Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 45293 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Anıl1903

Devre arasında Kayserispor'dan Nantes'a transfer olan Prejuce Nakoulma Fransa liginde çıktığı 6. maçta 5. golünü attı.Kayserispor bu adamı niye bıraktı kalsa baya destek olurdu .

Çevrimdışı taner37

Fener kazandı 😂 Akhisar iyi oynadı ama malum ballı sarışınlar. Neyse GS maçı için iyi oldu bu durum.  İnşallah Akhisar küme düşer tek temennim bu. Her sene yatarak GS ya puan veren takım istemiyorum
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi mellfred

adana direk rakibi olan rizeye evinde  yenildi. sanırım artık havlu attılar

Çevrimiçi mellfred

bursa zemini bildiğin mera. biz gidene kadar az toparlar umarım

Çevrimdışı taner37

😂😂

Çıkıp birisi de feda yapalım demez akılları futbolcu alıp şampiyonlar ligi elemesinde elenmek ligde ikinci olmakta. Taison için imza parası + maaş vercen senin bütçen 2.5m Euro. 😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

😂😂

Çıkıp birisi de feda yapalım demez akılları futbolcu alıp şampiyonlar ligi elemesinde elenmek ligde ikinci olmakta. Taison için imza parası + maaş vercen senin bütçen 2.5m Euro. 😂😂

Olur mu onlar Kjaer'i 20M yuroya satcaklar  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu onlar Kjaer'i 20M yuroya satcaklar  :lol:
Keyaya 20 verecek salaga rodolfoyu satalim 10 milyona

Bu bizim basin acayip, turunun tek ornegi. Sisirdikce sisiriyorlar keyaya bu maasi kim verir

Çevrimdışı tangaz

Keyaya 20 verecek salaga rodolfoyu satalim 10 milyona

Bu bizim basin acayip, turunun tek ornegi. Sisirdikce sisiriyorlar keyaya bu maasi kim verir

keyaya bu maaşın yarısı vermezler abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir-Gs berabere :)
Gs vinir takim bi kere taammi

Bu hafta ibbye 4-5 tane atip, haftaya bjk adanadan fark yiyince, vinir takim fbye 8-9 tane atinca sampiyonluk yakin olacak taammi

Ibb 0 gs 12
Goller
Serdar aziz 4
Sabri 3(sabrivelo, sabrano, tactan)
Ahmet calik 2
Muslera 1
Linnes 1
Karol 1

Vinir vinir

Gs vinir takim bi kere taammi

Bu hafta ibbye 4-5 tane atip, haftaya bjk adanadan fark yiyince, vinir takim fbye 8-9 tane atinca sampiyonluk yakin olacak taammi

Ibb 0 gs 12
Goller
Serdar aziz 4
Sabri 3(sabrivelo, sabrano, tactan)
Ahmet calik 2
Muslera 1
Linnes 1
Karol 1

Vinir vinir

:D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Akşam Başakşehir'i tutuyoruz o zaman 2. Onlar olsun en azından ön elemeyi geçemezler bizim kasaya para girer en azından

Çevrimdışı Tolga

Akşam Başakşehir'i tutuyoruz o zaman 2. Onlar olsun en azından ön elemeyi geçemezler bizim kasaya para girer en azından

Gs ya da Fb de geçemez :bandit:

Akşam ki maç 1-1 ya da 2-2 bitecek bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tolga aynen geçemezlerde onların ilk 5'de bile olması futbola hakaret

Çevrimdışı Tolga

Tolga aynen geçemezlerde onların ilk 5'de bile olması futbola hakaret
Orası öyle tabi :icool:

kahin mod tolga on :D

Şaşırdım doğrusu kolay kolay maç tahmini yapmazdın sen tolga :D

Çevrimdışı Tolga

kahin mod tolga on :D

Şaşırdım doğrusu kolay kolay maç tahmini yapmazdın sen tolga :D
Yoo yaparım da buraya yazmıyordum bugün yazacağım tuttu :D

Çevrimdışı mylife1903

Vinir gs yenecek

Saka maka gs yensin bitsin su is. Nisanda sampiyonluk baskadir, kalan maclar dalgamiza bakariz

Boyle kirmizisi bol, sakati bol, kavgasi bol bi mac olsun. Birbirlerine girsinler, emre kavga cikarsin, dejonk zokora tekmesi atsin.

Haftaya da elchikito var ohhh mis

Bunlar yesinler birbirlerini sonra kendi kalelerine birer gol atsinlar, ete de gole de para vermesinler malum ffp

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vinir gs yenecek

Saka maka gs yensin bitsin su is. Nisanda sampiyonluk baskadir, kalan maclar dalgamiza bakariz

Boyle kirmizisi bol, sakati bol, kavgasi bol bi mac olsun. Birbirlerine girsinler, emre kavga cikarsin, dejonk zokora tekmesi atsin.

Haftaya da elchikito var ohhh mis

Bunlar yesinler birbirlerini sonra kendi kalelerine birer gol atsinlar, ete de gole de para vermesinler malum ffp
Yok yahu senaryo belli bugün başak yeniyor, haftaya derbi berabere bitiyor, rize başağı yeniyor, biz de adanayı yeniyoruz. Böylece başak maçına 8 puan önde çıkıyoruz.

Yoo yaparım da buraya yazmıyordum bugün yazacağım tuttu :D

hayırdır inşallah hey :D

Neler oluyor bu hayatta birde şu rüya gerçek olsa olsa :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Yok yahu senaryo belli bugün başak yeniyor, haftaya derbi berabere bitiyor, rize başağı yeniyor, biz de adanayı yeniyoruz. Böylece başak maçına 8 puan önde çıkıyoruz.
Yoh yoh gs bugun basaga sonra rize basaga sonra biz basaga sonra hepsi ismaile

Çevrimdışı goktasoktay

Artık şu saatten sonra akşamki maçı kim kazanmış, kim puan kaybetmiş, kim ikinci olacakmış hiç önemi yok. Bence hiç o hesaplara girmeye de gerek yok. Bu biraz onların seviyesine inmek gibi geliyor bana. Benim bir prensibim vardır; yürüdüğün yolda hep ileriye bak ki arkana bakarak yürürsen önündeki ilk engele takılıp düşme. Biz önümüze bakalım, onlar kendi arasında takılsınlar işte. Uzatın ayağınızı neşeyle izleyin maçları

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimiçi 38life

Başakşehir yaslayacakmış gibi duruyor. Ben berabere kalsın ama birisi yenecekse de Başakşehir yensin istiyorum. GS bugün yenerse Basaksehirin iyice eli ayağına dolaşır ikinciliği kaybedebilir

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Yasladı

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: