Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39406 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Kweuke fenere saplar bir tane bugün
Insallah kazadan sonra toparlanmistir

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rize gerçekten çok nemli bir şehir, stadları da denize çok yakın mesafede bu mevsimde acayip bozuk havalar orada.

Fenere saplarlarsa şaşırmamak lazım. Geçen sene bu aralar cimbomu efsane bir geri dönüşle 4-3 veya 3-2 yenmişlerdi skoru netleştiremedim ama sonuç olarak yerleştirmişlerdi. Darısı fenerin başına  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Insallah kazadan sonra toparlanmistir
Fener zenci sever abi Aboubakardan once bir trailer olur umarım

Çevrimdışı Ömer Kaan

Skrtel kart sınırında görünüyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rize gerçekten çok nemli bir şehir, stadları da denize çok yakın mesafede bu mevsimde acayip bozuk havalar orada.

Fenere saplarlarsa şaşırmamak lazım. Geçen sene bu aralar cimbomu efsane bir geri dönüşle 4-3 veya 3-2 yenmişlerdi skoru netleştiremedim ama sonuç olarak yerleştirmişlerdi. Darısı fenerin başına  :bandit:
İnşallah emir Rize saplarsa herkesin morali düzelir

Çevrimdışı ekrembaser

Sosaya yıllık  3 milyon teklif etmişler 1,5 yıllıkta sözleşme

Çevrimdışı mylife1903

Sosaya yıllık  3 milyon teklif etmişler 1,5 yıllıkta sözleşme
Iyi para bizden ne aliyordu 1.6 civariydi galiba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iyi para bizden ne aliyordu 1.6 civariydi galiba
Aynen abi her zamanki gibi yüksek maaş veriyorlar, poku yiyecekler yakında

Çevrimdışı ekrembaser

Aynen abi her zamanki gibi yüksek maaş veriyorlar, poku yiyecekler yakında

Adamın umrunda değil ekonomik durumları tek önceliği şampiyonluk sayısında gsyi yakalamak sadece Avrupa'ya katılmam diyo böyle bir hırs ve ego zor görülür gerçekten ali koça falan yedirmez bu başkanlığı

Çevrimdışı Tolga

Biz takıma kızıyoruz falan ama Ş. Ligi dönüşü oynayabilmek gerçekten kolay değil.

Bakın Juventus deplasman da Genoa'ya 3-0 yeniliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

trabzon son sürat kümeye gidiyor herhalde  :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği 10 kişi ve uzatma dakikalarında Trabzon da oyuna Mustafa Yumlu girdi.

Trabzon gerçekten bitmiş. Sadece 7 gol atabilmişler.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Adamın umrunda değil ekonomik durumları tek önceliği şampiyonluk sayısında gsyi yakalamak sadece Avrupa'ya katılmam diyo böyle bir hırs ve ego zor görülür gerçekten ali koça falan yedirmez bu başkanlığı
Avrupa hiç umrumda olmadı ki. Ali Koç durumunda da haklısınız. O iş danışıklı dövüş.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gençlerbirliği 10 kişi ve uzatma dakikalarında Trabzon da oyuna Mustafa Yumlu girdi.

Trabzon gerçekten bitmiş. Sadece 7 gol atabilmişler.
bu düzenle devam ederlerse düzelme şansları yok  :icool: o değilde fb yenilse de keyfimiz yerine gelse  :D

Çevrimdışı Tolga

bu düzenle devam ederlerse düzelme şansları yok  :icool: o değilde fb yenilse de keyfimiz yerine gelse  :D
Trabzon böyle devam ederse bir anda kendini ligin dibinde bulabilir çok kötüler :D

Fb maçı için de yorum yapmıyorum :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avrupa hiç umrumda olmadı ki. Ali Koç durumunda da haklısınız. O iş danışıklı dövüş.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

aynen gaz alma işlemi yapıldı orada  :icool: bu arada ligi kaybedersek bu bizim hatamız olur, şl'den elendikten sonra maçları daha rahat kazanırız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Trabzon böyle devam ederse bir anda kendini ligin dibinde bulabilir çok kötüler :D

Fb maçı için de yorum yapmıyorum :bandit:
totem mi  :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

Gian Piero Gasperini, Atalanta ile önemli işler yapıyor. İlk 5 maçta aldığı 4 mağlubiyet sonrası, son 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Özellikle iç sahada dominant oyunlar oynuyorlar.

Çevrimdışı LuceGel

Rize küme düşme hattına girdi zor maç olacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Q7'nin hareketi sarı o zaman az önce makas dalan atıf şeşunun da hareketi sarı  :bandit:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rize iyi başladı Kjaer de sarıyı gördü.

Dilerim 1-2 kırmızı yerler maçı da kaybederler

Çevrimdışı 'TaNeR'

pörsük ceza sahasında kendini atmaya başladı, alıştırıyorlar  :akuma:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gokhan-

Yapıştır Ali Yakubiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: