Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105624 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı levitate

kertenkelespor sanırım
Kümede kalma mücadelesinde başarılar o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ensar

tunay torun zu başakcity , şaka maka güzel kadro kuruyor herifler , helal olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Takımın, hocanın emeğine tek bir laf etmem ama bizim vergilerimizle kuruyorlar o kadroları. O nedenle başarılarını takdir etsem de helal olsun demiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Takımın, hocanın emeğine tek bir laf etmem ama bizim vergilerimizle kuruyorlar o kadroları. O nedenle başarılarını takdir etsem de helal olsun demiyorum.

belediyesporlar kesinlikle yasaklanmalı, katılıyorum. kimin parasını kime ödüyoruz ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Gazeteci Döven

Caiçara     Chedju        Epuaranu     Ferhat

Attamah      Mahmut

Elia                  20 numara             Visca

Adebayor

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray 7.5 milyon Euro'ya Belhanda'yı almış. Bu kafasız rakiplere karşı sampiyon olmak çok zor olmayacak yine.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray 7.5 milyon Euro'ya Belhanda'yı almış. Bu kafasız rakiplere karşı sampiyon olmak çok zor olmayacak yine.

Nis dakiminin neredeyse butun maclarini izledim, super uber fantastik tiransfer. Seye benzeyecek bu sarisin bi kil kuyruk vardi fbde rusyadan cikma unuttum adini jirkic mi kirkic mi kiciminici mi ne hah

Çevrimdışı Ensar

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral "Clichy ile görüştük, belli bir noktaya geldik. Teklifimizi yaptık, şimdi cevabını bekliyoruz. İnşallah dönerse, onu da takımımıza katmayı istiyoruz."
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

kiev'e gitmiş belhanda.

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral "Clichy ile görüştük, belli bir noktaya geldik. Teklifimizi yaptık, şimdi cevabını bekliyoruz. İnşallah dönerse, onu da takımımıza katmayı istiyoruz."

Adriano'yu satarsak yerine alacağımız bi adam free olarak.

Çevrimdışı tuncaboylu

kiev'e gitmiş belhanda.
Adam Kiev'in oyuncusu zaten.

Beinsport Galatasaray Kiev'le anlaştı diye haber yaptı.

Adam Kiev'in oyuncusu zaten.

Beinsport Galatasaray Kiev'le anlaştı diye haber yaptı.

hee anladım :D hayrını görmesinler :D

Çevrimdışı Mehmet57

Galatasaray Ajax ile Tete icin gorusuyor, Overmars dogruladi. Bizde gormek isterdim Beck'i yollayip. Ofansif oyunu guclu olmasa da defansi taş gibi bir sagbek. Markaji, top calma yetenegi muthis. Insallah alamazlar.

bu fener valbuena'ya nasıl 1.5 milyon € verdi oyuncu satmadan ?

Çevrimdışı mylife1903

bu fener valbuena'ya nasıl 1.5 milyon € verdi oyuncu satmadan ?
Eline vermisler malbuyananin herhalde. O gidip vezneden yatiracakmis

Çevrimdışı El Nino

GS'nin eksik bölgesi stoper. Semih ve Ahmet ile önümüzdeki sezonu düşünüyorlarsa eğer vay hallerine. Bu devirde arkanı kollıcaksın  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

GS'nin eksik bölgesi stoper. Semih ve Ahmet ile önümüzdeki sezonu düşünüyorlarsa eğer vay hallerine. Bu devirde arkanı kollıcaksın  :biggrinking:
Serdar aziz gibi bur super bombaci daha var.

Çevrimdışı El Nino

Serdar aziz gibi bur super bombaci daha var.

Öyle bir adamın varlığından muzdaribim ben abi  :evillol:

8 milyon € almış belhandayı gs :D  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Isin ilginc yani niste bu belhanda kiralikti.
Onlarin satinalma opsiyonu var miydi, varsa kac paraydi ve gs bu haklarindan vazgecmesi icin anlasma yoluna gitti mi?

Çevrimdışı tangaz

bildiğimiz 8 mi ohaaa mal lannbunlar  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı levitate

Galatasaray Ajax ile Tete icin gorusuyor, Overmars dogruladi. Bizde gormek isterdim Beck'i yollayip. Ofansif oyunu guclu olmasa da defansi taş gibi bir sagbek. Markaji, top calma yetenegi muthis. Insallah alamazlar.
Yok abi o salaklar alamaz onu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Chiriches ve Acerbi ile ilgileniyorlar. Büyük ihtimal Chiriches'i alacaklar ama Gs'ye ilaç olmaz tabi.

Etiketler: