Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41168 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı atalay

Chelsea, sezon içinde savunmadan hücuma geçişlerde bağlantı oyuncusu eksikliğini yaşayabilir.

Üçlü savunmaya geçip, kenar ve orta saha oyuncularının oyun mesafesini daha öne çıkardı. Açık oyunculardan biri olan Moses'ı üçlü savunmanın sağ kanadına koyunca bağlantı sorununu çözüme kavuşturmuş oldu.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 21:23:51 atalay ]

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Fırat Aydınus'un yönettiği Fenerbahçe maçları.

Son 10 maçın 9 tanesinin Kadıköy'de olması tesadüf mü acaba? İç sahadaki 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alırken dış sahadaki tek maçı kaybetmişler. Yine Kadıköy'deki 9 maçta rakiplere 5 kırmızı kart çıkarken Fenerli oyunculara hiç çıkmamış.

Eskişehir maçında Caner'e gösterilen haksız kırmızı karttan önceki istatistiklerle sonrakiler arasında siyahla beyaz kadar fark var. İnanmayan açıp bakabilir: http://www.mackolik.com/Hakem/1419/Firat-Aydinus (üstten Takım Bazında seçip gelen pencerede FB'nin maç sayısı olan 44'e tıklamanız gerekiyor)

Nasıl araştırılmıyor, nasıl hakemlik yapabiliyor, nasıl hala Fenerbahçe'nin maçlarına atanıyor anlamıyorum. Bizim taraftar grupları sosyal medyada bu konuyu gündeme getirmeli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adı: Sergio Ramos

Görevi: Defans yapmak

Toplam gol sayısı: 76

Tek kelime: İnanılmaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Cristiano Ronaldo'nun kariyerinde en çok gol attığı 5 takım :busted_cop:

⚽️22 Sevilla

⚽️20 Getafe

⚽️18 Atl. Madrid

⚽️17 Celta Vigo

⚽️16 Barcelona :super: :super:

Çevrimdışı Anıl1903

Trabzonspor,yeni stadının da  içinde bulunduğu spor kompleksinin ismini  Şenol Güneş Spor Kompleksi koyacakmış söylentiler bu şekilde.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 00:46:38 Anıl1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzonspor yeni stadının da  içinde bulunduğu spor kompleksinin ismini  Şenol Güneş Spor Kompleksi koyacakmış söylentiler bu şekilde.
Söylentiden öte artık Muharrem Usta öyle dedi. Hatta stadyuma da koyabilirlermiş sponsorla konuştuktan sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl1903

Söylentiden öte artık Muharrem Usta öyle dedi. Hatta stadyuma da koyabilirlermiş sponsorla konuştuktan sonra  :tabe:
Evet kesinleşmiş.Valla Trabzonsporluların çoğu komplekse Şenol Hocanın ismi verilecek diye kin kusuyorlar,artık stada da aynı isim verilirse kalpten giderler herhalde.

Çevrimdışı mylife1903

Evet kesinleşmiş.Valla Trabzonsporluların çoğu komplekse Şenol Hocanın ismi verilecek diye kin kusuyorlar,artık stada da aynı isim verilirse kalpten giderler herhalde.
Nankor herifler ne ismi vereceklerdi. 6 kere mi sampiyon olmus bunlar. Kacinda senol gunes varmis. Yahu iki sefer de sampiyonlugu calindi adamin. Daha ne yapsin trabzon sehri icin bu adam. Heryerde trabzonu temsil ediyor, trabzonlu bir insan olarak besiktas camiasini yonetiyor ve bu adam bizden kabul goruyor boyle bir gerizekalilik olamaz arkadas.

Istanbul diyorum, besiktasli olunmaz besiktasli dogulur diye tezahurat yapan tribunler senol hoca parmagini kaldirsa olume gidecek durumda diyorum. Ne istiyor bu trabzon sehri. Trabzonu ve trabzonsporu senol gunesten daha iyi temsil eden bir sahis yok.

Yahu adam devamli bordo mavi giyiniyor ve bizim tribunlerden tek ses cikmiyor.

Besiktasi 5 sene sampiyon yapsin mesela fatih terim bizim stadtin yarisi ona kufur eder, sikiyorsa sari kirmizi bir kravat taksin bizim basimizda fatih terim.

Boyle sacmalik gormedim, senol gunes ulan bu senol gunes. Hocanin hatalari olabilir, takintisi olabilir, kotu hoca olabilir ama kardesim insan olarak futbolun icinden gelmisler arasindan ilk 5tedir kalite olarak, terbiye olarak, gorgu olarak. Bu adama neden hep hakaret ediliyor, anlamiyorum. Taraftar olarak da azicik arkasinda durmamiz lazim.

Ayrica senol gunesin trabzonspora hoca olarak donmesine ben karsiyim ve kendisine yakistiramiyorum. Senol hoca bizi4-5 sene sampiyon yaptiktan sonra, trabzonsporun basina baskan olarak gecer. Trabzona ve trabzonspora bu yakisir. Kim ne derse desin buyuk bir camiadir trabzonspor ve basariyi hakediyorlar.

Unutmayin biz rakiplerimiz kadar buyuguz. Rbli ve gsli ergenlerin yaptigi hatayi yapmayin. Onlarda bize buyuk degil falan diyor malca ifadeler. Bizim kadar buyuk olabilirler en cok. O yuzden rakiplerimizi asagilamak yerone yuceltmeliyiz ki beraber buyuyelim. 

Çevrimdışı Anıl1903

@mylife1903 abi,hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Trabzonspor'a yıllarca emek vermiş bir kişi hakkında böyle düşünmeleri üzücü.İstanbul'da kulübümüzde çalışıyor diye neredeyse hain ilan edilmiş bazı kesimler tarafından.Elbette büyük bir camia Trabzonspor,başarılı olsunlar ama bakış açılarını değiştirmedikleri sürece üzülen sadece kendileri olur.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi,hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Trabzonspor'a yıllarca emek vermiş bir kişi hakkında böyle düşünmeleri üzücü.İstanbul'da kulübümüzde çalışıyor diye neredeyse hain ilan edilmiş bazı kesimler tarafından.Elbette büyük bir camia Trabzonspor,başarılı olsunlar ama bakış açılarını değiştirmedikleri sürece üzülen sadece kendileri olur.
Bizim kendi camiamizdan cikmis insanlar camianin en az yarisindan kufur yer. Besiktasi calistirmis samet, riza, tayfur, ertugrul bile kabul gormedi butun camiadan. Senol gunes gibi trabzon sehri ve trabzonspor ile ozdeslesmis bir insan bizim tribunler ve camia tarafindan kabul goruyorsa oturup hem trabzon camiasi hem de biZim camiadan cikan spor insanlari dusunecekler, nerede hata yapiyoruz, diye.

Ben daha senol gunese agir bir elestiri bile gormedim, kufur hoc gormedim.

Mesela riza ve samet zamani ben forumda olsaydim pascal noumadan daha fazla cezali olurdum. Kufurlu girdigim teknil direktorumsulerdir bunlar. Tayfur ve ertugrul gibi yetersizler₁ ise baska bir boyut.
Samet disinda diger ucunun ise futbolcu olarak hastasiydim ozellikle riza ve tayfur buyuk kaptandirlar goZumde ama teknil direktor olarak besiktas capinda degillerdir.

Rasim kara feda sezonunda neden getirilmedi bir sans daha neden verilmedi fikret ormanin en buyuk yanlisi hatta ziya dogan. Samet kim ya.
Zaten bir hedef yoktu baskan icin rasim karanin yarim kalmis isi tamamlamasina bir firsat verilmeliydi.

Çevrimdışı Anıl1903

Bizim kendi camiamizdan cikmis insanlar camianin en az yarisindan kufur yer. Besiktasi calistirmis samet, riza, tayfur, ertugrul bile kabul gormedi butun camiadan. Senol gunes gibi trabzon sehri ve trabzonspor ile ozdeslesmis bir insan bizim tribunler ve camia tarafindan kabul goruyorsa oturup hem trabzon camiasi hem de biZim camiadan cikan spor insanlari dusunecekler, nerede hata yapiyoruz, diye.

Ben daha senol gunese agir bir elestiri bile gormedim, kufur hoc gormedim.

Mesela riza ve samet zamani ben forumda olsaydim pascal noumadan daha fazla cezali olurdum. Kufurlu girdigim teknil direktorumsulerdir bunlar. Tayfur ve ertugrul gibi yetersizler₁ ise baska bir boyut.
Samet disinda diger ucunun ise futbolcu olarak hastasiydim ozellikle riza ve tayfur buyuk kaptandirlar goZumde ama teknil direktor olarak besiktas capinda degillerdir.

Rasim kara feda sezonunda neden getirilmedi bir sans daha neden verilmedi fikret ormanin en buyuk yanlisi hatta ziya dogan. Samet kim ya.
Zaten bir hedef yoktu baskan icin rasim karanin yarim kalmis isi tamamlamasina bir firsat verilmeliydi.
Haklısın abi önce kendimize bakmamımız lazım,konu Trabzonspor ekseninde gittigi için öyle demiştim :ok:

Nankor herifler ne ismi vereceklerdi. 6 kere mi sampiyon olmus bunlar. Kacinda senol gunes varmis. Yahu iki sefer de sampiyonlugu calindi adamin. Daha ne yapsin trabzon sehri icin bu adam. Heryerde trabzonu temsil ediyor, trabzonlu bir insan olarak besiktas camiasini yonetiyor ve bu adam bizden kabul goruyor boyle bir gerizekalilik olamaz arkadas.

Istanbul diyorum, besiktasli olunmaz besiktasli dogulur diye tezahurat yapan tribunler senol hoca parmagini kaldirsa olume gidecek durumda diyorum. Ne istiyor bu trabzon sehri. Trabzonu ve trabzonsporu senol gunesten daha iyi temsil eden bir sahis yok.

Yahu adam devamli bordo mavi giyiniyor ve bizim tribunlerden tek ses cikmiyor.

Besiktasi 5 sene sampiyon yapsin mesela fatih terim bizim stadtin yarisi ona kufur eder, sikiyorsa sari kirmizi bir kravat taksin bizim basimizda fatih terim.

Boyle sacmalik gormedim, senol gunes ulan bu senol gunes. Hocanin hatalari olabilir, takintisi olabilir, kotu hoca olabilir ama kardesim insan olarak futbolun icinden gelmisler arasindan ilk 5tedir kalite olarak, terbiye olarak, gorgu olarak. Bu adama neden hep hakaret ediliyor, anlamiyorum. Taraftar olarak da azicik arkasinda durmamiz lazim.

Ayrica senol gunesin trabzonspora hoca olarak donmesine ben karsiyim ve kendisine yakistiramiyorum. Senol hoca bizi4-5 sene sampiyon yaptiktan sonra, trabzonsporun basina baskan olarak gecer. Trabzona ve trabzonspora bu yakisir. Kim ne derse desin buyuk bir camiadir trabzonspor ve basariyi hakediyorlar.

Unutmayin biz rakiplerimiz kadar buyuguz. Rbli ve gsli ergenlerin yaptigi hatayi yapmayin. Onlarda bize buyuk degil falan diyor malca ifadeler. Bizim kadar buyuk olabilirler en cok. O yuzden rakiplerimizi asagilamak yerone yuceltmeliyiz ki beraber buyuyelim.
:claps: :claps: :claps:

Şenol Güneş ismi zaten Ts yönetiminin Gündemindeymiş

Ama Cumhurbaskaninin , Şenol Güneşiniz var iste daha ne isim arıyorsunuz Telkini ile Senol Güneş ismi kesinlik kazanmış..

Şenol Güneş ismini de Açılışta bizzat Cb açıklayacakmış

Çevrimdışı Anıl1903

Fenerbahçe,Emenike ve Van der Wiel'i kadro dışı bırakmış.Van der Wiel yarım sezonda ellerinde patladı.

Çevrimdışı Orhan_

Cristiano Ronaldo'nun kariyerinde en çok gol attığı 5 takım :busted_cop:

⚽️22 Sevilla

⚽️20 Getafe

⚽️18 Atl. Madrid

⚽️17 Celta Vigo

⚽️16 Barcelona :super: :super:

Messi Madrid'e 21 gol atmış =) (2015 haberi) Sevilla'dan sonra en çok gol attığı takım.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 18:03:41 Orhan_ ]

Çevrimiçi 38life

Başakşehir - Trabzon maçını seyretmedim ama istatistiklere baktım maç boyunca. Trabzon ezilmiş gibi görünüyor. Baya kötüler bu sene. Gs'yi nasıl yendiler hayret.

Çevrimdışı Ömer Kaan

88de Trabzon direkten döndü, düşeceklerse düşsünler belki o zaman akılları başlarına gelir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başakşehir - Trabzon maçını seyretmedim ama istatistiklere baktım maç boyunca. Trabzon ezilmiş gibi görünüyor. Baya kötüler bu sene. Gs'yi nasıl yendiler hayret.

yine bugünküne benzer bir oyunla yendiler.  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EMİR EMRE

osmanlı bugün gs'yi yener.

orası belli zaten Kasımpaşa'yı yensek ilk yarıda havlu atacaktı renkliler zorla ortak ettik lige.

orası belli zaten Kasımpaşa'yı yensek ilk yarıda havlu atacaktı renkliler zorla ortak ettik lige.

yapcak birşey yok zor'u seviyoruz geçen senede kopartamamıştık :)

Bir çok fırsat geçmişti elimize :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

yapcak birşey yok zor'u seviyoruz geçen senede kopartamamıştık :)

Bir çok fırsat geçmişti elimize :)

bu sene de şampiyonuz inşallah  :ok:
 yalnız benim kızdığım nokta belli bir yerden sonra artık defansta kalitenin artması lazım.

şampiyonluk geldi, şampiyonlar liginde iyi oyun ve son maçta hakem faciasıyla kaçırılan üst tur geldi. artık bir atılım yapıp kadro kalitesini daha önce hiç çıkmadığı kadar yukarı çıkartmak lazım. böyle sadece ligi kovalayacak kadar kadro kurarsak işin tadı kaçıyor.

bu sene de şampiyonuz inşallah  :ok:
 yalnız benim kızdığım nokta belli bir yerden sonra artık defansta kalitenin artması lazım.

şampiyonluk geldi, şampiyonlar liginde iyi oyun ve son maçta hakem faciasıyla kaçırılan üst tur geldi. artık bir atılım yapıp kadro kalitesini daha önce hiç çıkmadığı kadar yukarı çıkartmak lazım. böyle sadece ligi kovalayacak kadar kadro kurarsak işin tadı kaçıyor.

bende katılıyorum bu senede böyle geçicekte inşallah seneye şu defansı kaleyi orta sahayı forvet'i ve kanat'ları kısacası takımı komple seviye atlatmak gerekiyor.

Özellikle şampiyonlar liginde tekrardan yarışacaksak bu şekilde olmaz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bende katılıyorum bu senede böyle geçicekte inşallah seneye şu defansı kaleyi orta sahayı forvet'i ve kanat'ları kısacası takımı komple seviye atlatmak gerekiyor.

Özellikle şampiyonlar liginde tekrardan yarışacaksak bu şekilde olmaz.

sene sonunda şu Rakitsky ve Yarmolenko'yu ne yapıp edip almamız lazım diye düşünüyorum.

C.RONALDO Fifa Dunya Kulupler Sampiyonasinda Hattirick yapan 2.ci Futbolcu oldu :super: :super:

Bu Turnuvada Hattirick yapan diger oyuncu ise Pele idi

Çevrimdışı Bishamon

Mertens Torino karşısında 9 dakikada Hat-trick yaptı

Etiketler: