Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 43525 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı alimm

tudor'un futbola dair sistematiği ve oyun aklı olduğu yadsınazmz bir gerçek... tudor'un gs'ye transferini sağlayan karabuk'te oynattığı futbol ise bunun gs'de ki izdüşümü şampiyonluğa götürmez çünkü lig ona uygun değil... yok eğer iki hafta sonra oynanacak beşiktaş maçı için yapılmış bir hamle ise durum daha vahim, o kadro ile savunma yapamazz... sonuç olarak gs'nin tudor hamlesinin sahada herhangi bir sonuç vermeyeceğini yalnız yonetimin kendisine zaman kazandırdığı bir operasyon olarak goruyorummm... tudor'un da dediği gibi : "Sezon başından beri söylüyorum; Beşiktaş şampiyon olacak. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım."
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı worns

tudor'un futbola dair sistematiği ve oyun aklı olduğu yadsınazmz bir gerçek... tudor'un gs'ye transferini sağlayan karabuk'te oynattığı futbol ise bunun gs'de ki izdüşümü şampiyonluğa götürmez çünkü lig ona uygun değil... yok eğer iki hafta sonra oynanacak beşiktaş maçı için yapılmış bir hamle ise durum daha vahim, o kadro ile savunma yapamazz... sonuç olarak gs'nin tudor hamlesinin sahada herhangi bir sonuç vermeyeceğini yalnız yonetimin kendisine zaman kazandırdığı bir operasyon olarak goruyorummm... tudor'un da dediği gibi : "Sezon başından beri söylüyorum; Beşiktaş şampiyon olacak. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım."

Bizim maça da 5-3-2 çıkabilir, şaşırmam. Beğendiğim bir hoca, Karabük'te hem kadroyu kurarken hem de saha içinde pozitif işler yaptı. Ama şampiyonluk mücadelesi ve Gs'deki dağınık oyuncu yapısıyla baş etme işi boyunu aşar gibi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

tudor deplasmanda 4 puanda kalmış vasat bir profil büyütmeye gerek yok  :bandit:

barış başdaşa yaptığını gs.de yapsın bakalım da görelim. yaptırdığı ağır idmanları gs.de yaptırsında takımın kalanı da sakatlansın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Tudor, Karabük'ü takım halinde koşturuyordu ama takımda buna uygun oyuncular mevcuttu. Gs'yi Karabük'teki gibi koşturması mümkün değil.

Kondisyon yüklemesi de yapamaz artık. Yapmaya kalksa sakatlıkların sayısı artar.

Yapabileceği tek şey var o da takım savunmasını güçlendirmek ve biraz da mücadele gücünü yukarı çıkartmak olur o kadar.

Hamza'nın yaptığı gibi 1-0 2-1 gibi skorlarla sadece sonuç almaya çalışacaktır.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı worns

tudor deplasmanda 4 puanda kalmış vasat bir profil büyütmeye gerek yok  :bandit:

barış başdaşa yaptığını gs.de yapsın bakalım da görelim. yaptırdığı ağır idmanları gs.de yaptırsında takımın kalanı da sakatlansın  :evillol:

Gs'ye uymayacağını ben de düşünüyorum ama Karabük'te 11 iç saha maçında 23 puan da epey ekstra iş. Fb'den iyi iç saha karneleri. Bir de Karabük yönetiminin ücret marjını az çok biliyorum. Çok az paraya, Karabük yönetiminin hayatta bulamayacağı adamlar buldu getirdi. Fayda/maliyet oranını yüksek tutmak isteyen takımlar için iyi hoca olacaktır ilerde de. Bir aralar Serie A'ya uzar.

Gs her şeyden önce çok dağınık bir kadro yapısı var. Aklındaki futbolu o takıma oynatması çok çok zor. Kısa sürede yeni krizler çıkar.

Çevrimdışı alimm

Bizim maça da 5-3-2 çıkabilir, şaşırmam. Beğendiğim bir hoca, Karabük'te hem kadroyu kurarken hem de saha içinde pozitif işler yaptı. Ama şampiyonluk mücadelesi ve Gs'deki dağınık oyuncu yapısıyla baş etme işi boyunu aşar gibi geliyor.

şöyle bi 11 mi

ahmet semih hakan
linnes selçuk naycıl şınayder carole
                 podolski eren

gs nin en kotu mevkileri olan bekleri kenara alabilmek için en çok verim alığı ön kanat topçularından da vazgeçmesi gerekiyor... :halay:

Çevrimdışı mylife1903

şöyle bi 11 mi

ahmet semih hakan
linnes selçuk naycıl şınayder carole
                 podolski eren

gs nin en kotu mevkileri olan bekleri kenara alabilmek için en çok verim alığı ön kanat topçularından da vazgeçmesi gerekiyor... :halay:
Naycil ve sinayder tamam da carole nedir yahu a podolski
Karol yaz yahu

Çevrimdışı alimm

Naycil ve sinayder tamam da carole nedir yahu a podolski
Karol yaz yahu
podolski yazmasına yazayım da kurtarmıyo be abi  :money: gs nin kadrosunun en uygun olmadığı sistem heralde 3-5-2 dir...  bi tarafı yapsan diğer tarf olmuyo...   :photo:

Çevrimdışı Tolga

Hakan Balta, Carole, Bruma, Sneijder ve Eren Derdiyok Rize'ye götürülmemiş. Şurada bir takılsalar çok güzel olur. :)

Gerçi Rize'de de Kweuke cezalı. Oynasaydı güzel olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Hakan Balta, Carole, Bruma, Sneijder ve Eren Derdiyok Rize'ye götürülmemiş. Şurada bir takılsalar çok güzel olur. :)

Gs balinin devreye girecegi zamanlar. Rize 38 tane gol kacirir 3 topu direkten doner, gs bos beles bir penalti ile alir maci.

Gsyi himmetle kurtarmamiz lazim, diyorlar ya

Çevrimdışı Savaş

Riza yerleştirecek bu hafta. 8 puan farkla derbiye gideriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Riza yerleştirecek bu hafta. 8 puan farkla derbiye gideriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berabere bile bitse iyidir :D

Çevrimdışı Berat

Bizim maça hepsi hazir olur :D

Çevrimdışı Tolga

Bizim maça hepsi hazir olur :D
Zaten bizim maça saklıyorlar hepsini :icool:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı alimm

Antrenmani sabote eden bruma yi disiplin etmek için kadroya almamis..

herhangi sakatlığı bulunmayan hakan balta da kadroya alinmamis...

tudor beg hızlı basladi :claps:

Çevrimiçi 38life

Gs'ye uymayacağını ben de düşünüyorum ama Karabük'te 11 iç saha maçında 23 puan da epey ekstra iş. Fb'den iyi iç saha karneleri. Bir de Karabük yönetiminin ücret marjını az çok biliyorum. Çok az paraya, Karabük yönetiminin hayatta bulamayacağı adamlar buldu getirdi. Fayda/maliyet oranını yüksek tutmak isteyen takımlar için iyi hoca olacaktır ilerde de. Bir aralar Serie A'ya uzar.

Gs her şeyden önce çok dağınık bir kadro yapısı var. Aklındaki futbolu o takıma oynatması çok çok zor. Kısa sürede yeni krizler çıkar.

Büyük takımlarda iç saha karnesi çok iyi olan teknik direktöre gerek yok ki. Büyük takımlar iç saha maçlarını taraftarı ile kazanır, deplasmanları teknik direktörü ile.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2017, 15:53:18 38life ]

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yine bir Fenerbahçe'nin iç saha maçı, yine Fırat Aydınus. Bunu yazmaktan yorulmayacağım;

Fırat Aydınus'un yönettiği Fenerbahçe maçları.

Son 10 maçın 9 tanesinin Kadıköy'de olması tesadüf mü acaba? İç sahadaki 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alırken dış sahadaki tek maçı kaybetmişler. Yine Kadıköy'deki 9 maçta rakiplere 5 kırmızı kart çıkarken Fenerli oyunculara hiç çıkmamış.

Eskişehir maçında Caner'e gösterilen haksız kırmızı karttan önceki istatistiklerle sonrakiler arasında siyahla beyaz kadar fark var. İnanmayan açıp bakabilir: http://www.mackolik.com/Hakem/1419/Firat-Aydinus (üstten Takım Bazında seçip gelen pencerede FB'nin maç sayısı olan 44'e tıklamanız gerekiyor)

Nasıl araştırılmıyor, nasıl hakemlik yapabiliyor, nasıl hala Fenerbahçe'nin maçlarına atanıyor anlamıyorum. Bizim taraftar grupları sosyal medyada bu konuyu gündeme getirmeli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Yine bir Fenerbahçe'nin iç saha maçı, yine Fırat Aydınus. Bunu yazmaktan yorulmayacağım;
Fbnin profesyonel hakemi, donuyor dolasiyor bi o masa bi bu masa sonra gene fb ic saha maci.
Bu adama hakemlik yaptirilmasi buyuk sikandAldir.

Neyse fb kazansin sonra bir iki mac daha diki tutsunlar

Çevrimdışı furkankaya1903

O değil de Kayserispor un yeni kurbanı Bursaspor oldu. Sergen Yalçın durdurulamıyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Antalya, Karabükspor'u 1-0 la geçti an itibarı ile Fener ile olan farkları sadece 1 :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sıra antep'te haydi antep sıra sende :D

Çevrimdışı Orhan_

Sıra antep'te haydi antep sıra sende :D

Zorlanıyor Antep şu dakikalarda ama belli olmaz. Bi tane sallarlar Başakşehir dağılır gider. Bunların Adebayor'a noldu yahu?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fbnin profesyonel hakemi, donuyor dolasiyor bi o masa bi bu masa sonra gene fb ic saha maci.
Bu adama hakemlik yaptirilmasi buyuk sikandAldir.

Neyse fb kazansin sonra bir iki mac daha diki tutsunlar
Antep B.şehir maçı nasıl ?

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: