Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106140 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Ruh hastası camianın basket maçında 6 da 0 üçlük atınca potanın yüksekliğini ölçtürmüşler bunların daha arsız olanı gelmedi bu dünyaya

abi bunların basket maclarınıda mı takip ediyorsunuz bırakın şu gereksiz camia'yı bizim önümüzde yarın çok önemli maçımız var.

Çevrimdışı ekrembaser

abi bunların basket maclarınıda mı takip ediyorsunuz bırakın şu gereksiz camia'yı bizim önümüzde yarın çok önemli maçımız var.

Yok denk geldim futbol maçlarını da izlemiyorum o kadar zaman kaybedemem

Çevrimdışı Kuntz

Paşa kaçırdıkça kaçırıyor. İnşallah futbolun temel kuralı işlemez.

Çevrimdışı Kuntz

Şaka gibi valla

bu fener kadar ballı takım başka yoktur zaten.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

klasık fenerbahçe şansı.. bişey oynama sonra git rastgele golü at.. yıllardır hep aynı senaryo..

klasık fenerbahçe şansı.. bişey oynama sonra git rastgele golü at.. yıllardır hep aynı senaryo..

gs de böyle.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fener sırf duran toplarla yarışa tutundu bu sezon. rahat 14 15 tane attılar kornerden, frikiklerden vs.. herifler 2 pozisyona giriyor 2 tanesinide atıyolar maçı kazanıyorlar bi şekilde.

Çevrimdışı ekrembaser

Asıl Kasımpaşa’nın %100 penaltısını vermemiş Twitter’da gördüm

Çevrimdışı mellfred

Kasımpaşa ikinci yarı atar merak etmeyin

Kasımpaşa ikinci yarı atar merak etmeyin

fener balı devreye  girmezse yada cüneyt penaltı uydurmazsa beraberlik kopartır zaten paşa.

Çevrimdışı mylife1903

15.000 yillik turk tarihinin 600 yillik osmanli doneminde bile cucu kadar buyuk Osmanlı torunu cikmadi bu topraklardan ve koskoca imparatorluk topraklarindan. Buyuk emek vermis kim ise babasi

Çevrimdışı mylife1903

fener balı devreye  girmezse yada cüneyt penaltı uydurmazsa beraberlik kopartır zaten paşa.
Cucunun duduk desibeline bakin kasimpasa faul yapinca. Eplde falan o hisimla duduk calindigi kirmizi falan cikiyor. Fbli faul yapinca tiiiss bi duduk sesi belli belirsiz

Iki tane penalti gordum ben macta ayrica

Cucunun duduk desibeline bakin kasimpasa faul yapinca. Eplde falan o hisimla duduk calindigi kirmizi falan cikiyor. Fbli faul yapinca tiiiss bi duduk sesi belli belirsiz

Iki tane penalti gordum ben macta ayrica

cüneyt görmedi ama her zaman ki gibi  :akuma:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fener balı nın çeyreği bizde olsaydı geçen sene avrupa ligi bizimdi..

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi levitate

ankaragücü süper lige çıkmış bu arada h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

Paşa ikinci yarının ilk 15 dakikası buldozer gibi ezdi geçti. Şimdi biraz geri çekilmeye başladılar. Savunma yapmayı becerebilen bir takım değil. Bildikleri oyunu bırakmamaları lazım.

Paşa ikinci yarının ilk 15 dakikası buldozer gibi ezdi geçti. Şimdi biraz geri çekilmeye başladılar. Savunma yapmayı becerebilen bir takım değil. Bildikleri oyunu bırakmamaları lazım.

ve yediler.

ne ballı bi takım bu fener ya.

Çevrimdışı tangaz

ne ballı bi takım bu fener ya.

yılın balı da bu gol olmuş boktan yapılan bi orta var o top rakibin yumurtalara gelip sakatlıyor geri önlerine geliyor bu esnada da rakibi ekarte ediyorsun fıkra gibi gol olmuş kaleci mallıgı da var tabii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: