Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105429 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi mellfred

Tabi ki Oğuzhan çıkıyor birazdan da Cenk'i alır Beşiktaşlılar sayısını dengeler parator

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli takım kural kitapçığı  :money:

Milli maçlarda sadece 2 Beşiktaşlı oyuncu aynı anda sahada olabilir. İlk önce Oğuzhan değiştirilir. Yeni bir Beşiktaşlı oyuna girerse diğeri çıkar. Ozan Tufan mutlaka sahada yer alır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mellfred

ben değiştim siz de izlemeyin bu p*ç'in takımını

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan gol attı yine. Dünya'nın en ballı oyuncusu. Attığımız son 2 golde asistin asisti Gökhan Gönül'e ait  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Ozan gol attı yine. Dünya'nın en ballı oyuncusu. Attığımız son 2 golde asistin asisti Gökhan Gönül'e ait  :D
2side benzer ve güzel paslar.
Gökhan'ı çıkartmadı allahtan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Emre Bol da çok abartılıyor. Bu gidişle hep böyle bencil bir oyuncu olacak. Yerinde sayacak. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Grubumuzdaki diğer maçta İzlanda Hırvatistan'ı 1-0 yeniyor 90. dakikada attığı golle  :money: Grup iyice karıştı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

hırvatıstan.... ızlanda...maçlarını vadofone park'da oynanacağini düşünüyorum.... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu milli takım benim milli takımım değil.

Ukrayna deplasmanına da yiyorsa aynı kadro ile çıksın.
En az 3 fark olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalan maçlara bakınca 4. oluruz. Şansımız yaver giderse maksimum 2. bitiririz. Fikstür avantajı İzlanda da.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Fatoş  gene kelime oyunlarina başladı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fatih Doğan: "Önce 150bin olan, sonra 500'e çıkarılan oyuncuların bastırıp 650bin euro'ya çıkardığı doğru mu primler?"

Fatih Terim: "Evet doğru. Aynen doğru. Federasyondan öğrenebilirsiniz zaten."

Ben böyle milli takımın taaa.. .... . ...  Yanlış anlamayın kimse prim almasın demiyorum da bu prim değildir. Bu benim gözümde ben askerlik yaptığımda 15 liramıydı 25 liramıydı öyle bişey maaş verilirdi erlere gidip bunu 300 liraya çıkaralımdan farkı yok. Adamı vatan haini ilan ederler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Emre Bol da çok abartılıyor. Bu gidişle hep böyle bencil bir oyuncu olacak. Yerinde sayacak. Yazık...

emre bol mu :D  :evillol:

Emre mor olmasın :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fb 3.5 m vermiş Valbuena nın bonservisine bunlarda ffp yok muydu varsa  bu Kjaer i biz alalım 3.5 versek kabul ederler  :icool: ... Başka para getirecek oyuncu gelmiyor aklıma bunlarda...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Fb 3.5 m vermiş Valbuena nın bonservisine bunlarda ffp yok muydu varsa  bu Kjaer i biz alalım 3.5 versek kabul ederler  :icool: ... Başka para getirecek oyuncu gelmiyor aklıma bunlarda...
Emenikeyi dubayiye 20 milyona satip 3 sene sonra 25 milyona geri alirlar.

Fb olayi cozdu yahu gecen sene atifta yaptiklsri gibi uefaya yedirecekler. Bonservis demedim don parasi dedim

Elden veririsin canta icinde parayi malbuyana gider liyona parayi verir, donunu alir, donunu kendi getirince de ffp avcunu yalar.
Kabaca bu sekil

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Emenikeyi dubayiye 20 milyona satip 3 sene sonra 25 milyona geri alirlar.

Fb olayi cozdu yahu gecen sene atifta yaptiklsri gibi uefaya yedirecekler. Bonservis demedim don parasi dedim

Elden veririsin canta icinde parayi malbuyana gider liyona parayi verir, donunu alir, donunu kendi getirince de ffp avcunu yalar.
Kabaca bu sekil

Al ahli deki sow u al ahli ye tekrar satarlar diye düşünmüştüm ben  :D çanta olmaz artık emenike mevzusundan çok dikkat çeker üstüne bantlarsa olabilir de valbuena uygun değil jan koller gibi birini almaları lazım 3.5 çıkmaz o fizikle...

Çevrimdışı mylife1903

Al ahli deki sow u al ahli ye tekrar satarlar diye düşünmüştüm ben  :D çanta olmaz artık emenike mevzusundan çok dikkat çeker üstüne bantlarsa olabilir de valbuena uygun değil jan koller gibi birini almaları lazım 3.5 çıkmaz o fizikle...
Aziz insaatci adam etrafindan dolaniyor bu uefanin.

Coh boyuh adam bah uefa catirdayacak dedi, cok fena patladi uefa. Platiniyi bile gonderdi aziz

Yalniz bu uefa turk takimlarinin bu ffp olayini yorumlamasindan memnun degildir. O kanunlari etrafindan dolanamiyacak seviyeye getirir.

Simdi benim asil dikkatimi ceken ise kendi fikrim tabi bu uefanin ffpsinin bir somurgecilik sistemi olmasidir. Mesela portoya cakiyon cezayi adamlari kadrolarini bosaltmak zorunda birakiyon diger kopekbaliklari da gelip bu portoyu parca pincik ediyor.

Buyuk soygjn teorisi, kapitale yon veriyor herifler. Ilimunati uefa ben yemem ulan. Eyyy uefa agzini yuzunu kirarim ulan sen kimsin

Çevrimdışı underworld

andre silva >> Milan 38 milyoncuk

porto abu da ışığı görseydi her türlü bi yere itelerdi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aziz insaatci adam etrafindan dolaniyor bu uefanin.

Coh boyuh adam bah uefa catirdayacak dedi, cok fena patladi uefa. Platiniyi bile gonderdi aziz

Yalniz bu uefa turk takimlarinin bu ffp olayini yorumlamasindan memnun degildir. O kanunlari etrafindan dolanamiyacak seviyeye getirir.

Simdi benim asil dikkatimi ceken ise kendi fikrim tabi bu uefanin ffpsinin bir somurgecilik sistemi olmasidir. Mesela portoya cakiyon cezayi adamlari kadrolarini bosaltmak zorunda birakiyon diger kopekbaliklari da gelip bu portoyu parca pincik ediyor.

Buyuk soygjn teorisi, kapitale yon veriyor herifler. Ilimunati uefa ben yemem ulan. Eyyy uefa agzini yuzunu kirarim ulan sen kimsin

O man city bu ffp yi yiyecek dese aziz onlar dahi alır cezayı Aziz seçilmiş kişidir  :D

Çevrimdışı underworld

Havaalanı görüntüleri ne kadar çirkin.
Resmen 3. Dünya ülkesi gibi.

Çevrimdışı Neo Nesil

Kayserispor, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile anlaştı.
///
Osmanlıspor da Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmış.

bu rumen teknik adam aralık ayında gazianteple anlaşırken vodafone arena patlamasından sonra gaziantepli yöneticilere "1 milyon euro daha verseniz bu ülkeye gelmem" demişti.  :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

caner'den iyi bek dedikleri hasan ali kaldırım'ı da satmayı planlıyorlar.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

caner'den iyi bek dedikleri hasan ali kaldırım'ı da satmayı planlıyorlar.

bir tık altı Caner 10 tık altı Adriano yeter bize a2 takımları sivas alsın onu da biz ancak Kjaer kıyağı yaparız bir de olursa Lens in maaş yükünden kurtarırız.

Çevrimdışı Anıl1903

bu rumen teknik adam aralık ayında gazianteple anlaşırken vodafone arena patlamasından sonra gaziantepli yöneticilere "1 milyon euro daha verseniz bu ülkeye gelmem" demişti.  :evillol:
Fırıldak gibiymiş maşallah :)

Etiketler: