Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106785 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı atalay

Serdar'ın pozisyonu penaltı. Linnes'in müdahalesi ise kırmızı kart. @goktasoktay

Çevrimdışı ProjectOrigin

Fener'in kadrosu daha iyi gs'den. Ancak Başakşehir ikisinden de daha iyi, bu sene rakibimiz yine belli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'in kadrosu daha iyi gs'den. Ancak Başakşehir ikisinden de daha iyi, bu sene rakibimiz yine belli.

fener filan hepsi tırt birtek başakşehir var yine tek rakibimiz o gerisi traş fos.

Çevrimdışı Karabay

Taktik maktik hikaye beyler. Etonun golü tamamen benim totemlerimle oldu. Bana borçlusunuz bu skoru.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aydın Karabulut dünyanın en muhteşem sağ beki Mariano'yu da felç etti bu arada. O kadar para basıp derme çatma, toplama bir takım kurmak büyük başarı.

Çevrimdışı goktasoktay

Serdar'ın pozisyonu penaltı. Linnes'in müdahalesi ise kırmızı kart. @goktasoktay
Bu hakemsiler ayarımı bozdu. 3 haftadır kartlar çıkmayıp fauller verilmeyince, acaba dedim ben mi abartıyorum. Kendimden şüphe ettim ya gerçekten. Ama bu kadar eyyam da olmaz. Umarım böyle devam etmez hakemler. Bir de faul bile çalınmayan net bir bileğe basma var. Neyse, ayarlarım düzeldi, sağol

Çevrimdışı Orhan_

Taktik maktik hikaye beyler. Etonun golü tamamen benim totemlerimle oldu. Bana borçlusunuz bu skoru.

Sağolasın :D.

Bir küçüçük aslancık varmış :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu hakemsiler ayarımı bozdu. 3 haftadır kartlar çıkmayıp fauller verilmeyince, acaba dedim ben mi abartıyorum. Kendimden şüphe ettim ya gerçekten. Ama bu kadar eyyam da olmaz. Umarım böyle devam etmez hakemler. Bir de faul bile çalınmayan net bir bileğe basma var. Neyse, ayarlarım düzeldi, sağol

3 haftadir ayni hakem cikiyor GS maclarina.  :ebebe:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tek kale oynadı Antalya. 1 penaltı Antalya'nın, 1 kırmızı kart cincona. Halis bey o uzatma nedir?

Ha bir de iyon karınca hakem, foul, kırmızı kart, verilmeyen penaltıdan tık bahsetmedi, şaşırdık mı tabii ki hayır ;-)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Sinan66

antalya biraz zorlasa alacakti maçi. neyse. Bu senede tek rakibimiz kendimiz  :bandit:

Çevrimiçi Zafer55

Bir çok maçta şahit olmuşuzdur.Maçın/devrenin son anlarıdır,top kornere çıkar ve hakem korneri kullandırtmadan maçı/devreyi bitirir.Korner kararını verir ama vuruşu yaptırmaz.Bu maçta frikiği kullandırttı eyvallah top döndü dolaştı bitirsene hadi selçuğa birdaha faul oldu faulü ver maç bitir.Yok bi şans daha verecek.Topu selçuktan faulsuz alsa antalyalı kalksa kontraya oynatcakmıydı maçı! Antalyalının muslera ile karşı karşıya kalması için gereken süre=selçuğun topu dikip gerilip vurması için gereken süre.
Zalimin düdüğü varsa antalyanın çimeni var.

Çevrimiçi Zafer55

5 dakikanuzatma vermişsin,ikinci firikik kullanılırken 97 bitiyordu ayıp

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rıza hocaya laf ettik ama takımı çok daha iyi oynadı. Gs 1 kere  gitti o da gol oldu. Tahminimce 12. 13. Hafta civarı liderliğimizi perçinleriz. Tek rakibimiz başakşehir

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şu hatalar bizim maçta olsaydı zırlamaktan susmazdı erman, renkler sarı çiyan renkleri olunca goygoya vurdu. Şampiyonluklarımız sarılara çok koyuyor da en çok da bu herife koyuyor.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Rıza hocaya laf ettik ama takımı çok daha iyi oynadı. Gs 1 kere  gitti o da gol oldu. Tahminimce 12. 13. Hafta civarı liderliğimizi perçinleriz. Tek rakibimiz başakşehir

Laf etmekte haklı herkes. Maç sonrası açıklamaları ile beni yine şaşırtmadı, tetikçilikte erman'dan sonra 2 numarada kendisi var.

Çevrimdışı goktasoktay

Erman pozisyonlara ne dedi merak ettim?

Çevrimdışı melyet

Bu ahmet denen cakar ne sacmaliyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı simocan

Rıza tek ses etmedi ne kırmızı nede penaltı beşiktaşa olsaydı şimdi bas bas bağırıyordu
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı KAP

Trabzon ve Basaksehir ikincilik yarisinda olacak. Fener 5-6. sirada bitirir muhtemelen.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mellfred

Düzmece Rıza hakemle ilgili tek cümle kurmadı
Zavallı herif

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sen çok iyi bir yemek yapacağın malzemeyi, vzyonu bulgur pilavı olan aşçıya versen ne yazar?
(Kimse pilav üzerinden yürümeye kalkmasın, zira çok severim  :lol:)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs 'nin üst üste konya trabzon basaksehir ve bizle deplasman maçları olacak. Oralarda çözülür zaten bunlar.

Etiketler: