Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104432 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

arayüzü falan çok güzel olmuş

ah hocam ah ah
maddi olarak ta paraları artırdılar. dediğin gibi arayüz falan..

cidden avrupa ligi ile cl arasında 3 4 seviye fark var

Çevrimdışı mylife1903

bayern gelseydi görseydik bi nasıl farklı oynuyorlarmış :D
Farkli olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ömer Kaan

Buraya geri döneceğiz. Beşiktaşın yeri her sene şampiyonlar ligi arenasıdır.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kendi evlerinde son yarım saat ezildiler. Şimdi devre arasında terim 10 dk yetecek gaz vermiştir bunlara sonra yine oyundan düşerler

Çevrimdışı mrred

İkinci yarının ilk 10 dakikası Gs baskı yapıp gol bulmaya çalışcak 60 larda temposu düşen oyuncuları değiştirecek bence eren yerine onyekuruyu alacak belhandayı da alabilir. Lokomotiv sakin kalırsa puan alır
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Kendi evlerinde son yarım saat ezildiler. Şimdi devre arasında terim 10 dk yetecek gaz vermiştir bunlara sonra yine oyundan düşerler
o 10 dakikada gol atmazlar inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Atacaz atacaz
Simdi gs fikstudu belli oldu
Deplasmanda zaten koyuyorlardi bunlara icsahayi guvene aldi adamlsr iki ayar cekip

Çevrimdışı Orhan_

Bu maçın 2. yarısı bizim içerideki D.Kiev maçına dönebilir.

gaz maz yok loko cuf cuf atak yapıyor :D

Çevrimdışı mrred

Hep söylüyorum bu gs topa sahip olma oyunu oynayamaz o yüzden bunları stoperlerine baskı yapacaksın. Emre akbaba mı uzun gelen topu kontrol edecek ya da rodriguez mi ? savunmadan uzun vurulan topları sadece eren kontrol edebilir veya indirebilir. O yüzden gs savunmadan hep uzun vurmaya zorlayan bir oyun planı ile gs yi çok rahat yenersin
The great gig in the sky

savunma arkasına toplarıda denemeye başladı loko.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Savunmayı güvene alıp sabırla atak yaparsa loko puanı alır burdan.

sağına vurun olm sağından zaafı var :D

Çevrimdışı mrred

Muslera her uzun vurduğunda top kaybı oluyor. Güzel
The great gig in the sky

Hep söylüyorum bu gs topa sahip olma oyunu oynayamaz o yüzden bunları stoperlerine baskı yapacaksın. Emre akbaba mı uzun gelen topu kontrol edecek ya da rodriguez mi ? savunmadan uzun vurulan topları sadece eren kontrol edebilir veya indirebilir. O yüzden gs savunmadan hep uzun vurmaya zorlayan bir oyun planı ile gs yi çok rahat yenersin
Kesinlikle haklısın.. Nasıl ligteki çoğu hoca bu kadar basit birşeyi göremiyor anlamıyorum.

Bu arada maç öncesi 3'lüsü hiç yakışmıyor gsye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Farfan cenabetinin yerine Eder girmeli.
Adamın hiç olmazsa gol vuruşu var.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs yüklenmeye başladı, ben bu takimi tanıyorsam balına malına sıkıştırır bi tane daha.

Gs yüklenmeye başladı, ben bu takimi tanıyorsam balına malına sıkıştırır bi tane daha.

hangi yüklenme :D

1 tane şut başka birşey yok :D

Çevrimdışı mrred

Bizim kanat oyuncularına nagatamo rodriguez pas bağlantısını gösterip aha böyle yapılıyor diye öğretmemiz gerek
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Ömer Kaan

hangi yüklenme :D

1 tane şut başka birşey yok :D
Belhanda çıkıp onyekuru girince daha iyi olacaklardır o zamana kadar loko atmalı.

Etiketler: