Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41500 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Rasim

kimse artik trabzona büyük takim falan demesin bildigin anadolu takimi olmuslar  :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Geç açtım pozisyonu kaçırdım... hakem penatlı vermiş ve de kırmızı kart... neden hala kırmızı veriyorlar hakemler?
Yusuf direkt adama mı girdi?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bildim bileli bu fbler maçların 60% nı 10 kişiye karşı oynuyor !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'dan beklentisi olan var mıydı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Trabzon'dan beklentisi olan var mıydı :)
Benim beklentim yoktu ama maça da iyi başladılar ve kırmızı kart pozisyonuna kadar Feneri sahanın her noktasında kilitlediler ama gel gör ki Yusuf Erdoğan halı saha da yapılacak bir el ile kesme ile maçın ipini çekti. Bunlar nasıl profesyonel anlamak mümkün değil.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı LuceGel

Futbolda şansın ne olduğunu görüyoruz yarı sahasından çıkamayan fener şans pozisyonu istemsiz bir el kırmızı penaltı ve biten bir maç aslında hakem golu verip yusufa sarı vermeliydi ama türk hakemleri diyoruz. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı goktasoktay

Sene başında bu lensi isteyenler kimlerdi? Tebrik ediyorum, nokta transfer olurmuş. Herif tek başına taşıyor feneri.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimiçi 38life

kimse artik trabzona büyük takim falan demesin bildigin anadolu takimi olmuslar  :s20:

Anadolu takımlarına hakaret olur bu. 5 yıldır fenere gol atamayan bi anadolu takımı var mı acaba süper ligin sabit takımlardan?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şu nasrinin peşinden kostugumuz kadar lensin peşinden koşsak şu an bizdeydi bu adam.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben Arfa 6 aylığına kiralanmış Fenere Bipspor son dakika verdi.

Çevrimdışı levitate

uy aha

deli gibi şu şarkıyı dinleyesim var :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi underworld

ts nin yeni başkanı sahtekarın teki cıktı.
Luceyi getiriyorum ayağına işi götürdü ve şimdi takımın hali ortada.

Çevrimdışı levitate

Trabzon 50.yıl şampiyonluğu falan diyor da küme düşecekler bu gidişle
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Fener'in Ben Arfa transferi pek iyi olmadı. Tam ihtiyaçları olan mevkiye, ara transfer döneminde alabilecekleri en iyi adamı aldılar.

İlk haftalardaki kötü performansları nedeniyle pek ciddiye almıyoruz ama,
son 9 haftada 22 gol atıp 22 puan topladılar,
biz 13 gol atıp 18 puan toplayabildik.

Lens takıma katkı sağlamaya başladı. Şimdi bir de Ben Arfa...

Neyse, bu transferin erken bitmesi bizimkileri de biraz hareketlendirir belki. Şu rehaveti üzerimizden atmamız lazım artık.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

16.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Adanaspor 1-1 Başakşehir

BEŞİKTAŞ 1-0 Gaziantepspor

Çaykur Rizespor 0-1 Osmanlıspor

Kayserispor 2-0 Karabükspor

Akhisar Belediyespor 1-0 Konyaspor

Antalyaspor 2-1 Kasımpaşa

Galatasaray 5-1 Alanyaspor

Gençlerbirliği 3-1 Bursaspor

Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Cenk Tosun (BEŞİKTAŞ)                        10 Gol

Riad Bajic (Konyaspor)                     8 Gol

Abdou Razack Traore (Karabükspor)                            7 Gol

Eren Derdiyok (Galatasaray)                     7 Gol

Yasin Öztekin (Galatasaray)                     7 Gol

Moussa Sow (Fenerbahçe)                     7 Gol

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben Arfa gelmeden inanmam! İns yalandır , dolandır umuttur. Adam iyi, keske biz alaydık ya.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'in Ben Arfa transferi pek iyi olmadı. Tam ihtiyaçları olan mevkiye, ara transfer döneminde alabilecekleri en iyi adamı aldılar.

İlk haftalardaki kötü performansları nedeniyle pek ciddiye almıyoruz ama,
son 9 haftada 22 gol atıp 22 puan topladılar,
biz 13 gol atıp 18 puan toplayabildik.

Lens takıma katkı sağlamaya başladı. Şimdi bir de Ben Arfa...

Neyse, bu transferin erken bitmesi bizimkileri de biraz hareketlendirir belki. Şu rehaveti üzerimizden atmamız lazım artık.

ben arfa gerçekten çok iyi etkili biri gerçekten aldılarsa bu sene 2.ci olmayı ilk yarıdan garantilediler o zaman :D

Çevrimdışı Kuntz

ben arfa gerçekten çok iyi etkili biri gerçekten aldılarsa bu sene 2.ci olmayı ilk yarıdan garantilediler o zaman :D

PSG yalanlamış. Bu yüzden üçüncülükleri hayırlı olsun diyebiliriz.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Her yer de Lens güzellemeleri var.  Lens'in karşısında bugün oyuncu varmıydı. Adam aldı her topu orta yaptı, geçti karşısında ki adam da etki sıfır. Antalya maçında da izledik Lens'in orada yokları oynadı. Kötü oyuncu diyemem ama çok romantik milletiz vesselam. Birmaç ile Alex ayarında yapan televizyon yorumcusumu ararsın, taraftar güzellemeleri mi ararsın etmeyin. Şu anda aynı güzellemeler Afra için yapılıyor. Adam kaçtane 90 dakika oynamış bu sene. Gelecek lige alışacak, adaptasyon, form tutma derken lig bitecek. Kötü oyuncu diyemem bakarsın iki hafta da sorunları aşar ama biz olaylara çok fazla romantik yaklaşıyoruz.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı worns

FB'nin bir çok noktada daha tıkanacağını düşünüyorum. Akıcı bir oyundan uzaklar. Ts maçında da Yusuf Erdoğan ve Onazi'nin gerçekten bu seviyenin kaldırmayacağı düzeydeki ardışık hataları gelmeseydi çok zorlanıyorlardı. Pozisyon/gol istatistiklerinin yüksek olması onlar adına bir avantaj ama defansif yerleşimi biraz doğru her takıma karşı pozisyon bulmakta zorlanacakları da görünüyor. Kısacası geçen senenin çok da ötesinde değiller.

Yine de önemli olan şu ki geçen sene de ligi kazanabilirlerdi. Bunu bizim güçlü oyunumuz engelledi, derbideki benim şanssız bulduğum yenilginin ardından hızla toparlandık ve rakibe de fazla umut vermeden ipi göğüsledik. Bu sene de her şey bize bakıyor. Rakiplerin eksiklerle dolu oyunlarının sonuç alabilmesi bizim kötü olmamıza bağlı olacak.

Çevrimdışı atalay

Kevin de Bruyne izlemek ASMR videoları dinlemek kadar rahatlatıcı. Pep'in oyununda daha da aktif rol alacaktır.

Hull City maçındaki ikinci golde yaptığı ön asistte; çıkardığı pasın zamanlaması ve öncesinde verdiği direktif ile iki pozisyon sonrasını oynadı. Birden fazla kombinasyonu kurgulayabilme becerisi tam olarak bu oluyor. 

Çevrimdışı alimm

Hull City maçındaki ikinci golde yaptığı ön asistte; çıkardığı pasın zamanlaması ve öncesinde verdiği direktif ile iki pozisyon sonrasını oynadı. Birden fazla kombinasyonu kurgulayabilme becerisi tam olarak bu oluyor.

pep'in yeni iniesta'sı   :ok:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Karabukspora neler oluyor yahu. Adamlar simdide ribkayi almislar daha once seleznevi aldilar ki mukemmel oyuncudur. Ikinci yari cok can yakacak tudor. Futbolculugunda cok begenirdim akilli futbolcuydu iyi hoca olacak.

Etiketler: