Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44996 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı taner37

Başakşehir-gs maçı berabere rez al :)
İnşallah.

GS şampiyon olma ihtimali varmış 😂😂

En zor 3 macimiz var

Başakşehir Fenerbahçe Trabzonspor

Üçünü kaybetsek en kötü diğerlerini kazansak

GS tüm maçlarını kazansa yine imkansız ki GS önümüzdeki hafta puan kaybedecek :)

Bu arada

BJK 2 2 GS
GS 0 1 BJK

İkili averaj da kim önde oluyor :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

İnşallah.

GS şampiyon olma ihtimali varmış 😂😂

En zor 3 macimiz var

Başakşehir Fenerbahçe Trabzonspor

Üçünü kaybetsek en kötü diğerlerini kazansak

GS tüm maçlarını kazansa yine imkansız ki GS önümüzdeki hafta puan kaybedecek :)

Bu arada

BJK 2 2 GS
GS 0 1 BJK

İkili averaj da kim önde oluyor :)

ula mehmet demirkol'a bakıp 2'li averaj hesabını mı yapıyorsunuz :D  :kop:

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Mehmet Demirkol cincon şampiyon olacak demiş. Ciddi ciddi bu herif Beşiktaş yüzünden kafayı yiyecek. İnanılmaz bir Beşiktaş kompleksi var adamda.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Demirkol diğer yorumculardan farklı olarak bize çaktırmadan vuran bir yorucu. Bugün bizim 2 şampiyonluğumuz takmış. Laf etmiş. Geçen gün Abu'nun maaşı ile Şenol hocanın maaşını kıyaslamıştı. geçen kötü transferlere örnek verirken Aboubakar ı örnek vermişti  :tabe: Tamam adam çoğunlukla iyi tarfsız şeyler söylüyor olabilir ama araya sıkıştırdıkları cümlelerle resmen renkli muhabirliği yapıyor. Ben onun için artık fazla bakmıyorum. Bana çok itici gelmeye başladı son dönemlerde. Tamam şu sıralar en mantıklı yorumcu olabilir ama çaktırmadan vurması ile benim gözümde diğerlerinden bir farkı yok..

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Demirkol cincon şampiyon olacak demiş. Ciddi ciddi bu herif Beşiktaş yüzünden kafayı yiyecek. İnanılmaz bir Beşiktaş kompleksi var adamda.
Tarafsız görünmek için her camiayı övüyor ve tarafsız oluyor. Renkli muhabirlerden farkı yok aslında...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Çaykur Rize ve Adana'nın artık lig de kalması çok zor büyük ihtimalle düşecekler.

Antep oynanmayan Gençlerbirliği maçını kazanırsa lig de kalma umutlarını son haftalara kadar taşır.

Bu arada Gs'nin şampiyonluk şansını Gs'liler bile kendi aralarında konuşmuyor artık buraya yazıp da zamanınızı boşa harcamayın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı taner37

Yok ya ondan değil
Merak ettim. Olmaz ya olursa bu durumda kim avantajlı oluyor.? Saçma bir sistem bence genel averaja bakılmalı. Çünkü 2. Ligde falan eşit puan da olunca genel averaja bakılıyor  1 ve 2. İçin değil bu dediğim mesela 5 ve 6. Sıradaki iki takım puan olarak eşit ise genel averajda üstün olan 5. Oluyor. Ama 1 ve 2. Sıradaki takımlar eşit puan da olunca ikili averaja bakılıyor. Saçma kural tüm ligde aynı olmalı bence

Başakşehir ile GS aynı puanda da bitirirse ligi genel averajda mı ikili averaj da üstün olan mı 2. Olacak?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çaykur Rize ve Adana'nın artık lig de kalması çok zor büyük ihtimalle düşecekler.

Antep oynanmayan Gençlerbirliği maçını kazanırsa lig de kalma umutlarını son haftalara kadar taşır.

Bu arada Gs'nin şampiyonluk şansını Gs'liler bile kendi aralarında konuşmuyor artık buraya yazıp da zamanınızı boşa harcamayın :D
Zaten inansalar stada giderler  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Zaten inansalar stada giderler  :D
Lig bitecek neredeyse hala birileri acaba Gs camiasını canlandırabilir miyiz derdinde :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig bitecek neredeyse hala birileri acaba Gs camiasını canlandırabilir miyiz derdinde :evillol:
Seneye daha kötü olacaklar. Bu daha başlangıç. Aradaki makas hızla açılacak  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar GS cimbom diye forum gördüm okudukça gülüyor insan 😂😂

Ahmet Çalık iyi transfermiş bugün iyi oynamış

Linnes sol bekte iyiymiş TELLES den kaliteli imiş 20m falan edermis.

2. Olup Cl ye gidip oradan gelen parayla iyi kadro kurup Cl de ikinci tura çıkacaklarmis

😂😂😁😀🐞

Josue bugün çok iyiymiş..

Neler neler. Alt üstü Adana yi yendiler 😁😂😂😂😂

Komedi mizah sayfalarını böyle komik değil.

Birde Şenol güneşe küfür ediyorlar. GS kötü olduğu için BJK şampiyon oluyormuş.. :D

Gülme krizine girdim. Ama bazı isimler herşeyin farkında gerçekleri yüzüne vuruyor diğerlerinin.

Allah'a şükür GS lı değilim
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor...😂

3-0 rövanşına as kadro ile çıkmışlar

Kayseri'de neredeyse 5-6 as oyuncu yok : )
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor...😂

3-0 rövanşına as kadro ile çıkmışlar

Kayseri'de neredeyse 5-6 as oyuncu yok : )
Puan durumunu actim baktim simdi ulan hesap makinesiz hesaplayamadim puan farkini, altimizq aldigimiz 3 takima 34 puan fark atmisiz, ayak parnaklari bile yetmiyor farki hesaplamaya, parnaklayip dursunlar haftaya birbirlerini.

Gunetik ne demisi, feda meda alaynediyonuz falan ama sonra aglayacaksiniz gibi bisiler demisti

Ridvan da gecen sezondan beri fbnin gol rekoru kirmasini falan bekliyor, sonra yilin transferi ismail, o ispanyol adam gulmektwn oldu yahu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Anıl1903

Azicik nostalji yapalim

Ah ah ne günlerdi abi :D
Vitor,Riekerink,Advocaat efsaneler sadece şekil değiştiriyor :kop:

Ah ah ne günlerdi abi :D
Vitor,Riekerink,Advocaat efsaneler sadece şekil değiştiriyor :kop:

seneye kimler gelicek bakalım :D

Çevrimdışı Anıl1903

Aynen merak konusu  :icool:

toshak'ı alsın fb :D

Biraz (...)₁ pardon görelim :D

Çevrimdışı Anıl1903

toshak'ı alsın fb :D

Biraz (...)₁ pardon görelim :D
Aykut Kocaman da olur yani  :kop: :kop: :kop:

Aykut Kocaman da olur yani  :kop: :kop: :kop:

olur fark etmez bizim için bizim şenol hocamız var :D

istediklerini getirsinler :D

Çevrimdışı Anıl1903

olur fark etmez bizim için bizim şenol hocamız var :D
istediklerini getirsinler :D
Bu kadar :ok:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 14:17:15 Anıl1903 ]

bugün fener akhisar'ı yenmesin psikolojik üstünlük onlara geçmesin :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bugün fener akhisar'ı yenmesin psikolojik üstünlük onlara geçmesin :D
Dalga geçecen geçemiyorsun. Çünkü tüm fenerliler basketbol takip ediyor. O kadar fazla takip ediyorlar ki futbol takımlarının olduğunu unutmuşlar. Onun için dalga da geçilmez oldu. Şu an gözümde sıradan bir anadolu takımından farkları yok :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dalga geçecen geçemiyorsun. Çünkü tüm fenerliler basketbol takip ediyor. O kadar fazla takip ediyorlar ki futbol takımlarının olduğunu unutmuşlar. Onun için dalga da geçilmez oldu. Şu an gözümde sıradan bir anadolu takımından farkları yok :D

who is fener ? :D

Etiketler: