Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44435 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı taner37

başakşehiri yensinde istediği yere gidebilir. gelsin fenere de konyaya oynattığı o sıkıcı futbolu oynatsın ben çok isterim.
edit: derken yediler golü.
:)

Konya Osmanlı bitti havaları kısa sürdü :)

Başakşehir alır diyorum ben ama bakalım.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

35 yaşındaki Emre duran topları halen daha çok iyi kullanıyor. Başakşehir duran top olmasa biraz zor gol bulurdu. Biz iyiyiz diyoruz ama duran toplarda bana kalırsa iyi de değiliz. İyi olan takım her maç duran toptan gol atmalı. Talisca....Duydun mu?

Quaresma yok iken bu akşam duran toptan gol atamazsak sorumlu Taliscadır.

Çevrimiçi underworld

Çevrimiçi underworld

35 yaşındaki Emre duran topları halen daha çok iyi kullanıyor. Başakşehir duran top olmasa biraz zor gol bulurdu. Biz iyiyiz diyoruz ama duran toplarda bana kalırsa iyi de değiliz. İyi olan takım her maç duran toptan gol atmalı. Talisca....Duydun mu?

Quaresma yok iken bu akşam duran toptan gol atamazsak sorumlu Taliscadır.
Talisca nin duran toptan kaç golü var ?

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

Başak kazandı diye bakıyorum artık 2-0 oldu.

Bizimde kazanmamız gerekiyor bugün.

Çevrimiçi 38life

Konyaspor ikinci yarının başından beri ligin en kötü takımlarından biri. Bulunduğu konum yanıltıyor. Bu skor gayet normal skor.

Çevrimiçi underworld

Eski Başbakan gitti konya bitti.
Herşey çok basit

Çevrimdışı mellfred

başak ikidir şansa gidiyor. osmanlı maçında da şanslıydılar. buğün konyanın 2 topu direkten döndü :bandit:
mamafih zorlu virajları bir bir dönüyorlar

Çevrimiçi COB

Basaksehir sampiyonluk degil de ikinciligi korumak icin oynuyor. Sampiyonluk psikolojisine girseler arka arkaya puan kaybederler (zaten kaybettiler). 2-3 hafta sonra Gs ile maclari var, o mac ligdeki kaderlerini belirleyecek.

Çevrimdışı taner37

Fenerbahçe Kulübü‚ 120.kuruluş yıldönümünü düzenlediği mütevazi bir törenle kutladı.
Gebze´deki Yıldırımlar benzin istasyonu yanındaki kulüp lokalinde gerçekleşen törene‚ 2500 kongre üyesi ile 22 taraftar katıldı.
Törende konuşan başkan Aziz Yıldırım‚ hedeflerinin iki sene içinde İzmit 1. Amatör Ligine yükselmek olduğunu‚ halihazırda Gebze amatör liginde başarıyla mücadele ettiklerini‚ neticede spor yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sözleri‚ sık sık tezahüratlarla kesilen başkan Yıldırım‚ kulübün sağlıklı bir ekonomik yapıya sahip olduğunu ‚ Hakkari´de arazi baktıklarını‚ gerekirse kulübü Hakkari´ye taşıyabileceklerini zikretti.
Törenden sonra yapılan maçta Fenerbahçe-Gebzespor amatöre 4-1 yenildi.
Teknik direktör Cozef de Souza‚ takımın zamana ihtiyacı olduğunu‚ orta sahaya transfere ihtiyaç olmadığını‚ ancak stoper mevkiinde takviye yapabileceklerini‚ bu amaçla Cebelitarık liginde oyuncu baktıklarını kaydetti. Sukut ekibi duayenlerinden Kemalettin hoca da‚ Cebellitarık´dan Andorra´ya geçeceklerini‚ ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe´ye yakışan futbolcuları bulup getireceklerini ifade etti.
Fenerbahçe‚ Gebze şehir stadında haftaya Sapancaspor´u ağırlayacak.
Şampiyon Beşiktaş

Fener iyice şamar oğlanına döndü gelen vuruyor giden vuruyor :D

Çevrimdışı taner37

Yine 3-3 berabere kalsalar sinir olurdum vallahi.. iyi kaybettiler. Bunların kaybetmesi beni mutlu ediyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı El Nino

Desene psikolojik üstünlüğü Fener'e geçirmiş Konya  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

fenere iyice üzülmeye başladım  :by2:

şaka lann şaka beter olsun köpoğlular  :halay: :halay: :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor'a ne olmuş böyle,adamlar tepe taklak gidiyorlar.Bugünde Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-2 yenildiler.

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay istifa etmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay istifa etmiş.
Mehter marsiylan gidiyor adamlar 1 ileri 3 geri

Resit hoca da gittigine gore kume dusmelerinde bir sakinca yok. O bufami midir nedir kim aldiysa onu o kumse dusmustur gozumde tas gibi takimi bozdu herif.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Anıl1903

Mehter marsiylan gidiyor adamlar 1 ileri 3 geri

Resit hoca da gittigine gore kume dusmelerinde bir sakinca yok. O bufami midir nedir kim aldiysa onu o kumse dusmustur gozumde tas gibi takimi bozdu herif.
Sen Mustafa Hocayı seviyordun abi özellikle yazdım.

Çevrimdışı Kuntz

Trabzon ilk yarıda resmen rencide etti Galatasaray'ı. Akıllı hamlelerine devam ederlerse, sarışınları geride bırakırlar önümüzdeki yıllarda. Sabırlı olurlarsa önümüzdeki yıllar Beşiktaş-Trabzon rekabeti ile geçer. Sarıların esamesi okunmaz.

Çevrimdışı Orhan_

Olcay önce topu kaptı sonra asisti yaptı. Helal olsun.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Trabzon cok iyi top oynuyor. Helal olsun. Onumuzdeki sezon Ts ile cekisiriz bence.

Etiketler: