Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106738 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bişey oynamıyor ki gs. Geçen hafta öve öve bitiremedi yorumcu, vay bu haftadan itibaren 90 dk ya yayacakmış tempoyu da 60 dan sonra oyundan düşmezmiş de. Ayağa top yapabilen ilk takıma karşı övsünler bakalım..

Hafta içi CL maçları varmış dinlene dinlene oynuyorlar  :D  Ancak Antalya'da hiçbir şey oynamıyor.İzlediğim en kötü maçlardan

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Daha cok kayip gelecek Antalya, Konya maclarinda gorecegiz aki karayi demistim. GS'i sisirmeye calistilar, su maci actigimdan beri 11 kisi defans yapip kontra atak oynamaya calisan bir GS ve oyunu kontrol eden bir Antalya izliyorum. GS bu. Gecen sene de boyle basladi, Eren'i Zlatan ilan etmislerdi sonra gorduk. Bu sene de aynisi. Cok abartiliyorlar, asagi yukari FB ile denk kadrolari var. Orta sahalari gomdukleri Selcuk, Tolga kanatlari Gary Rodrigues diye bir adam, ustelik Sneijder'i gonderip yerine daha kotusunu aldilar. Bunlar daha iyi gunleri.  :ok:

Çevrimdışı goktasoktay

Antalya birşey oynamıyor çünkü tüm enerjilerini bizim maçta harcadılar artık takımların genel stratejisi tüm güçleriyle bize karşı oynamak

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Balon bu akşam patlar dedik, patladı  :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hocanın maç sonu açıklamalarını merakla bekliyorum.  :money:

Çevrimdışı Orhan_

Selçuk çok güzel frikik attı :D...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Antalya birşey oynamıyor çünkü tüm enerjilerini bizim maçta harcadılar artık takımların genel stratejisi tüm güçleriyle bize karşı oynamak

Benim gordugum bir sey oynamayan GS'ydi. Nasri olsa muhtemelen 1 puan da alamazlardi.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi underworld

Şu salihi kim futbolcu yaptıysa ....

Çevrimdışı cursedofdragon

gs şampiyon len
en büyük biziz len
igor tudor len :D

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimdışı goktasoktay

Bunun devamı gelir inş. Biz de başakşehirle sportmence yarışıp sonlara doğru farkı koyup şampiyonluğumuzu alalım

Çevrimdışı simocan

gs şampiyon len
en büyük biziz len

Tudor da bey olacak mı ?
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı cursedofdragon

Tudor da bey olacak mı ?

forumda vardı galiba tudor bey diyeceksiniz imasında bulananlar :D  :evillol:

Çevrimdışı simocan

Bu gün hakem biraz adam olsaydı gs ordan çıkamazdı.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı goktasoktay

Benim gordugum bir sey oynamayan GS'ydi. Nasri olsa muhtemelen 1 puan da alamazlardi.
Gs zaten 3 haftadır birşey oynamıyor ki. Demek istediğim şu, bize gösterdikleri direnç ve arzu yoktu. Biraz arzulu ve becerikli olsalar rahatlıkla yenerdiler. Nasri olsa çok farklı olabilirdi. Danilo çok kritik topları ya kontrol edemedi, ya da etkisiz kullandı..
Hadi bakalım, artık takke düştü kel göründü. Gs bu kadar işte.

Çevrimdışı Mavi Tuna

gs şampiyon len
en büyük biziz len
GS bu sene böyük oynuyor böyük...

Tudor böyük hoca...

Tolga of of of böyük oyuncu...

Böyük oynuyor Şampi diyebiliriz...

Böyle böyük oynamaya devam...

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Bu gün hakem biraz adam olsaydı gs ordan çıkamazdı.
Aynen öyle...

Çevrimdışı mylife1903

yıl 17 şu çim işini bile beceremiyorlar.
Toki yapiyor
Belediyenin bag bahce duzenleme departimanti seriyor cimi
Haftasinu mangalcilari seriyor da olabilir

Buyur sekil1a toki

Sekil 2a sis ozel sektor sadece ozel sektor de degil gavur
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2017, 22:14:11 mylife1903 ]

Çevrimdışı atalay

Muslera, her korner veya korner çizgisine yakın duran topta, rakiplere ortayı kesmesi gereken noktayı gösteriyor. Yan toplarda ciddi zafiyeti var.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2017, 22:21:57 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı goktasoktay

@atalay, hakemin verdiği ve vermediği kartlarla ilgili yorumunu merak ediyorum. Ben artık çok mu taraflı bakıyorum pozisyonlara? Bu hakemsiler kendimden şüphe eder hale getirdi de beni..

Etiketler: