Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105628 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Egos

Fikret Orman'da para bol olsa ve Pekto'yu Araplara 5'e satsa pek sesim çıkmaz benim, yeterki kulübü iyi idare etsin ve bunu sadece ffp'yi atlatacak bir taktik olarak yapsın, bu koyduğu parayı başka yollarla kulüpden çekmeye kalkmasın.. (Aziz'in yaptığı gibi)

Velhasıl asıl önemli konu paranın nasıl enjekte edildiği değil, gerçekten karşılıksız biçimde verilip verilmediği.
Düşünsene para hibe edyorsun ve adın gizli kalıyor..  Kolay birşey değil.

ben kimsenin karşılıksız biçimde beşiktaş'a para vermesini istemiyorum. kendileri belki sessiz kalabiliyor, ama sonra çocuklarını kulübe musallat etme ihtimalleri doğuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibine tüküren Akhisarsporlu Seleznov'a 4 maç ceza verdi.

Tahkim indirime gitmezse Seleznov'un forma giyemeyeceği maçlar;
*Başakşehir
*Sivasspor
*Ankaragücü
*Galatasaray

Hep şans bunlar! Boşverelim biz hakemleride yenelim!

Çevrimdışı Ömer Kaan

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibine tüküren Akhisarsporlu Seleznov'a 4 maç ceza verdi.

Tahkim indirime gitmezse Seleznov'un forma giyemeyeceği maçlar;
*Başakşehir
*Sivasspor
*Ankaragücü
*Galatasaray

Hep şans bunlar! Boşverelim biz hakemleride yenelim!
Oha artık

Oha artık

4.cü maç biz olsaydık adım gibi eminim 3 maç vericeklerde 4 maç verseler bile 3 maç'a düşürürlerdi şimdi asla düşürmezler :)

Yıllardan beli alıştık bir çok kez şahit olduk.

Çevrimiçi underworld

Cozef 12
Cülyano 10

Aferim koç

gerçekte 3 cozef
cülyana 5

alttan biraz da biz para ekliyelim ffp transfer yapalım :D

Çevrimiçi underworld

Hile, hurda adam sattı mı, sattı..

Çevrimdışı mylife1903

Hile mile yok
Cozef kotu oyuncu degil zaten
Bize diyo adamlar atinc 5 demba 13 ersan 7 diye
Araplarda para cok cozefi 4-5e almaya ugrasmiyi iste

Ayrica cop dedigimiz kotu yonetiliyo dedigimiz fbnin de son 6 senede sattigi toplam rakami merak ediyorum. Bizim kadar sattilar mi?

kendi ödüyor alttan para veriyor kar'a geçmiyorsun ?

5 milyar yapıyor borcunu ?

Ne anladın bu satıştan ?

Çevrimdışı mylife1903

kendi ödüyor alttan para veriyor kar'a geçmiyorsun ?

5 milyar yapıyor borcunu ?

Ne anladın bu satıştan ?
Bizim
Borclar da ayni sebeple mi artiyo

Bizim
Borclar da ayni sebeple mi artiyo

yok stat yapımından artıyor.

kur'dan artıyor bizim borçlar.

2015 senesinde fener gibi 100 milyon € harcayıp şampiyon olamayınca artıyor borçlar.

Bizim gibi ilk 11'i 5-6 milyon € kurunca artmaz borçlar.

Bizim borç 1.8
gs 3.5
fb 4

statı kendimiz yaptığı halde biraz borçları takip etmek lazım.

Çevrimiçi underworld

Gomiş > 6 m
Maykon kiralık > 3 deniyor

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

josef abartıldigı kadar kötü oyuncu değildi. hatta bence gayet iyi bir oyuncuydu. gitmesi bizim adımıza iyi oldu.

gomis in gtmesine, oos almiş kadar sevindim. fark yaratan oyuncuydu ve yeri kolay kolay dolmaz.

ama iste fb ve gs nin eline bir sürü para gecti. insallah çar cur ederler.

Çevrimiçi underworld

Sarılar arapları sömürdü biz yaya kaldık

30 gol atmış gomis 6 milyon € :D gs alırken 2.5 bonservis ödedi.3-3.5 de maaşı vardı :D

BEdava aldığımız tosic :D 600-700 bin € oynuyordu sonra zam yapıldı 1.2'ye oynamaya başladı 1 sene kadar :D 5'e sattık :D

Çevrimiçi underworld

Tosic 900 bin öro dan 1,25 e geçti.
Saygılar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Emre Tilev benzema işi bizim için değil gs içindir büyük ihtimalle ve inş alamazlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Emre Tilev benzema işi bizim için değil gs içindir büyük ihtimalle ve inş alamazlar.

Benzema'nın yaşı daha 30 ve Madrid satıyoruz dese 30-40 verecek en az on tane klup var.
Gs önce kıçına don alsın onlar  paracı gomisi, belhandayı almaya benzemez Benzamayı almak.

Çevrimiçi Necmi

Benzema'nın yaşı daha 30 ve Madrid satıyoruz dese 30-40 verecek en az on tane klup var.
Gs önce kıçına don alsın onlar  paracı gomisi, belhandayı almaya benzemez Benzamayı almak.
29 gol atmış gomise verdiği para fazla gelmiş benzamayı nereye alacak :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bize olduğunu sananlar var onun için yazdım. O işler belli olmuyor gidip çöplere milyonlarca euro da verilir bu ligde olmayacak adamlar da bir şekilde takımlara katılabilir de. Alex-Hagi-Ortega-Gomez-Anelka-R.Carlos-Okocha-Anelka-Guti-Pepe-Scneider-Jardel-Demba Ba-Van hojdonk-Drogba-Eto vs kimisi yaşlı geldi kimisi beklenmedik anda. 1 sene önce almaya çalıştığımız adamı Antalyaspor almıştı Nasri. Herkes herkesi alabilir gerekli bağlantıyı kurup parayı bastıktan sonra almalarına ihtimal vermiyorum ama dediğim gibi her şey olabilir. Bu renkliler bu kadar adam sattı ilk defa tarihlerinde  + ya geçtiler. Bu kadrolarla lige gireceklerini hiç sanmıyorum iyi kötü o paraları harcayacaklardır ffp için de bu sene kur savaşını bahane edecekler bizimkiler de öyle bir şeyden çekiniyorlarsa yanlış yapıyorlar.

evrakları yetişmemiş maicon concon'un elinde kalmıs :D

bakalım 6 milyon €'ya hangi santraforu alıcak conconlar :D

Çevrimdışı enesbjk

evrakları yetişmemiş maicon concon'un elinde kalmıs :D

bakalım 6 milyon €'ya hangi santraforu alıcak conconlar :D
6m Euro? Nagatomoya bonservis verdiler

6m Euro? Nagatomoya bonservis verdiler

ha bi de o vardı demi :D

2.5 ona vermişler.

800 bin €'da henry'nin kiralama parasına vermişler.

2.7 milyon € bakalım kimi alıcaklar :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ha bi de o vardı demi :D

2.5 ona vermişler.

800 bin €'da henry'nin kiralama parasına vermişler.

2.7 milyon € bakalım kimi alıcaklar :D

Love-pektemek paketi yapıp o paraya bir de Tolga ile yerli kaleci yedekleyip şampiyonluğun bir numaralı adayı olabilirler  :bandit:  :D

Çevrimdışı scarfright

Love-pektemek paketi yapıp o paraya bir de Tolga ile yerli kaleci yedekleyip şampiyonluğun bir numaralı adayı olabilirler  :bandit:  :D
Love bizim sistemimize uymamış olabilir ama biz almadan hemen önce bi sürü gol atabilen bir adamdı. Ben rakiplerimize gitmesini istemem. Ama pektemek her türlü gidebilir onda sıkıntı yok:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: