Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 45323 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adebayor koymuş
Oyun olarak da resmen icinden geçiyorlar Abi Gs nin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

GS bu macı kaybederse ilk 4'e bile giremez. Beter olsunlar  :evillol:

Çevrimiçi 38life

Başakşehire karşı ilk yarıda tedbirli oynayacaksin pas yapacaksın. Dana gibi koşuyorlar çünkü. İkinci yarı pilleri bittiğinde vuracaksin. Şenol hocam bilir işini :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Çok kötü yere gönderdi kafayı.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Gs ya da Fb de geçemez :bandit:

Akşam ki maç 1-1 ya da 2-2 bitecek bence.
Gs takım değilmiş bugün bunu bir kez daha gördüm :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı taner37

Galatasaray o kadar kötü ki Başakşehir iyi gözüküyor.

Cengiz e kaç ister bunlar?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi mellfred

başak gene marizliyor renkliyi
beter olsun himmetçiler
puan hesabı yapmayın hiç. bizi ilgilendiren bir maç değil  :eyes

Çevrimdışı Anıl1903

Galatasaray winner canım,yersen :D
Taraftarı hayal aleminde yaşasın bakalım...

Çevrimiçi mellfred

Gs takım değilmiş bugün bunu bir kez daha gördüm :icool:
geçen hafta bitik adanaya horozlanıyorlardı ama.  şampiyonluk şansı var hesabına girenler vardı  ekranlarda. şaka gibi

Çevrimiçi mellfred

töreyle ya da tolgayla kafa kafaya değişelim

Çevrimdışı ilhan mansız

gs o kadar zor durumda ki neredeyse acıyacağım hallerine, büyük takımla vasat alt lig Takım'ı kupa maçı oynar da alt lig Takım'ı sürekli Koşarak bir Şeyler yapmaya çalışır arada topu alır 2 saniyede kaptırır ya durum aynen bu,,

Çevrimdışı taner37

töreyle ya da tolgayla kafa kafaya değişelim
Töre sever olarak bu takas olursa güle güle derim töre ye.. cengiz çok iyi topçu olacak

Cengiz ve Çağlar i alacaktık zamanında.. :(
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

geçen hafta bitik adanaya horozlanıyorlardı ama.  şampiyonluk şansı var hesabına girenler vardı  ekranlarda. şaka gibi

Lig yeniden başlasa Gs yine şampiyon olamaz işte kendi kendilerini gazlamaya çalıştılar.

Güya biz Trabzon da yenileceğiz onlar da Başakşehir'i yenip bizi baskı altına almaya çalışacaklardı 2 günde hayalleri yıkıldı :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen, gs seneye de hayatta toparlayamaz, kadro tamamen ÇÖP, musleranın 4,2 milyon euro istediği söyleniyor, inşallah verirler. 😆😆

Çevrimdışı taner37

aynen, gs seneye de hayatta toparlayamaz, kadro tamamen ÇÖP, musleranın 4,2 milyon euro istediği söyleniyor, inşallah verirler. 😆😆
Ooo Avrupa'dan men yesinler birde 😂😂😇

Kaos kaos kaos

FB ve gs varsa içinde harika :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Kuntz

Lig yeniden başlasa Gs yine şampiyon olamaz işte kendi kendilerini gazlamaya çalıştılar.

Güya biz Trabzon da yenileceğiz onlar da Başakşehir'i yenip bizi baskı altına almaya çalışacaklardı 2 günde hayalleri yıkıldı :evillol:

Aslında dramatik olan halen durumun vahametini anlamamış olmaları. Bu maçta gösteriyor ki, Galatasaray ne yaparsa yapsın 3-4 seneye zor toparlanır. Aynı şey diğer sarı içinde geçerli. Gerçekleri kabul edip, bizim bir kaç sene şampiyonluk hedefimiz yok demeleri lazım ama bu taraftar yapısı ile işleri zor. Beşiktaş taraftarı kan kusar kızılcık şerbeti içtim der. O sayede bugünleri gördük. Sarıların taraftar yapısı başarı odaklıdır ve sabredemeyecekler, bu da onları daha çok aşağı çekecek. Önümüzdeki sene 10. haftadan itibaren ikisi de 7 bin kişiye oynar tribün geliri falanda bulamazlar. Bu yüzden de toparlanmaları çok daha uzun sürebilir. Dediğim gibi hala tehlikenin farkında değiller transfer yapıp seneye bizimle yarışabileceklerini düşünen taraftar kafası ile ne yönetim ne teknik heyetleri başa çıkamaz  :evillol:

Çevrimdışı taner37

Beyler;

Cengiz Ünder Yusuf yazıcı gibileri almak için çabalamaliyiz

Yusuf belki gelmez ama cengiz gelir bence..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok kötü yere gönderdi kafayı.

Ka-li-te :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Aslında dramatik olan halen durumun vahametini anlamamış olmaları. Bu maçta gösteriyor ki, Galatasaray ne yaparsa yapsın 3-4 seneye zor toparlanır. Aynı şey diğer sarı içinde geçerli. Gerçekleri kabul edip, bizim bir kaç sene şampiyonluk hedefimiz yok demeleri lazım ama bu taraftar yapısı ile işleri zor. Beşiktaş taraftarı kan kusar kızılcık şerbeti içtim der. O sayede bugünleri gördük. Sarıların taraftar yapısı başarı odaklıdır ve sabredemeyecekler, bu da onları daha çok aşağı çekecek. Önümüzdeki sene 10. haftadan itibaren ikisi de 7 bin kişiye oynar tribün geliri falanda bulamazlar. Bu yüzden de toparlanmaları çok daha uzun sürebilir. Dediğim gibi hala tehlikenin farkında değiller transfer yapıp seneye bizimle yarışabileceklerini düşünen taraftar kafası ile ne yönetim ne teknik heyetleri başa çıkamaz  :evillol:
1-2 sezon rakibimiz Ts olacak gibi geliyor bana :icool:

Çevrimiçi mellfred

şu maçı teknik ekip iyi izlemeli. başak aynısnı oynayacak bize de
pas istasyonlarını artırıp topu bi sağa bi sola yıkarak terletecen bunları
talisca merkeze yakın oynayacak bu işi üstlenecek caner de bu konuda iyi umarım en azından benchte başlar

Çevrimdışı tangaz

tutmayın beni tudoy beeey diyecem bir kere bile rikerink bey diyemedim tudora beeey demeden göndermem  :D

mallar bizi karabükle yendi die hoca sandılar tudoru  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Ooo Avrupa'dan men yesinler birde 😂😂😇

Kaos kaos kaos

FB ve gs varsa içinde harika :)
o kadar kötü ve Pahalı Kadroları var ki inanılmaz, bu yıl Avrupa'da oynasalardı 25 puan fark atmıştık.

Çevrimdışı tangaz

1-2 sezon rakibimiz Ts olacak gibi geliyor bana :icool:

bana da 1-2 sezon daha rakipsiz olacaz gibi geliyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: