Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106000 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Pala bakalim nasil bir sov yapacak

Çevrimdışı Karabay

Valla kimse hakeme kızmasın. Ben de hakem olsam feneri kollarım. Bir hakemin Beşiktaş'tan taraf olması için bir sebep var mı.

Çevrimdışı Karabay

Guclu yonetim olcak. Planli olacak
Basindan baslayarak satin alacaksin
Satilik adam cok

Berazilyalara bilmemnerelere gidip 10 myon yonetim gideri yapacagina
Basin yazarlarina passat alarak ise baslayacan sonra hakem satin alacaksin arkadas
aynen öyle abicim. Herkes satın alıyorsa sende al.

Çevrimdışı kyiv

Artık olan oldu yapacak birşey yok. Önümüzdeki sezon başlangıcı 10 Ağustos. İlk maçın başlamasından 1 hafta önceden itibaren:

1- HER MAÇ SİSTEMATİK ŞEKİLDE HAKEMLERE SALDIRACAKSIN

2- SANAL ALEMDE ÇARŞAF ÇARŞAF KİMİN NE BOK YEDİĞİNİ HANGİ HAKEMİN BİZE NASIL TERS GELDİĞİNİ ÇIKARACAKSIN

3- FENERBAHÇEYE SALDIRACAKSIN NEDEN FIRAT AYDINUSUN SÜREKLİ FENERBAHÇEYİ KOLLADIĞI, ALİ PALABIYIKIN NEDEN FENERBAHÇENİN KUKLASI OLDUĞUNU

Öyle laf olaberi gele değil. 3-4 Ağustostan itibaren SAVAŞı başlatacaksın.

Takım sahada biz ve yönetim saha dışında sürekli agresif olacaksın. Öyle sakinlik falan anlamam ben.

Bu şerefini sorguladığım Demirören zamanında bizim kaç şampiyonluk var bunların kaç şampiyonluğu var. Önümüzdeki sene susmak yok...susmak yok...susmak yok....

Yazarlar agresif olacak taraftar agresif olacak bu saatten sonra EFENDİ BEŞİKTAŞ falan istemiyorum. Masaya vurdumu ses getiren Beşiktaş istiyorum. Yoksa bunca emek bu rengini şey ettiğiminin 2 camiası tarafından habire çalınacak. Bu sene şampiyonluğu kim kaybederse diğeri için önümüzdeki sene düğmeye basılacak. Yazdan başlamak üzere daha öncede yazdım plan program dahilinde hakemi pfdksi tffsi kim nasıl baskı altına alınması gerekiyorsa planlı şekilde üzerine gideceğiz. 1. HAFTADAN BAŞIMIZA BELA GELMEDEN. O TFF deki 6 gereksize de heryerden baskı olmalı. Önümüzdeki yıl mutlaka ama mutlaka ŞAMPİYON olmak zorundayız.SUSMAK ÇARE DEĞİL!!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla kimse hakeme kızmasın. Ben de hakem olsam feneri kollarım. Bir hakemin Beşiktaş'tan taraf olması için bir sebep var mı.

doğru adamın eşi ve çocuğu fener formasıyla maça gelmiş.

Çocuğunumu üzseydi adam.

Moussa Sow futbol kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı..

tesadüf

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas acayip rezaletler oldu macta
Bu firatin bi fb ibb maci vardi
Ibbyi de kesip bicip dogramisti

O performansi gosterdi sahada
Boyle bir futbol dunyasinda hep yazdik cik konus susani zayif gorurler zaten zayif ya yonetim cikip bagirirsin belki havandan korkarlsr.
Milleti enayi yerine koyuyorlar

Cik pozisyon pozisyon goster
Birak senin maclsrini didik didik etsinler bisi cikmaz zaten

Çevrimdışı Karabay

Moussa Sow futbol kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı..

tesadüf
bak bunları eleştirmek bizi bir adım ileri götürmez. Biz efendilikten bahsederken nasıl oluyor da tüm kuluplerin nefretini kazanabiliyoruz. Bize karşı nasıl canla başla oynarken rakiplere maç satıyorlar. Bizden giden oyuncular bize karşı hayatının topunu oynarken rakiplerden gidenler nasıl kendi kalesine gol atıyor. Benim başkanım yıllardır en iyi kulüp başkanıyken bir hafta dembaba hakkında konuştu diye en kötü başkan oluveriyor ve rakip başkan yıllardır hakem odası basıp bir sene basmadı diye yılın spor adamı oluyor. Bunları hesap edeceksin gerekşyorsa ona göre oynayacaksın sende oyunu. Efendilikle, Beşiktaşlılık duruşuyla olmadığı belli. Bu şekilde rakiplerin öyle yada böyle şampiyon olurken sen ancak şerefli üçüncülüklerle övünebilirsin.

Çevrimdışı mylife1903

bak bunları eleştirmek bizi bir adım ileri götürmez. Biz efendilikten bahsederken nasıl oluyor da tüm kuluplerin nefretini kazanabiliyoruz. Bize karşı nasıl canla başla oynarken rakiplere maç satıyorlar. Bizden giden oyuncular bize karşı hayatının topunu oynarken rakiplerden gidenler nasıl kendi kalesine gol atıyor. Benim başkanım yıllardır en iyi kulüp başkanıyken bir hafta dembaba hakkında konuştu diye en kötü başkan oluveriyor ve rakip başkan yıllardır hakem odası basıp bir sene basmadı diye yılın spor adamı oluyor. Bunları hesap edeceksin gerekşyorsa ona göre oynayacaksın sende oyunu. Efendilikle, Beşiktaşlılık duruşuyla olmadığı belli. Bu şekilde rakiplerin öyle yada böyle şampiyon olurken sen ancak şerefli üçüncülüklerle övünebilirsin.
Algi isidir abi
Turk insani balik hafizalidir ve korkaktir.
Cikip bagiracaksin ozellikle hakem seni tutmusken cikip bagiracaksin
Alehine yanlis tac verse cikip daha cok bagiracaksin
Basina para yedireceksin

Metin albayrak az yesin yonetim butcesinden oyuncu izlemeye gitmesin zaten anlamiyor futboldan o butceyi passat alimina aktarsin fikret orman

Çevrimdışı Karabay

Algi isidir abi
Turk insani balik hafizalidir ve korkaktir.
Cikip bagiracaksin ozellikle hakem seni tutmusken cikip bagiracaksin
Alehine yanlis tac verse cikip daha cok bagiracaksin
Basina para yedireceksin

Metin albayrak az yesin yonetim butcesinden oyuncu izlemeye gitmesin zaten anlamiyor futboldan o butceyi passat alimina aktarsin fikret orman
hah işte tam da orada kaybediyoruz. Bir hakem bizim lehimize maç yönettiğinde herkesten önce bizim yöneticiler çıkıp eleştiriyor zaten adamı. E adam sonraki maç niye savunsun seni?

Çevrimdışı underworld

Arkadas acayip rezaletler oldu macta
Bu firatin bi fb ibb maci vardi
Ibbyi de kesip bicip dogramisti

O performansi gosterdi sahada
Boyle bir futbol dunyasinda hep yazdik cik konus susani zayif gorurler zaten zayif ya yonetim cikip bagirirsin belki havandan korkarlsr.
Milleti enayi yerine koyuyorlar

Cik pozisyon pozisyon goster
Birak senin maclsrini didik didik etsinler bisi cikmaz zaten
Konuşarak daha çok bozarlar maşa tutsunlar.
Bak fb nin kadrolu adamlarına para yetmiyor mubarek

Çevrimdışı mylife1903

Turkiye liginde sarilardan cok aglayani sampiyon yapiyorlar
Gsye pala cakarsa yonetim neler yapmali uygulamali goruruz

akhisar maçı satmış boşu boşuna bakmaya gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı levitate

Kaleci mutus
kovac mı

o herifte bişey var bize ve fenere karşı panter gsye gelince kediye dönüyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

akhisar maçı satmış boşu boşuna bakmaya gerek yok.
Dany ne güzel geçiliyor yalnız.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

kovac mı

o herifte bişey var bize ve fenere karşı panter gsye gelince kediye dönüyor
kaleci o degil fatih diye bi çocuk

Çevrimdışı ferdi1903

Ne kadar rahat gelip gol atiyorlar oh mis

Çevrimdışı furkankaya1903

Bu Okan denen KOÇ, gs şampiyon olsun diye Akhisar'ın ligden düşmesine göz yumacak anlaşılan. İnşaallah düşerler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dany ne güzel geçiliyor yalnız.
Top Dany'nin ayağına gelince ıslıklanıyor.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Bu Okan denen KOÇ, gs şampiyon olsun diye Akhisar'ın ligden düşmesine göz yumacak anlaşılan. İnşaallah düşerler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önce örneği var zaten.

Olsun tekrar çıkarız diye yenilmişlerdi oda gs'ye karşı olması lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Dani mutus

Bu herifi bize transfer etmis bir sihirbaz yonetim var tabi

Dani mutus

Bu herifi bize transfer etmis bir sihirbaz yonetim var tabi

o rezillikti zaten bi danny bi sezer öztürk.

Etiketler: