Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44506 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mellfred

Maçı izliyorum
ts ağır koyuyor  renklilerin şutu yok
Posolsky  yine her zamanki gibi adilik peşinde

Çevrimdışı mylife1903

Trabzon ilk yarıda resmen rencide etti Galatasaray'ı. Akıllı hamlelerine devam ederlerse, sarışınları geride bırakırlar önümüzdeki yıllarda. Sabırlı olurlarsa önümüzdeki yıllar Beşiktaş-Trabzon rekabeti ile geçer. Sarıların esamesi okunmaz.
Guclu trabzon isimize gelir. Meydan bos kalmaz.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu Yusuf yazıcıyı çok beğendim, bu çocuk kim? Nerden geldi? Bilgi sahibi olan var mı? Ligin ikinci devresi olcayla birlikte ts ye vites atlattılar. Son not, ts nin bekleri baya iyi Pereira özellikle hücum yönünde de çok fuleli..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Yusuf yazıcıyı çok beğendim, bu çocuk kim? Nerden geldi? Bilgi sahibi olan var mı? Ligin ikinci devresi olcayla birlikte ts ye vites atlattılar. Son not, ts nin bekleri baya iyi Pereira özellikle hücum yönünde de çok fuleli..

ts'nin alt yapısından çıktı.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş Yunanları, Trabzon da Fransızları 10 kişiyle yendi. Tebrikler.

Çevrimdışı goktasoktay

Şahsiyetsiz hakem, yasin denen karaktersiz rakibin ensesine şlak diye tokatı indirdi, hakem tslilere sakin olun diyor. Ne kart ne bişey. Bakalım bu hafta nasıl ağlayacaklar, tüm bunlara rağmen..

Yunanlılardan sonra fransızlarıda 10 kişi yendik bu gurur hepimizin :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çocukları pistten alalım  :D

Karabük'te bir güzellik yapsın artık yarın, zamanı geldi.

Çevrimiçi 38life

Karabükspor deplasmanda en son 15 Ekim 2016'da maç kazanmış (Adana maçı 2-1). Bu deplasmandaki tek galibiyetleri. Bunun dışında 1 de beraberlikleri var. Toplamda 4 puan toplamışlar 11 maçta. Ligde deplasmanda en az puan toplayan takım konumundalar.11 maçta attıkları gol sayısı 6.

Çevrimdışı mellfred

Karabükspor deplasmanda en son 15 Ekim 2016'da maç kazanmış (Adana maçı 2-1). Bu deplasmandaki tek galibiyetleri. Bunun dışında 1 de beraberlikleri var. Toplamda 4 puan toplamışlar 11 maçta. Ligde deplasmanda en az puan toplayan takım konumundalar.11 maçta attıkları gol sayısı 6.
ya hu dur allasen ! :
umudumuzu bizden çalamazlar    :busted_cop:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Beyler Lyon a gidecek var mı forumdan?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Lyon a gidecek var mı forumdan?
Ben gidemiyorum da Babam gidecek büyük ihtimalle :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

ya hu dur allasen ! :
umudumuzu bizden çalamazlar    :busted_cop:

:) Gerçekler bu şekilde malesef. Buyüzden Antalyayı mutlaka yenmeliyiz. Yoksa liderlik gider.

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz tabii ki yinede. Yarın dualarımız Karabükle olacak. Allah güç kuvvet versin.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Özeti izledim, Mas da iyi transfer. Çok net 3 pozisyonu var direk kestiği.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Yusuf Yazici'yi almayiz. Kac zamandir yaziyorum. Mukemmel yetenek. Senol hoca ne yapip edip getirmeli.

Çevrimiçi 38life

Yusuf Yazici'yi almayiz. Kac zamandir yaziyorum. Mukemmel yetenek. Senol hoca ne yapip edip getirmeli.

Fiyatı giderek yükseliyor...

Çevrimdışı b.damatoglu

Yusuf 1 sene daha oynar Avrupaya gider. Muhtemelen hiç bir scoutun gözüne de çarpmadı şu vakte kadar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf 1 sene daha oynar Avrupaya gider. Muhtemelen hiç bir scoutun gözüne de çarpmadı şu vakte kadar.

çarpmıştır'da adamlar bize haber mi edicekler biz bu oyuncuyu takip ediyoruz diye :)

Wyscout'tan izliyorlar oyuncuları yusuf yazıcı'yı avrupaya transfer olmuş görebiliriz bu sene yada gelecek sene sonu.

Karabükspor yarın bi beraberlik alsın yeterli olur bizim için.

Çevrimdışı b.damatoglu

çarpmıştır'da adamlar bize haber mi edicekler biz bu oyuncuyu takip ediyoruz diye :)

Wyscout'tan izliyorlar oyuncuları yusuf yazıcı'yı avrupaya transfer olmuş görebiliriz bu sene yada gelecek sene sonu.
Trabzonsporun bile yeni gözüne çarptı o açıdan diyorum.

250.000 try + eve oynuyor.

Çevrimdışı Karabay

akhisarda tolunay kafkas istifa etmiş. gelecek yeni hocanın ilk maçı başakşehir ile olacak. bi gazla bize bir güzellik yaparlar belki.

Çevrimiçi 38life

Başakşehir kolay kolay maç kaybetmez bu ligde artık...

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi 38life

Karabük'ün deplasmandaki performansından bahsetmiştim zaten. 12 maç - 4 puan. Ama Şöyle bi baktım Başakşehir gerçekten çok iyi oynuyor. Çok azimli, gayretli, istekli oynuyorlar. Sadece Karabük'ün deplasman performansına bağlamak isterdim ama durum öyle değil.

Başakşehir'i kendi sahasında yenmek zorunda kalabiliriz.

Etiketler: