Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 43854 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vasat Rize'yi bile yenemeyen bir takımın da artık bizi geçmesi çok zor. Yarın farkı Başakşehir ile 4, Gs ile 7 yapıyoruz :icool:
Lig seviyesi yerlerde  :tabe: Herkes hak ettiği skorları almaya hele şükür başladı  :tabe: Farkımız ortaya çıkacak inşallah yarın  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kyiv

OHHHHHH.....Suyundan da koy.... :bandit: Şiir gibi top oynayan Galatasaraydan lig boyunca aynı performansı bekliyoruz.

Beter ol aslanım!

Çevrimdışı Anıl1903

Berabere kalmaları iyi oldu :bandit:
Bu hafta Akhisar,haftaya da Galatasaray galibiyeti elimizi rahatlatır.

Çevrimdışı Gokhan-

OHHHHHH.....Suyundan da koy.... :bandit: Şiir gibi top oynayan Galatasaraydan lig boyunca aynı performansı bekliyoruz.

Beter ol aslanım!

Sinerji abi sinerji, adamlar iyi oynadı bence şanssız bir şekil de puan kaybettiler  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Tolga

Biz yarın kazanalım, Psikolojik üstünlük Galatasaray'a geçsin. TTArena'ya da öyle gideriz artık.  :ishock:
Lig seviyesi yerlerde  :tabe: Herkes hak ettiği skorları almaya hele şükür başladı  :tabe: Farkımız ortaya çıkacak inşallah yarın  :evillol:
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın :halay:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

e
Berabere kalmaları iyi oldu :bandit:
Bu hafta Akhisar,haftaya da Galatasaray galibiyeti elimizi rahatlatır.
limizi rahatlatir degil lig biter :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gokhan-

Tudor Bey'r çay yookkk

Yakıştı mı adaş.
Tudor bey böyle futbol oynatmaya devam etsin semaver bile yaparız ona  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bi arada sahada 3 defansif orta saha vardı :D  :evillol:

Selcuk,De jong,Tolga ciğerci :D

Bu renkliler devam etsin yabancı hoca getirmeye bize böyle daha çok "GÜNEŞ" doğar :D  :evillol:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Adamlar winner beyler  :) Napıcaz bilmiyorum  :)

Çevrimdışı tangaz

klasik tutor bey skoru deplasmanda 4 puanda kalan biriydi biliyorsunuz  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl1903

elimizi rahatlatir degil lig biter :bandit:
Abi orası öyle de tedbirli olmakta fayda var :ok:
Bunlardan en ufak korkum yok,ülkedeki futbol sistemi soru işareti bırakıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2017, 21:14:59 Anıl1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Levent Nazifoğlu: Bruma 200 milyon euro  :kop: Ağla hababam ağla  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

tudor skoru alınca kenarda ne kadar kazma varsa yığdı oyuna. lan rize bi tane koysa çeviremeyecek andaval haberi yok dedim içimden  :kop:
josue yerine tolga kazmasını aldı oyuna. sahanın en iyisi linnes'i çıkardı çalık'ı soktu
sahada 3 dos 3 stopere döndü  :evillol:
rize de şapkadan tavşan çıkarınca apıştı kaldı tudor haliyle.
ben rizenin golünden sonra totem yaptım bıraktım izlemeyi ama o çaresizliğini görmek isterdim  :D

Çevrimdışı levitate

Tudor Bruma'yı da kaybetti bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yeni bir DICK Advocaat doğuyor  :lol:

Güçlü Rize'den deplasmanda 1 puanı almayı başaran beyoğluspor yoluna emin adımlarla devam ediyor.Artık picikolocik üstünlük beyoğluspor'da

Çevrimdışı hasann

yarın 3 haftaya 1 puan alırsak bu işin %80'i biter. :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Igor Tudor: "Savunmaya odaklanmıştık, bugün de bakarsanız 10 kişiyle topun arkasına geçip savunma yapan bir takım vardı sahada."

VİTOR PEREIRA Vol2 :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan KUN 12 puan alacaklarmış :kop: :kop:

Bu 4 mactan sadece 4 paun alabildiler :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Beter ol aslanım!
Beter olsunlar, ocaklari sonsun. Bunlari bizim bedduamizdan kurtaracak dualari, hocalsri, himmetleri de yok. Gelsin ft ile feto kurtarsin gssini simdi

Beter ol aslanim, batasin aslanim merak etme aslanim batarken de yaslarim

Çevrimdışı mylife1903

ULan yazih bu balojana, gene attilar adami disari. Bu adami kurtarmamiz lazim, fransadan resmen irkcilik yapiliyor cocuga.

Alalim yanimiza etoyu, paskali, atibayi bi konussunlar su cocukla, kurtaralim fakiri. Yazik ya ilk lorient macinda da kistirip atmislardi bugun de attilar adami.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beter olsunlar, ocaklari sonsun. Bunlari bizim bedduamizdan kurtaracak dualari, hocalsri, himmetleri de yok. Gelsin ft ile feto kurtarsin gssini simdi

Beter ol aslanim, batasin aslanim merak etme aslanim batarken de yaslarim
Ahahaha alt satır iyiymiş

Çevrimdışı mylife1903

Ahahaha alt satır iyiymiş
Batadursunlar hele fetocular. Himmetle mimmetle de kurtulamayacaklar. Su akhisara saplayalim hele kuskuyu sonra ver elini gs.

Ulan gencligimi yediniz fetoyle beraber, hayallerimi caldiniz (Hakaret Yasak)₅ beraber, beter olun, beddualarimiz seninle gs

Beddualarla, lanetlerle ayaga dusurecez seni gs

Çevrimdışı mylife1903

Operasyon boyuh je. Op. J
Adini j koydum operasyonun ki tahmin edelimesin yani kimse anlamasin

Arkadas bu balojan ne etti size, tipsiz dazlak hakem gitti atti cocugu kimse anlamadi neden kirmizi gordugunu, ayiptir yaziktir bu cocuga yapilanlar. Kurtaralim su fakiri, sevaptir bak.

Ulan besiktas gibi habire tokatliyor hakemler bu cocugu. Once senol gunesi kurtardik, sira balojanda, ulan tosicin kirmizi kartina bile daha uzuldum, hani kitabina uydurulurdu o yahu bu ne bicim kart, tam cucu kirmizisi. Delgadonun atilisi gibi falan

Su cocuk daha havaalaninda iyilesiverir, ilk macta saplamaya baslayiverir

Çevrimdışı arena_t2000

Etiketler: