Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41179 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Orhan_

Mertens Torino karşısında 9 dakikada Hat-trick yaptı

Mertens'i mi tebrik edelim Torino'ya mı yuh diyelim bilemedim.

Çevrimdışı Orhan_

Osmanlı-Gs maçı izleyelim bakalım. Maç önü konuşmalarında anlaşılan, futbolcusundan teknik direktörüne, bizim puan kaybımıza baya sevinmişler.

Çevrimdışı Orhan_

bu sene de şampiyonuz inşallah  :ok:
 yalnız benim kızdığım nokta belli bir yerden sonra artık defansta kalitenin artması lazım.

şampiyonluk geldi, şampiyonlar liginde iyi oyun ve son maçta hakem faciasıyla kaçırılan üst tur geldi. artık bir atılım yapıp kadro kalitesini daha önce hiç çıkmadığı kadar yukarı çıkartmak lazım. böyle sadece ligi kovalayacak kadar kadro kurarsak işin tadı kaçıyor.

Ronaldo-Zago ikilisinden sonra hala adam akıllı stoperlere sahip olamadık. Yönetimin bu konuda büyük hata yaptı. Umarım devam etmezler.

Çevrimiçi 38life

Osmanlıda hangi oyuncular cezalı

Çevrimdışı Orhan_

Ohaaaaa 30. saniye de golü yazıyordu Osmanlı. Nasıl kaçar bu.

Çevrimdışı Orhan_

Dakika 1, Osmanlı 2 etkili atak yaptı. Maç böyle devam ederse haşat ederler Gs'yi.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Mehmet57

Su berbat Yasin bile Quaresma'nin yapamadigini yapiyor.

Çevrimdışı Orhan_

Su berbat Yasin bile Quaresma'nin yapamadigini yapiyor.

Quaresma bizim takımın kaldırabileceği bir yük değil. Çözemediğin maçlarda 2. yarı girip bir şeyler yapmasını bekleyebilirsin en fazla.

Çevrimdışı cursedofdragon

osmanlı becereksizleşmiş.

bomboş kafa nereye attı webo.

Çevrimdışı Orhan_

osmanlı becereksizleşmiş.

bomboş kafa nereye attı webo.

3 net pozisyon verdi Gs 10 dakika da. Bu maçtan galip ayrılırlarsa büyük şans... Buldukları tek pozisyon da gol oldu.

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma bizim takımın kaldırabileceği bir yük değil. Çözemediğin maçlarda 2. yarı girip bir şeyler yapmasını bekleyebilirsin en fazla.

Bence sezon sonu guzel bir torenle Atiba ile gonderilmeli.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs fb kadar beceriksiz bir camia değil, böyle fırsatları harcamıyorlar işte bunları bu hale biz getirdik. İnşallah kaybederler ama ben bu sarilardan puan kaybı beklemiyorum bugün.

Çevrimiçi 38life

Ben bu gs'deki şansı dünyada başka herhangi bir takımda görmedim.

Çevrimdışı Orhan_

Şu Sneijder'i biz alsak ya :). Adam tüm hücumu organize ediyor tek başına.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bence sezon sonu guzel bir torenle Atiba ile gonderilmeli.
Atiba bir sezon daha kalmalı ama onun gördüğü işi görecek genç bir oyuncu almalıyız bayrağı ona yavaşça devredip sonraki yaz jubilesini yapmalı hatta lisansı aldığı gibi altyapıda hocalığa bile başlayabilir :)

Çevrimiçi Mehmet57

Su Musa Cagiran'i alsak. Cok fonksiyonel oyun anlayisi var.

Çevrimiçi Rasim

su rezil takimi heyecanlardikya daha ne diyeyim  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Orhan_

Serdar Semih değişikliğiyle kısalacak Gs savunmada. Yan toplarda feciler zaten. Webo kafayla yazarsa güzel olur.

Serdar Semih değişikliğiyle kısalacak Gs savunmada. Yan toplarda feciler zaten. Webo kafayla yazarsa güzel olur.

yazamıyor işte

bizim maç olsa o gol'ü yazmıştı.

Çevrimdışı Orhan_

Ben bu gs'deki şansı dünyada başka herhangi bir takımda görmedim.

Attıkları gol çok organizeydi ve bizim geçen sene attığımız gollere benziyordu. Sneijder'in etkisi çok büyük pozisyonda. Ama şansları gol yememek bu adamların. Biraz da Muslera etkisi. Kaç tane pozisyon yakaladı Osmanlı halbuki.

Çevrimdışı Orhan_

N'diayenin kaçırdığı gol'e gel

Çevrimiçi 38life

Bize gelince Real Madrid kesilirler GS ye karşı çektiği şuta bak adamın. Hayatımda gördüğüm en kötü şut

Etiketler: