Evet kesinleşmiş.Valla Trabzonsporluların çoğu komplekse Şenol Hocanın ismi verilecek diye kin kusuyorlar,artık stada da aynı isim verilirse kalpten giderler herhalde.
Nankor herifler ne ismi vereceklerdi. 6 kere mi sampiyon olmus bunlar. Kacinda senol gunes varmis. Yahu iki sefer de sampiyonlugu calindi adamin. Daha ne yapsin trabzon sehri icin bu adam. Heryerde trabzonu temsil ediyor, trabzonlu bir insan olarak besiktas camiasini yonetiyor ve bu adam bizden kabul goruyor boyle bir gerizekalilik olamaz arkadas.
Istanbul diyorum, besiktasli olunmaz besiktasli dogulur diye tezahurat yapan tribunler senol hoca parmagini kaldirsa olume gidecek durumda diyorum. Ne istiyor bu trabzon sehri. Trabzonu ve trabzonsporu senol gunesten daha iyi temsil eden bir sahis yok.
Yahu adam devamli bordo mavi giyiniyor ve bizim tribunlerden tek ses cikmiyor.
Besiktasi 5 sene sampiyon yapsin mesela fatih terim bizim stadtin yarisi ona kufur eder, sikiyorsa sari kirmizi bir kravat taksin bizim basimizda fatih terim.
Boyle sacmalik gormedim, senol gunes ulan bu senol gunes. Hocanin hatalari olabilir, takintisi olabilir, kotu hoca olabilir ama kardesim insan olarak futbolun icinden gelmisler arasindan ilk 5tedir kalite olarak, terbiye olarak, gorgu olarak. Bu adama neden hep hakaret ediliyor, anlamiyorum. Taraftar olarak da azicik arkasinda durmamiz lazim.
Ayrica senol gunesin trabzonspora hoca olarak donmesine ben karsiyim ve kendisine yakistiramiyorum. Senol hoca bizi4-5 sene sampiyon yaptiktan sonra, trabzonsporun basina baskan olarak gecer. Trabzona ve trabzonspora bu yakisir. Kim ne derse desin buyuk bir camiadir trabzonspor ve basariyi hakediyorlar.
Unutmayin biz rakiplerimiz kadar buyuguz. Rbli ve gsli ergenlerin yaptigi hatayi yapmayin. Onlarda bize buyuk degil falan diyor malca ifadeler. Bizim kadar buyuk olabilirler en cok. O yuzden rakiplerimizi asagilamak yerone yuceltmeliyiz ki beraber buyuyelim.