Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 42806 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

caicarayı ilk maçtan büyütmeyin karşısında carole denen kazma oynuyor gerçek defanslara karşı izlemek gerek  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oh beee Gs Gol atti benim kupon Geldi :biggrinking:

Kg Var oynamistim 15 dakikadır sövüyordum Gs ye :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Keyiflenmistir simdi insallah 5 yerler
Hemde nasıl abi süper oldu valla  ligde de pis tokatlarsak bunlar bir daha iflah olmaz rikering bye derler sonra

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

caicarayı ilk maçtan büyütmeyin karşısında carole denen kazma oynuyor gerçek defanslara karşı izlemek gerek  :D
Adrianoyu canlı izlemiş biri olarak söylüyorum pek zorlayamaz bence ama caicara ligdeki en iyi 3 bekten biri bence murat abi saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adebayor çok ağırlaşmış, iyiki biz almamışız.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bir kupada gassaray varsa o kupa gasssszzzzzzz  :evillol:

Altyapı takımına 6 atınca bunların çene baya bir açılmıştı neyse ki Başakşehir'in yedek takımı yetti  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Adrianoyu canlı izlemiş biri olarak söylüyorum pek zorlayamaz bence ama caicara ligdeki en iyi 3 bekten biri bence murat abi saygılar

ben sadece fener maçında sonradan girdiğinde izledim fikrim yok herif hakkında  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben sadece fener maçında sonradan girdiğinde izledim fikrim yok herif hakkında  :D
schalkeden de biliyorum iyi abi gesesekilerden çok daha iyi bu adam.

Çevrimdışı enesbjk

schalkeden de biliyorum iyi abi gesesekilerden çok daha iyi bu adam.
Gsnin beklerinden iyi olmayan bek yok zaten doğru düzgün süper ligde ama gerçekten sağlam duruyor adam.

Çevrimdışı levitate

3 oyuncuları sakatlanmış haydaa

Bu arada Dursun çok boş konuşuyor şuan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Anıl1903

Bologna-Napoli maçı var izleyin derim.Napoli 6 dakikada 2 gol attı.

Çevrimdışı 'TaNeR'

galeta tarafatarları fena öfkeli gdmdmdndnfmfmmsmdmfkglflgkgk  :kop: :kop:

hele biri tivitırda sin kaf lı küfürlerde master yapmış   :kop: :kop: :kop:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ProjectOrigin

galeta tarafatarları fena öfkeli gdmdmdndnfmfmmsmdmfkglflgkgk  :kop: :kop:

hele biri tivitırda sin kaf lı küfürlerde master yapmış   :kop: :kop: :kop:

Ama onlar winner  :evillol: 

SON DAKİKA I Sakatlanan Carole,Sneijder ve Selçuk'un durumları belli oldu. Sneijder 3 hafta, Carole ve Selçuk ise 2 hafta forma giyemeyecek.

2-3 haftaya Havluyu atarlar :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA I Sakatlanan Carole,Sneijder ve Selçuk'un durumları belli oldu. Sneijder 3 hafta, Carole ve Selçuk ise 2 hafta forma giyemeyecek.

zaten havlu atacaklardı  :tabe: Başakşehir rakip olabilecek tek takım bize  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

802 maç ⚪️🔴
568 gol ⚽
215 asist 🎯
22 kupa 🏆
4 Ballon d'Or 🏆
3 UEFA en iyi oyuncu 🏆

- İyiki doğdun Cristiano Ronaldo !

Çevrimdışı underworld

Bizim maçta oynarlar mi ?

Bi tek Snaijder yetismeyebilir , 3 Hafta diyor belki iğneyle falan oynar. @underworld

Çevrimdışı tangaz

Bi tek Snaijder yetismeyebilir , 3 Hafta diyor belki iğneyle falan oynar. @underworld

zaten o yetişmesin geri kalanı oynasın bence, hatta carole mümkünse ilk 11e ilk onun adı yazılsın  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten o yetişmesin geri kalanı oynasın bence, hatta carole mümkünse ilk 11e ilk onun adı yazılsın  :bandit:
Çok leş de mi abi, her türden hata yapıyor adam. Yerine oynayacak adam da yok, linnes falanda oynayabilir sıkıntı olmaz :)

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı hasann

valla bursa bile bizden daha iyi biliyor büyük maçları oynamasını.Patır kütür dalıyorlar,biz efendi saçmalıklarına devam edelim

Çevrimdışı bjk4ever

Keske bursaya cat cat 20 dakikada 2 sari gosterdikleri gibi bize sertlik yapan takimlara da gosterebilseler. Niye medyada hicbir bjkli bu tur cifte standartlari konusmaz arkadas.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: