Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106202 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

daha sonraki bir pozisyondan bahsettim. ofsayt varken bayrak kalkmadi muslera kurtardi. gol olsaydi muhtemelen yine kalkacakti. hatayi telafi etmis oldu akli sira.

Gol olsa gene bir gec bayrak kalkardi.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Gerçek adalet ya da video hakem uyhulaması olsa ligin ilk yarısındaki rezalet performansa rağmen çoktan şampiyonduk.

Simdi baktim ozete, hakemler maci nasil bir takimdan alip digerine verir bundan daha bariz ornek olamazdi herhalde. Antalya'nin ilk penaltisi penalti. Peki 100% kirmizi nerede Serdar son adam degil mi? 10 kisi kalacakti GS. Ardindan ofsayt calinan pozisonda Muslera'nin faulu var son adam. Mac 2-2 GS 9 kisi kalacak. Alanya penalti kazanacakti.

Sonra bir de utanmadan hakemler BJK'yi kolluyor demiyorlar mi? Keske rakiplerimiz en azindan onursuz, ahlaksiz, vicdansiz olmasalar. Insallah nefret ettiginiz adaleti yine Avrupalilar dayatacak 11 Mayis'ta. Adam olamadiginiz muddetce birileri yola gelmeniz icin posta koyup duracak zavallilar sizi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Simdi baktim ozete, hakemler maci nasil bir takimdan alip digerine verir bundan daha bariz ornek olamazdi herhalde. Antalya'nin ilk penaltisi penalti. Peki 100% kirmizi nerede Serdar son adam degil mi? 10 kisi kalacakti GS. Ardindan ofsayt calinan pozisonda Muslera'nin faulu var son adam. Mac 2-2 GS 9 kisi kalacak. Alanya penalti kazanacakti.

Sonra bir de utanmadan hakemler BJK'yi kolluyor demiyorlar mi? Keske rakiplerimiz en azindan onursuz, ahlaksiz, vicdansiz olmasalar. Insallah nefret ettiginiz adaleti yine Avrupalilar dayatacak 11 Mayis'ta. Adam olamadiginiz muddetce birileri yola gelmeniz icin posta koyup duracak zavallilar sizi.
Gs’yi sampiyon yapacaklar hakemler, UEFA ceza bile verse adamlarin kupasi bize verilmeyecek.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs’yi sampiyon yapacaklar hakemler, UEFA ceza bile verse adamlarin kupasi bize verilmeyecek.

hakemler değil gs'li mhk başkanı yusuf namoğlu yapıcak.

hakemler değil gs'li mhk başkanı yusuf namoğlu yapıcak.

O .....sizin zorla gonderilmesi lazim, surekli konusulmasi lazim. Ne zaman baskan olsa hakemler boyle zorla ittire ittire sampiyon yapiyorlar GS'yi. Sene basindan belliydi ya bunun boyle olacagi, neyse.

O .....sizin zorla gonderilmesi lazim, surekli konusulmasi lazim. Ne zaman baskan olsa hakemler boyle zorla ittire ittire sampiyon yapiyorlar GS'yi. Sene basindan belliydi ya bunun boyle olacagi, neyse.

istetme olarak da başağı iteklediler ki gs olamazsa başak olsun diye.

Amaç Beşiktaş'ı şampiyon yapmamak.

Çevrimdışı ProjectOrigin

istetme olarak da başağı iteklediler ki gs olamazsa başak olsun diye.

Amaç Beşiktaş'ı şampiyon yapmamak.

Haftaya kediciklere sarı-kırmızı renktaşlarına yaptığımız tarifeyi yaptık mı buralar bizim  :money:
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2018, 23:33:50 ProjectOrigin ]

Haftaya kediciklere sarı-kırmızı renktaşlarına yaptığımız tarifeyi yaptık mı buralar bizim  :money:

inşallah :)

Çevrimdışı balkan-kartal

Liverpool Roma macinda iki tane ayni Pepenin pozisyonu gibi pozisyon oldu. Ikisindede sari kart cikti biri juan jesus digeri trent alexander hakemin kirmizi aklindan bie gecmedi.
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mylife1903

Liverpool Roma macinda iki tane ayni Pepenin pozisyonu gibi pozisyon oldu. Ikisindede sari kart cikti biri juan jesus digeri trent alexander hakemin kirmizi aklindan bie gecmedi.
Yahu yari finalde kirmizi verse o pozisyonlara daha 2 sene mac alamaz, oyle kirmizi mi olur, sert bir sekilde uyar once, sariyi yapistir, oyna devam
Bizim hakemler sarilari cicek gibi dagitiyor.

Sarinin verilis sekli bile onemlidir, sari bucuk hareket varsa meseka hakem geliyor, uyariyor sert sekilde, defterini cikariyor basliyor yazmaya, darbeyi yiyen bike sakinlesiyor bu surede, herkes dagiliyor cat sariyi yapistiriyor. Sari bucuk bu kart herkes anliyor, bir sonraki faulde seni bellerim diyor hareketleriyle hakem.
Turk insanindan hakem falan olmaz. Turk insani yapi olarak iki tarafin da hakli oldugu ya da iki tarafin da haksiz oldugu konulari cozemez, objektif olamaz. Bir tarafa yanasma ihtiyaci icindedir.
Futbolda boyle olaylar cok oluyor. Hakem mi yetisktiremiyorux 35 senedir duzgun hakem gormedik, ya kafasinda tilki, ya yeteneksiz, ya futbol bilmez, ya kosamaz ama hepsi eyyamci

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı mellfred

Eflatun beyazlar koydu sıra bizde

Çevrimdışı mellfred

Göztepe taraftarı dembayı protesto etti
Sloğan attılar ama anlayamadım ne dediler anlayan var mı ?

Çevrimdışı tangaz

Göztepe taraftarı dembayı protesto etti
Sloğan attılar ama anlayamadım ne dediler anlayan var mı ?

burası göztepe beşiktaş değil demişler @mellfred
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

burası göztepe beşiktaş değil demişler @mellfred
İyi bari
Yerlerini biliyorlar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sivas attı, gençler düşen 2. takım olacak sanıyorum.

Çevrimdışı Karabay

Yalnız bu Osmanlı başağı yenmeyip gelip bizim ayağımıza dolanmaz inşallah.

Çevrimdışı mylife1903

Sivas attı, gençler düşen 2. takım olacak sanıyorum.
Umit ozata dedik ama besiktasla ugrasma diye :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bu Osmanlı başağı yenmeyip gelip bizim ayağımıza dolanmaz inşallah.
Ates olsa abi

Çevrimdışı Karabay

Ates olsa abi
öyle de aslında Osmanlı'nın düşmesini istemiyorum. Anadolu kulüpleri arasında en bizden yana olan bu adamlar.

Çevrimdışı mylife1903

öyle de aslında Osmanlı'nın düşmesini istemiyorum. Anadolu kulüpleri arasında en bizden yana olan bu adamlar.
Osmanli dusmez abi gencler karabuk duser ucuncu galiba antalya olacak bok gibi top oynuyor konya da dusebilir tabi

Çevrimdışı Karabay

Osmanli dusmez abi gencler karabuk duser ucuncu galiba antalya olacak bok gibi top oynuyor konya da dusebilir tabi
hadi inşallah.

karabük-osmanlı-gençler düşecek gibi duruyor  :alala:

Çevrimdışı ekrembaser

Ruh hastası camianın basket maçında 6 da 0 üçlük atınca potanın yüksekliğini ölçtürmüşler bunların daha arsız olanı gelmedi bu dünyaya

Etiketler: