Bence Turkiye elindeki en iyi jenerasyona sahip milli takim olarak. Bunda da Besiktas ve Altinordu'nun buyuk payi var (iste bize bu zihniyetle yonetilen kulupler lazim ALTINORDU'nun kurulus ilkelerine hatirlayan bir baskanla Turk genclerini yalniz futbolcu degil, iyi vatandas, iyi insan olarak yetistirme hedefi dogrultusunda geldigi nokta ortada. Bakin Cengiz Under, Caglar Soyuncu, simdi kaleci Berke geliyor hepsi daha 20-21 yaslarinda Avrupa'da basarili oluyorlar). Yillar yili milli takimi FB vs GS'nin ahiri gibi kullanarak milli takimi dibe vurdurdular, paragoz, karaktersiz oyunculari milli formayi giymeyi bir onur degil de angarya gibi gostererek insanlari milli takimdan soguttular.
Neyse ki artik hep birlikte batiyorlar, Fatih Terim'in kariyeri muhtemelen bitti, Aziz Yildirim'in son demleri, GS son barutunu atti FFP gelince bitecekler. Mill Takim Lucescu ile geri donup yeniden MILLI TAKIM oldugu gunlere donebilir. Eldeki kadro buna cok musait, tarih yazabilecek bir kadro. Belki bir Sergen eksikligi var, fakat kadroda ilk defa bu kadar cok Avrupa'da ust duzey oynayabilen / oynayacak genc futbolcular oldu ve arkasi da geliyor (Cengiz, Enes, Caglar, Oguzhan, Cenk, Yunus, Tolgay, hatta Caner bir iki seneye Berke kaleyi alir).
Son olarak Caglar'i alamayiz fakat firsat varsa bu yukaridaki listeden hazir Tolga emekli olacakken Berke'yi alsak, asi tutarsa Juventus gibi 15 sene kaleci aramayiz. Bu cocugu Fener falan alirsa kariyerini bitirirler.