. çıkarlar. Schalke bunları yenemez Almanya da. Lokomotif, Moskovada yense bile evinde Schalke ve Portoyu yenemez.

1-) Porto
2-) Schalke
3-) gs
4-)Moscow

gs'nin tek kazanabileceği maç içerde ki schalke maçı başka yok!

Çevrimdışı mylife1903

Herifler valla yolunu bulmus, yollu bunlar

Gozumuze soka soka yapiliyor

“Taraftar her zaman haklıdır. ‘1 değil 2 transfer yapacağız.’ dediğim için taraftarımızın hepsinden özür diliyorum. O günkü şartlarda kesinlikle öyleydi. Sonradan baktığımızda evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız futbolcu, ileride bizi 25 milyon avro gibi bir ceza ile karşı karşıya bırakabilirdi. Galatasaray olarak o riske girip transferi yapamazdık. Hepimizin beklentisi yüzde 100 transferdi ama olmadı. Ocak ayında muhakkak bir santrfor transferi yapacağız.”
Öte yandan Albayrak, ziyarette bulunacakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Galatasaraylı bir futbolcunun formasını hediye edeceklerini söyledi.

Taraftardan ozur diliyor adam bu konuyu netlestiremedim. Iyi mi kotu mu fikirleri okumam lazim. Sonunda ozur dileyecegin seyi yapmamalisin diye dusunurum ben.
Bomba sonda rteye ziyaret, bayram degil seyran degil.

Sonra bizim baskan cikip komple ziyarette bulunduk biz de variz orda falan der

Çevrimdışı EMİR EMRE

Alıntı yapılan: mylife1903 link=topic=2388.msg893943#msg89394i3 date=1537324380
Herifler valla yolunu bulmus, yollu bunlar

Gozumuze soka soka yapiliyor

“Taraftar her zaman haklıdır. ‘1 değil 2 transfer yapacağız.’ dediğim için taraftarımızın hepsinden özür diliyorum. O günkü şartlarda kesinlikle öyleydi. Sonradan baktığımızda evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız futbolcu, ileride bizi 25 milyon avro gibi bir ceza ile karşı karşıya bırakabilirdi. Galatasaray olarak o riske girip transferi yapamazdık. Hepimizin beklentisi yüzde 100 transferdi ama olmadı. Ocak ayında muhakkak bir santrfor transferi yapacağız.”
Öte yandan Albayrak, ziyarette bulunacakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Galatasaraylı bir futbolcunun formasını hediye edeceklerini söyledi.

Taraftardan ozur diliyor adam bu konuyu netlestiremedim. Iyi mi kotu mu fikirleri okumam lazim. Sonunda ozur dileyecegin seyi yapmamalisin diye dusunurum ben.
Bomba sonda rteye ziyaret, bayram degil seyran degil.

Sonra bizim baskan cikip komple ziyarette bulunduk biz de variz orda falan der

onu ziyaret et bunun elini op hizaya geç ondan sonra en buyuk cincon :)

Çevrimdışı mylife1903

onu ziyaret et bunun elini op hizaya geç ondan sonra en buyuk cincon :)
Duayla himmetle kalkip politikacilarla oturuyor adamlar

Etiketler: