Artık olan oldu yapacak birşey yok. Önümüzdeki sezon başlangıcı 10 Ağustos. İlk maçın başlamasından 1 hafta önceden itibaren:
1- HER MAÇ SİSTEMATİK ŞEKİLDE HAKEMLERE SALDIRACAKSIN
2- SANAL ALEMDE ÇARŞAF ÇARŞAF KİMİN NE BOK YEDİĞİNİ HANGİ HAKEMİN BİZE NASIL TERS GELDİĞİNİ ÇIKARACAKSIN
3- FENERBAHÇEYE SALDIRACAKSIN NEDEN FIRAT AYDINUSUN SÜREKLİ FENERBAHÇEYİ KOLLADIĞI, ALİ PALABIYIKIN NEDEN FENERBAHÇENİN KUKLASI OLDUĞUNU
Öyle laf olaberi gele değil. 3-4 Ağustostan itibaren SAVAŞı başlatacaksın.
Takım sahada biz ve yönetim saha dışında sürekli agresif olacaksın. Öyle sakinlik falan anlamam ben.
Bu şerefini sorguladığım Demirören zamanında bizim kaç şampiyonluk var bunların kaç şampiyonluğu var. Önümüzdeki sene susmak yok...susmak yok...susmak yok....
Yazarlar agresif olacak taraftar agresif olacak bu saatten sonra EFENDİ BEŞİKTAŞ falan istemiyorum. Masaya vurdumu ses getiren Beşiktaş istiyorum. Yoksa bunca emek bu rengini şey ettiğiminin 2 camiası tarafından habire çalınacak. Bu sene şampiyonluğu kim kaybederse diğeri için önümüzdeki sene düğmeye basılacak. Yazdan başlamak üzere daha öncede yazdım plan program dahilinde hakemi pfdksi tffsi kim nasıl baskı altına alınması gerekiyorsa planlı şekilde üzerine gideceğiz. 1. HAFTADAN BAŞIMIZA BELA GELMEDEN. O TFF deki 6 gereksize de heryerden baskı olmalı. Önümüzdeki yıl mutlaka ama mutlaka ŞAMPİYON olmak zorundayız.SUSMAK ÇARE DEĞİL!!!!