Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44458 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Alanya devreye 2-0 giremedi eliyle verdi maci. Ileride baskiyi birakti adamlar
Fb bi 15-20 dakika gol bulamazsa stop edecektir

Çevrimdışı tangaz

2 Anadolu takımının mücadelesinde gol düellosu var başlıklarına hazır olun.  :lol:

güzel manşet yazı şleri müdürüne uğra hemen iş başı yap  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Alanya devreye 2-0 giremedi eliyle verdi maci. Ileride baskiyi birakti adamlar
Fb bi 15-20 dakika gol bulamazsa stop edecektir

alanya ivmeyi fenere vermek için her yolu denemiş sanırım ben totem yapıp izlemiyorum ama sanırım febe alır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ali palabiyik olmus ama boyle guzel olmus, olgunlasmis firatin yerini doldurur

Çevrimdışı furkankaya1903

Şimdi psikolojik üstünlük fenere geçti

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

1 maç fazlasıyla puan farkı 9'a düştü psikolojik üstünlük fb'ye geçti :D

Çevrimdışı tangaz

alanya ivmeyi fenere vermek için her yolu denemiş sanırım ben totem yapıp izlemiyorum ama sanırım febe alır

:us:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büloyla fıro arası bir şey olmuş çok eyyamcı bir hakem.

Çevrimdışı hasann

hala ağlayacaklar mı bunlar merak ediyorum net penaltısı verilmedi alanya'nın geçen hafta elle atıp kazandılar sonra beşiktaş kollanıyor acınacak halleri var :kop:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Ali Palabıyık Alanya'yı resmen doğradı. 3 tane net penaltısını vermedi, üstelik şikecilerin attığı 1 gol bariz ofsayt. Alanya'lılara yapılan kasti faullere devam deyip şikecilere durmadan faul uydurdu. Dikkatli seyrederseniz fb'nin attığı ilk golden önce faul yoktu. Bu Ali Palabıyık adındaki utanmaz hala ligde maç alabiliyor. Son 2 haftadır alenen hakemlerle zorla maç kazandırıldı ve bunlar hala utanmadan bize hakemle kazanıyorsunuz diyorlar. Onların son 2 haftada hakemle kazandığı maçlar bizim lehimize olsaydı şu anda yer yerinden oynuyordu ama fb hakemle kazanınca basında çıt yok.

Her sene olduğu gibi bu sezonda hakemler fb'yi kayırıyor ona rağmen 4. sıradalar demek ki hakemler olmasa ilk 5'te değillerdi.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı goktasoktay

Lig tv de yorumcu Necati ateş, diyor ki hava soğık galiba o yüzden maça seyirci gelmemiş olabilir. ironi falan da yapmıyor ha, öyle mal bi tavırla direk söyledi.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Fırat göreve başladı, öyle komik bir penaltı verdi ki, ağzımı bozmak istemiyorum, bazı erdemlerden yoksun bu renkliler. Al birini vur ötekine. Gençler öne geçmişti üstelik...

Çevrimdışı kyiv

Bu sarışın kız kardeşler bir elmanın yarısı gibiler :D dün fenerbehçe 2. dakikada yemiş bugün galatasaray 1. dakikada yedi. Ne fark var bunların arasında? Çirkefliklese 2 side çirkef, şikeciyse 2 side

Çevrimdışı goktasoktay

Podolski'nin net kırmızısınız da yan hakem yedi. Dirsek attı net..

Çevrimdışı kyiv

Bu fırat aydınusa halen daha maç veriyorlar adam kıçını kaldıramıyor ne torpili varmış federasyonda pehhh.

Çevrimdışı Karabay

Podoski her hafta mütemadiyen rakipleri tokatlıyor yumrukluyor dirsekliyor bir allahın kulu görmüyor. Hadi hakem görmüyor yada görmek istemiyor onu anladık ama adam alışkanlık haline getirdi. Buna bir yaptırım uygulayacak mercii yokmu. Fair play denen şey bu kadar sahipsizmi.

Çevrimiçi Rasim

video hakem denenecekti bu ay noldu  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Firat sov yapiyor sahada. Faulleri vermiyor kartlari verecegi faullere duduk bile calmiyor sacma sapan isler, sonra turk futbolu neden boyle bla bla

Çevrimdışı Orhan_

Belli ki Fırat Aydınus Gs'ye maç kazandırmak için sahada.

Çevrimdışı kyiv

Hatırladığım kadarıyla Fırat Aydınus Vodafone Arena da daha bizim maçı yönetmedi değil mi?

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

Ahahahahah 1 penaltı daha :D:D. Lan Fırat, lan Gs..

Çevrimdışı Orhan_

Etiketler: