Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 42811 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı levitate

Ya bu Volkan ne leşmiş bee Tolga daha iyidir valla bundan

Fener o dicki öpüp başına koymalı bu arada xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu bir diramdir yahu. Hayvandaonun adama carptirdigini gordum simdi cok fena.
O degil de son golun santirasi yapilmadi, aziz yildirim kural hatasi falan diye aglamasin simdi

Çevrimdışı mylife1903

abi sen cidden fener maçını yorumluyorsun demi  :evillol: :kop:
Dik ne yapsin yahu adam daha yeni girdi bu camiaya, alisacak adapte olacak.

Çevrimdışı Anıl1903

Kayserispor-Fenerbahçe maçının özetini yeni izledim de Güray'ın attığı 2.gol muazzam :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Kayserispor-Fenerbahçe maçının özetini yeni izledim de Güray'ın attığı 2.gol muazzam :claps:
Yilin golu, gecen hafta cenkin attigi ile beraber en buyuk aday
Ayni golu ayni yerden balojan da atmisti ama o sevinmemisti o gole

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan Dilmen net futbolu bilmiyor  :tabe: Alper'in sarı kart pozisyonu ile Fabri'nin kurtardığı hatalı penaltı kararını kıyaslıyor ve Alper faul yapmadı diyor. Yemezler şeytan  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl1903

Yilin golu, gecen hafta cenkin attigi ile beraber en buyuk aday
Ayni golu ayni yerden balojan da atmisti ama o sevinmemisti o gole
Balojan'ın değişik golleri var Abi ona normal gelmiştir :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan Dilmen net futbolu bilmiyor  :tabe: Alper'in sarı kart pozisyonu ile Fabri'nin kurtardığı hatalı penaltı kararını kıyaslıyor ve Alper faul yapmadı diyor. Yemezler şeytan  :money:

Şeytan'a uymayın :D

Çevrimiçi 38life

kusura bakma sataşma olarak da algılama lütfen ama gerçekten futbol yorumlarının çoğunda yanılıyorsun
Maçı bile seyretmiyordum hahaha :D fener ve gs maçlarında asla mantıklı yorum yapmam arkadaşlar hala taniyamadiniz beni.

Tabi maç esnasında yaptığım yorumlardan bahsediyorum... Okadar da değil :)

Çevrimiçi 38life

öyle olur zaten tutmayınca totem ben sözümün hep arkasındayım bilemeyence bilemedim diyorum :)

Bu arada gerçekten fark oldu 4 oldu :)
Ben de hiçbir zaman sözünün arkasında değilim fb ve gs maçları esnasında yaptığım yorumların. Şimdiye kadar yaptığım yorumlarin da hepsi böyleydi. Sanki ilk defa görüyorsunuz. Osmanlı başak vs. Deplasmanlari dışında bütün maçlarda fb kazanır falan yazıyorum. Benim totemim böyle. Hem beklentiyi dusuruyorum hem totem yapıyorum. Benim 10 yıllık totemim bu.

Çevrimiçi 38life

Keşke evde olsaydım da ridvanin suratını gorebilseydim. İnternete yüklerler mı acep?

Çevrimiçi 38life

bu şeytan harbi anlamıyor futboldan lens maç seçiyormuşmuş adam ilk devre neden etkiliydi çünkü kampı yurt dışında yemişti şimdi fenerde kamp yaptı sonuç ortada  :bandit:
Bu maçı seyretmedim ama Lens fenerde ℅100üne vermiyor. Sallamıyor daha doğrusu feneri. Bize gelsin bu performansın en az 3 katını verir.

Çevrimiçi 38life

Bu resim cıktıgında ben liseye gidiyordum lise bitti , q7 bjkye geri döndü ,lig tv satıldı,darbe oldu,hala yüklenemedi   :kop:

https://twitter.com/muharrem_acar/status/825793334752993280

Çevrimdışı Çağatay

güray vural: son ayı bükücü
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

güray vural: son ayı bükücü
Kumpas ve kalkisma var aziz yildirima karsi, guray vuralin son golunde Volkan elini cekiyor resmen.

Volkan kalkismada

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Güral Vural paraleldir  :evillol:
Taaaaa paralel evreden sokusturmus adam, ordan kaleye taksiye binersin yahu

Çevrimdışı tangaz

bu Volkan sürekli uzaktan gol yiyor bizim topçular mesajı alsın artık bir iki uzaktan yoklasınlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

bu Volkan sürekli uzaktan gol yiyor bizim topçular mesajı alsın artık bir iki uzaktan yoklasınlar
bkz. Talisca
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özellikle Talisca ya iletelim çok ekmek yer  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin bu kadrosu ve oyunu ile buraya kadar bile gelmesi başarıydı.

Fb'den Lens'i çıkar gerçekten sıradan bir takım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fb'nin bu kadrosu ve oyunu ile buraya kadar bile gelmesi başarıydı.

Fb'den Lens'i çıkar gerçekten sıradan bir takım.
Bence Lens küçük takımın büyük topçusu Sırf fenerde oynadığı için basın büyütüyor oyuncuyu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Bence Lens küçük takımın büyük topçusu Sırf fenerde oynadığı için basın büyütüyor oyuncuyu...
Lens, Fb'de anlaşabileceği adam olmadığı için bir yerden sonra o da salmaya başladı.

Bizim takımda oynuyor olsaydı bugün verdiğinin çok daha üstünde bir katkı verirdi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: