Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41159 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Gokhan-

Valla stoperi bilmem atiba ile adrianoyu alalim komple takimi degistirmeye raziyim ben. Bizim formayi ver kesin sampiyon osmanli.

Abi ben de bunu diyecem de bazı arkadaşlar abarttığımı düşünecek, adamların hiç bir mevkisinde vasat oyuncu yok nerdeyse.

İki tane üst düzey stoper al, rahat şampiyon olursun bu lig de.

İki beki de dengeli ve yetenekli adamlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hafta başı Biz k.paşa yı yeneriz diye bakıp gs osm beraberlik deseler sevinirdim. Dünkü sonuçtan sonra ve bu maça bakarak beraberliğe üzülüyoruz.  osm ile Allah tan afrika kupası zamanı oynuyoruz yoksa puan bile alamazdık bizde bal da yok çünkü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi 38life

İzlediğim her gs maçından sonra "bu takım bu oyunla sittin sene şampiyon olamaz. Şansa bala puan topluyorlar" diyorum. Ama adamlar böyle böyle ilk yarıyı 2 puan arkamızda kapattılar. Hala bu futbolla şampiyonluk imkansız gibi görüyorum gs için ama bir yarı daha böyle geçmeyeceği ne malum?

Çevrimdışı mylife1903

Abi ben de bunu diyecem de bazı arkadaşlar abarttığımı düşünecek, adamların hiç bir mevkisinde vasat oyuncu yok nerdeyse.

İki tane üst düzey stoper al, rahat şampiyon olursun bu lig de.

İki beki de dengeli ve yetenekli adamlar.
Once beck ve ggyi de alirim demistim ben ilkyariyi seyretmeden ikincimyari bi baktim oyuna. Beck ve ggyi biraktim osmanlispora komple aliyom firsayevic mi nedir. Bizim beck+gg+karijma nin toplami kadar isabetli orta kesti. Iceride de adam var tabi pozisyon alan.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes sonrasi bu hoca gelsin hic macera aramaya boyle abuk sabuk yetersiz₁ eski besiktasli futbolcu aramaya gerek yok.

Basketbolda nasil gardin kadar konusuyorsan futbolda da santraforun kadar konusuyon. 35-36 yasindaki adamlar gol manyagi oluyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hiçbirşey oynamadan yine gs'nin kazandığı 1 puan daha.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şu balın 10/1'i dün bizde olsa 5-1 kazanırdık.

Çevrimiçi 38life

Hafta başı Biz k.paşa yı yeneriz diye bakıp gs osm beraberlik deseler sevinirdim. Dünkü sonuçtan sonra ve bu maça bakarak beraberliğe üzülüyoruz.  osm ile Allah tan afrika kupası zamanı oynuyoruz yoksa puan bile alamazdık bizde bal da yok çünkü.

Ben hiçbir şartta gs'nin osmanlı deplasmanından 1 puan almasına sevinmem. Şartlar ne olursa olsun gs Osmanlı deplasmanından 1 puan alabilecek bir takım değil çünkü. Hak etmeye hak etmeye aldıkları puanlar dağları aştı... Futbolun adaleti olsa fenerin arkasında olması gerekiyordu bu takımın.

Çevrimdışı LuceGel

Senol gunes sonrasi bu hoca gelsin hic macera aramaya boyle abuk sabuk yetersiz₁ eski besiktasli futbolcu aramaya gerek yok.

Basketbolda nasil gardin kadar konusuyorsan futbolda da santraforun kadar konusuyon. 35-36 yasindaki adamlar gol manyagi oluyorlar.
Muştafa Reşit Akçay Trabzonda 1461 mucizeşini yaratan adam trabzondan kovulduğunda önemli değil geçinmek için limon şatarım iş bulamazam diyen bir adam altyapıya geri dönmeyi düşünüyormuş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi 38life

Kesinlikle evet derim. Düşük profil bir hoca olmasına rağmen güven veriyor.

Çevrimdışı Alper1903

Maçı izlemedim de açıkçası bizim puan kaybından sonra ittire kaktıra 3 puanı gs'ye verirlerdi diye düşünüyordum.

Çevrimdışı LuceGel

Riekerink Beşiktaşla puan farkı 2 ye indi demiş bu adam neyle beşleniyor acaba  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Riekerink Beşiktaşla puan farkı 2 ye indi demiş bu adam neyle beşleniyor acaba  :kop:

Vitor Pereira yolunda ilerliyor vesselam.

Çevrimdışı mylife1903

Maçı izlemedim de açıkçası bizim puan kaybından sonra ittire kaktıra 3 puanı gs'ye verirlerdi diye düşünüyordum.
Ikinci yariyi izledim huso ittirdi biraz ama fazla acikca bisiler olmadi ikinci yari. Osmanlispor sahipsiz degil kan alirlar adam. Ayrica ilkyarida penalti var deniyor kulislerde

Çevrimdışı mylife1903

Daha gecen hafta yazdik webo diye. Kac para aliyordur webo. Aldigi parayi gectim simdi tvde konusuyor webo adam fransizca konusuyor, golleri de siraliyor demekki fransizca bir problem degil.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yalnız doğru söylemiş adam oyuna göre kaybetmeleri gerekiyordu osm deplasmanı puan kaybı yazılacak bir maç 1 puan kazandılar 2 puan kaybetmediler bizim kayıp çok ekstra oldu bizim de orada puan kaybedeceğimizi  düşünerek bu haftayı 1 puan kazançla kapattık demek istemiştir. :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben hiçbir şartta gs'nin osmanlı deplasmanından 1 puan almasına sevinmem. Şartlar ne olursa olsun gs Osmanlı deplasmanından 1 puan alabilecek bir takım değil çünkü. Hak etmeye hak etmeye aldıkları puanlar dağları aştı... Futbolun adaleti olsa fenerin arkasında olması gerekiyordu bu takımın.

Futbolun gerçekleri var bu ülkede biz bile rakipleri hesap ederken fb gs bakıyoruz önce sonra bşk veya o sene hangisi öndeyse puan kaybetsin diye bekliyoruz. Bugün bu futbolla gs kazansa da şaşırmazdım. Büyük takımlar bir şekilde öndeler anadolu takımlarına göre hakem lobi bal veya oyuncu farkı kötü takım olsalar da bu böyle. Ayrıca eğri oturup doğru konuşalım bizde hak etmiyoruz olduğumuz yeri sadece gs ve fb değil...

Çevrimdışı Doğukan E.

Göztepe haftayi lider kapattı. Izmirli olarak çok mutlu oldum.
@atalay  Abi sende Izmirdesin. ricam Göztepe maçlarını takip ediyorsan bi kısa genel yorum alsak senden ? Ne olur nasıl gider Göztepe?

Çevrimdışı atalay

@atalay  Abi sende Izmirdesin. ricam Göztepe maçlarını takip ediyorsan bi kısa genel yorum alsak senden ? Ne olur nasıl gider Göztepe?

Mutluluğun daim olsun, umarım gelecek sezon Süper Lig'de olurlar. Fakat takım oyunsal açıdan pek umut vadetmiyor. Bundan sonraki 7 haftanın 5'inde İzmir'de oynayacaklar, eğer bu virajı iyi alırlarsa o ivme ile sezon sonu en kötü Play-Off potasında kalırlar. @Doğukan E.

Çevrimiçi mellfred

futbolun adaleti sadece bize işliyor açıkcası dünkü oyunla biz de kazanmayı haketmemiştik. gerçi yenilmeyi de keza. gel gelelim gs acayip ballı takım webo'nun ilk dakkada kaçırdığı pozisyon şaka gibi ve sadece gs yemiyor bunları bizde rakip 1 vurup 3 alıyor
yine gs bu şekilde ağır aksak gidecek dert etmeyin onları bizim gerçek rakibimiz başakşehir. bu konuda şaka yapmıyorum
bizimkiler  toparlayamazsa başak ligi göğüsler

Çevrimiçi mellfred

ben buca'da okudum ama göztepe'ye sempatim var. buca taraftarından hiç haz etmem umarım bu sene gelirler lige renk gelir
güzelim izmirin tek bir temsilcisinin olmaması yaradır bende de

Çevrimdışı atalay

ben buca'da okudum ama göztepe'ye sempatim var. buca taraftarından hiç haz etmem umarım bu sene gelirler lige renk gelir
güzelim izmirin tek bir temsilcisinin olmaması yaradır bende de

DEÜ'de hangi kampüs?

Çevrimdışı Doğukan E.

Mutluluğun daim olsun, umarım gelecek sezon Süper Lig'de olurlar. Fakat takım oyunsal açıdan pek umut vadetmiyor. Bundan sonraki 7 haftanın 5'inde İzmir'de oynayacaklar, eğer bu virajı iyi alırlarsa o ivme ile sezon sonu en kötü Play-Off potasında kalırlar. @Doğukan E.
Eline sağlık abi sağol

Etiketler: