Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106385 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında ts kazanmaya devam etse biz sampiyon olmazsak onlar olsun gs filan olmasında
Bence bunu editlemelisin. Böyle düşünmemeli bir Beşiktaşlı. Bu takım desteği sonuna kadar hak ediyor. Başka takımlar bizi ilgilendirmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onder23

Bu kadar beceriksiz bir forvet hattı olabilir mi azıcık becerikli olsalar 6-2 7-2 falan biterdi maç.
Jahovic tek başına iki kere karşı karşıya kaçırdı.
Buna rağmen kazandı göztepe tebrikler

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bence bunu editlemelisin. Böyle düşünmemeli bir Beşiktaşlı. Bu takım desteği sonuna kadar hak ediyor. Başka takımlar bizi ilgilendirmez.
Bence sende konuyu farklı yere çekme ben tabiki de bizim yerimize onlar olsun demiyorum -Biz Olamazsak..!! diyorum - gs veya fb olacağına baska takım olsun hem gs ve fb icin bu sene son şansları gibi birsey bu sene de şampiyon olamazlarsa küçülmeye gitmeleri gerekicek
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aslında ts kazanmaya devam etse biz sampiyon olmazsak onlar olsun gs filan olmasında

Bu sene şampiyonluk o kadar kritik ki.
Bunu rüyanda dahi aklının ucundan bile geçirmemeni tavsiye ederim.

Oyunu eleştiririz ama kol kırılır yen içimde kalır.
Dışarıdan gelecek etkiler için tek yumruk olmalıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence sende konuyu farklı yere çekme ben tabiki de bizim yerimize onlar olsun demiyorum -Biz Olamazsak..!! diyorum - gs veya fb olacağına baska takım olsun hem gs ve fb icin bu sene son şansları gibi birsey bu sene de şampiyon olamazlarsa küçülmeye gitmeleri gerekicek
Bu düşünceye sahip olmamalıyız. Bu renklilerin düşüncesidir senelerdir. Beşiktaş olmasın da kim olursa olsun. Bunu biz söyleyemeyiz. Biz şampiyon olmadıktan sonra kimin şampiyon olduğunun bir önemi yok gözümde. Kim hak ediyorsa o olsun. Maçlar sahada oynandığı müddetçe bu ligin favorisi biziz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Dün olcay aykut kocamana güzel gönderme yapmış. Rakip takımın hocalarının böyle ayağa düşmesi çok hoşuma gidiyor.
Olcay bu işleri iyi yapıyor.

Çevrimdışı Ensar

Dün olcay aykut kocamana güzel gönderme yapmış. Rakip takımın hocalarının böyle ayağa düşmesi çok hoşuma gidiyor.
Olcay bu işleri iyi yapıyor.
bence bir futbolcunun haddine değil abi o sözler, bana çok antipatik geldi , yönetici söyler o sözleri futbolcu işine baksın, basın sözcüsü gibi konuşmak yanlış bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

bence bir futbolcunun haddine değil abi o sözler, bana çok antipatik geldi , yönetici söyler o sözleri futbolcu işine baksın, basın sözcüsü gibi konuşmak yanlış bence
@Yunus Emre Dökmeci kopi pasta yapmayinca haberimiz olmuyor gundemden
Ne demis olcay nolmus nedir nerdedir kim kimden nezaman

Çevrimdışı Ensar

@Yunus Emre Dökmeci kopi pasta yapmayinca haberimiz olmuyor gundemden
Ne demis olcay nolmus nedir nerdedir kim kimden nezaman
sen kim oluyorsun aykut efendi haddini bil demiş almıyım ayağımın altına seni demiş

şaka şaka işin aslı şu

İşte Olcay Şahan'ın maç sonundaki sözleri...

''Karşılaşmayı değerlendirmeye gerek yok. Her şey belli. Bizim 50. yılımız. Hakemlere karşı saygımız var. Ama onların da bize saygısı olması lazım. İki haftadır bazı insanlar boş boş konuşuyor ''Trabzonspor sert oynuyor'' diye. Bazı insanlar dışarıdan baskı yapıyor diye hakemler de bizi doğrayamaz. Biz Trabzonspor'uz, hakemlerin bizi doğramasına biz izin vermeyiz, bu kulüp izin vermez.''

AYKUT KOCAMAN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçtiğimiz haftaki Trabzonspor maçında, bordo-mavili ekibin sert futboluna dikkat çekerken ''Trabzonspor'un 2 haftayı kırmızı kart görmeden geçirmesi işin hakikaten ilginç bir boyutu. Bu kadar faul. Sadece 43 dakika top oyunda kalmış ve 5 dakika uzatma...'' ifadelerini kullanmıştı.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Karabay

evet işte bende tam o noktada denk olmayan birinin hocayı muhatap alıyor olmasına vurgu yaptım. Bakarsan hoşuma gitti.

Çevrimiçi underworld

Çenesi çalışanin genelde ayakları çalışmaz

Çevrimiçi Sinan66

bu firat aydinus sinirli bi tip  :evillol:

Çevrimdışı onder23

Yemin ediyorum arsenal taraftarı olsam kafayı yerdim.
Wenger den gına geldi artık. Adam tam looser.
Liverpool - Arsenal maçını izliyorum abi bir takım hiç mi adam gibi hücum yapamaz.
Liverpool top diye oynuyor resmen. Skor dk 42.  2-0

Çevrimdışı MUSTAFA_

PSG, bonuslarla birlikte 180 milyon euro'ya transfer ettiği Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (RMC Sport)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan66

gençlere kirmizi çikti. adam çaktirmadan yapistirdi h.ali'ye :lol:

Çevrimiçi COB

Bakalim Financial FairPlay PSG ye isleyecek mi...

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu akşamki Porto yenebileceğimiz bir takım. Oyunu dar alanda ve hızlı oynayan, bireysel yetenekli oyuncuları üzerinden skor arayan bir takım izlenimi veriyor. Oliver çok tehlikeli duran top kullanıyor. Her duran topta takım halinde 1-0 öndeyken bile tüm oyuncularla çıkıp gol arıyorlar. Bence savunmalarında sıkıntı var, hızlı çıkıp topu kanatlara yayan rakip rahat pozisyon buluyor. Geçen seneki gibi hızlı oynarsak bence yenebileceğimiz bir takım.

Monaco maçını skor 2-0'ken  5-10 dakika kadar izledim oyun beni sarmadı, 4-0 olmuş herhalde.

Çevrimiçi underworld

Ismael
Valbuena kuşbasini fircaliyor

Çevrimiçi Sinan66

ismail oyle bi pas atti ki, val çildirdi  :evillol:

Çevrimiçi underworld

Çevrimiçi underworld

A.Cakar: luce kafamı bozma kebapci sellattin ile randevu ayarlarım , adam ol !
(Ozi milli takım)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borussia Dortmund, Dembele'nin yerine Dinamo Kiev'in 30 milyon euro değer biçtiği Andriy Yarmolenko'yu kadrosuna katmak istiyor. (Bild)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TRANSFER - Borussia Dortmund, Dinamo Kiev'in kanat oyuncusu Yarmolenko'yu kadrosuna kattı. @mylife1903

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: