Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106417 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ProjectOrigin

Tolga Ciğerci 4 gol attı diye futbolcu sanıp milli takıma almışlar.Ozan'ın ise zaten futboldan para kazanması bir mucize

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu milli takımla mahalleden adam toplayıp maç yapsak biz kazanırız. Çoğu obez geri kalanın da ne yaptığı belli değil. Bu milli takım üzerinden yabancı kuralını vuracaklar gibi bir his var içimde. Bakıyorum maç önü açıklamalar ve çıkan kötü fbli oyuncular bunu gösteriyor. Daha çok debelenmeye devam ederler bu kafayla. Yazık milli takımı da alet etmişler saçma emellerine...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı scarfright

Alttan gelenler istenilen seviyede olmayınca kaçınılmaz son.
Avrupa ülkelerinin futbolu zaman zaman düşüşe geçiyor ama bi yapılanmaya giriyorlar 4-5 sene içerisinde çok yükselişe geçiyorlar(ingiltere hariç). Biz de her seferinde adamların kurdukları kadrolara hayran hayran bakıyoruz, şu zamandaki fransa, belçika gibi. Almanya zaten neredeyse hiç boşluk vermeden yapıyor bu işi. Yani demem o ki bikaç yıl sonra hollanda  iyi oyuncular yetiştirir de biz yine olduğumuz yerde kalırız:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu olsa olsa milli bireysellik olur. Takım olamaz! Bitse de gitsek...

Şener Özbayraklı ve Arda Turan birbirlerini görmeden aynı anda taç atışı kullandılar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu olsa olsa milli bireysellik olur. Takım olamaz! Bitse de gitsek...

Şener Özbayraklı ve Arda Turan birbirlerini görmeden aynı anda taç atışı kullandılar.
Gif yapmak lazim
O ozanin pasi vardi daha oyuna girmeden kenardaki iyuncuya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gif yapmak lazim
O ozanin pasi vardi daha oyuna girmeden kenardaki iyuncuya
Giflik çok pozisyon var. Komedi filmi izliyorum sahada sanki İyiki milli takımım Beşiktaş. Bu zulüm çekilmez yoksa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

İsmail'in yerine bir kavanoz turşu koysak daha faydalı olurdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna takimindan
Kaleci
Stoper
Solbek
Sagbek
Rotan
Yarma
Kono
Kovalenko
Bizim besiktasta oynar
8 oyuncu saydim
Bizim milli takimdan ise belki belki oguzhanla cenk oynar bizim takimda

Kendimizi kaf daginda goruyoruz
Senin beklerin top istop edemiyor arkadas sorsan yarmaloneko kadar para aliyor

Az atti adamlar tam 5lik macti. Ust oynayanlari yatirdi ukrayna

Ismaili kadroda gorunxe yarmolenko gol atar bahsi 1.1e kadar dusmustur ama dunden yarmoya basanlar parayi buldu seftali gibi yardi ismaili

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte milli takım gerçeği! Net söylemiş Erdal Torunoğluları...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Ukrayna takimindan
Kaleci
Stoper
Solbek
Sagbek
Rotan
Yarma
Kono
Kovalenko
Bizim besiktasta oynar
8 oyuncu saydim
Bizim milli takimdan ise belki belki oguzhanla cenk oynar bizim takimda

Kendimizi kaf daginda goruyoruz
Senin beklerin top istop edemiyor arkadas sorsan yarmaloneko kadar para aliyor

Az atti adamlar tam 5lik macti. Ust oynayanlari yatirdi ukrayna

Ismaili kadroda gorunxe yarmolenko gol atar bahsi 1.1e kadar dusmustur ama dunden yarmoya basanlar parayi buldu seftali gibi yardi ismaili
Abi yarmo bence daha rölantide oynadı, konop öbür taraftan süper top oynayınca, yarmo utanıp oyununu rölantide oynadı. Ayıp olmasın luceye, Ukrayna fitboluna çok emeği var hesabı. Yüzde seksenle falan oynasa, aynen beş olurdu...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Bir not da luceye
Bu takımı fm oynayan 15 yaşındaki çocuklar sahaya çıkarmazlar. Ya kadrolar yazılı önüne geliyor biyerlerden ya da luce futbolu unutmuş, veyahut ben 3 maçtan alacağım paraya bakarım, gerisi önemli değil modunda. Ben ft dönemine alışmıştım ama böyle de rezalet olamaz

Çevrimiçi Zafer55

Bir not da luceye
Bu takımı fm oynayan 15 yaşındaki çocuklar sahaya çıkarmazlar. Ya kadrolar yazılı önüne geliyor biyerlerden ya da luce futbolu unutmuş, veyahut ben 3 maçtan alacağım paraya bakarım, gerisi önemli değil modunda. Ben ft dönemine alışmıştım ama böyle de rezalet olamaz

Adam ülkeden gideli 13 sene olmuştu hersene birileri luceye yapıştı gel gel gel diye.adam bunaldı haliyle..4 maç sıkacak dişini bidaha da kimse çağırmayacak adam da huzura kavuşacak işte.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Umudu Türk gençlerinin Dünya Kupası'nda boy göstermesi olan şahsımı üzen bir sonuç olsa da, olmayacak duaya amin dediğim için kendimi aptal olarak görüyorum.

Sistem, oyuncu havuzu herşeyden önemlisi YÖNETİM olmayan bir takım böyle sonuçlara mahkumdur.

Çağlar, Cengiz, Okay, Emre, Enes belki de Cenk Dünya Kupası'nı görebilir ama diğerleri için çok üzücü. Milli prestijimiz için de çok üzücü.

Ukrayna'ya dün 4 averaj lazım olsa 4-0 olurdu bu kadar açık ve net. Hollanda ve Türkiye için kayıp bir jenerasyon.

Çevrimdışı mylife1903

Umudu Türk gençlerinin Dünya Kupası'nda boy göstermesi olan şahsımı üzen bir sonuç olsa da, olmayacak duaya amin dediğim için kendimi aptal olarak görüyorum.

Sistem, oyuncu havuzu herşeyden önemlisi YÖNETİM olmayan bir takım böyle sonuçlara mahkumdur.

Çağlar, Cengiz, Okay, Emre, Enes belki de Cenk Dünya Kupası'nı görebilir ama diğerleri için çok üzücü. Milli prestijimiz için de çok üzücü.

Ukrayna'ya dün 4 averaj lazım olsa 4-0 olurdu bu kadar açık ve net. Hollanda ve Türkiye için kayıp bir jenerasyon.
Bizim normalimiz bu zaten, yerimiz bu
Hollanda ise bir dusus yasiyor yeniden ayaga kalkarlar sonucta sistemleri var ve patates yetistirir gibi oyuncu yetistirieyorlar.

Jenerasyon yakalamak bizim gibi dusuk kalibreli ulkeleri bir sure idare ediyor sonra tepetaklak oluyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa artık bir yere gitse de rahatlasak  :ebebe:

Trabzonspor, Sosa transferini bitirmek üzere. Milan'a 6 milyon euro, Sosa'ya ise 3 yıl için 15 milyon euro ücret ödenecek. (via @DiMarzio)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sosa artık bir yere gitse de rahatlasak  :ebebe:

Trabzonspor, Sosa transferini bitirmek üzere. Milan'a 6 milyon euro, Sosa'ya ise 3 yıl için 15 milyon euro ücret ödenecek. (via @DiMarzio)
Bunlar ya denizde hazine buldu ya nukleer artik toplayip koreye satiyor ya da hamsiye zam geldi cok fena.
Hamsiye zam geldiyse hamsiki alsinlar hic sosa ile falan ugrasmasinlar. Yillik 5 milyona hamsik kendi ikna eder kulubunu, ohaaaaa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar ya denizde hazine buldu ya nukleer artik toplayip koreye satiyor ya da hamsiye zam geldi cok fena.
Hamsiye zam geldiyse hamsiki alsinlar hic sosa ile falan ugrasmasinlar. Yillik 5 milyona hamsik kendi ikna eder kulubunu, ohaaaaa
Katar desteği alıyorlar normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Katar desteği alıyorlar normal  :tabe:
Demek ki trabzonspor biz gibi üst üste 2 kere şampiyon olsa kimleri kimleri getirecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demek ki trabzonspor biz gibi üst üste 2 kere şampiyon olsa kimleri kimleri getirecek
Kimseyi getiremez şehir değiştirmediği müddetçe  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gözlerim yaşardı kadroyu görünce  :ebebe:

Türkiye'nin Hırvatistan 11'i: Volkan, Kaan, Çağlar, Mehmet Topal, Caner, Hakan, Nuri, Oğuzhan, Arda, Cenk, Burak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

İhtiyar ozzy' 11'e almış. bizimki yardırsa bari

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bence Turkiye elindeki en iyi jenerasyona sahip milli takim olarak. Bunda da Besiktas ve Altinordu'nun buyuk payi var (iste bize bu zihniyetle yonetilen kulupler lazim ALTINORDU'nun kurulus ilkelerine hatirlayan bir baskanla Turk genclerini yalniz futbolcu degil, iyi vatandas, iyi insan olarak yetistirme hedefi dogrultusunda geldigi nokta ortada. Bakin Cengiz Under, Caglar Soyuncu, simdi kaleci Berke geliyor hepsi daha 20-21 yaslarinda Avrupa'da basarili oluyorlar). Yillar yili milli takimi FB vs GS'nin ahiri gibi kullanarak milli takimi dibe vurdurdular, paragoz, karaktersiz oyunculari milli formayi giymeyi bir onur degil de angarya gibi gostererek insanlari milli takimdan soguttular.

Neyse ki artik hep birlikte batiyorlar, Fatih Terim'in kariyeri muhtemelen bitti, Aziz Yildirim'in son demleri, GS son barutunu atti FFP gelince bitecekler. Mill Takim Lucescu ile geri donup yeniden MILLI TAKIM oldugu gunlere donebilir. Eldeki kadro buna cok musait, tarih yazabilecek bir kadro. Belki bir Sergen eksikligi var, fakat kadroda ilk defa bu kadar cok Avrupa'da ust duzey oynayabilen / oynayacak genc futbolcular oldu ve arkasi da geliyor (Cengiz, Enes, Caglar, Oguzhan, Cenk, Yunus, Tolgay, hatta Caner bir iki seneye Berke kaleyi alir).

Son olarak Caglar'i alamayiz fakat firsat varsa bu yukaridaki listeden hazir Tolga emekli olacakken Berke'yi alsak, asi tutarsa Juventus gibi 15 sene kaleci aramayiz. Bu cocugu Fener falan alirsa kariyerini bitirirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milan'ın sportif direktörü Mirabelli: "Jose Sosa'nın transferi için Trabzonspor ile anlaşma sağladık. Son kararı Sosa verecek."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi underworld

Milan'ın sportif direktörü Mirabelli: "Jose Sosa'nın transferi için Trabzonspor ile anlaşma sağladık. Son kararı Sosa verecek."
Hadi inşallah

Etiketler: