Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39431 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi COB

Lens kim ya. Gözünüzde fazla büyütmeyin..

Çevrimdışı Mavi Tuna

Spiker 4 tane isabetli şut 4 gol diye kaç defa söyledi ya hu...  Adamlar bir şekilde gidiyor. Bugün Rize attıkları gole kadar iyi oynadı sonrasında kayıpları oynadı. Dick skoru garantiye alınca değişiklikleri de yaptı. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz ki kıymeti daha da artsın.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimiçi levitate

Lens oynarsa maça Adriano-Olcay ile başlamak daha mantıklı olur.

Olcay'ı evlilik çarpmış abi, koşamıyor bile :(
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Lens kim ya. Gözünüzde fazla büyütmeyin..

Abi büyütmekten çok savunmaya güvenemiyorum ben, aklıma Bruma'nın attığı saçma gol geliyor hep  :s20:
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lens oynarsa maça Adriano-Olcay ile başlamak daha mantıklı olur.
Aynen olcay fener maçlarında genelde iyi oynuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi büyütmekten çok savunmaya güvenemiyorum ben, aklıma Bruma'nın attığı saçma gol geliyor hep  :s20:
Haklısın ama lens bruma kadar çabuk değil

Çevrimiçi levitate

Haklısın ama lens bruma kadar çabuk değil

Zaten fenerde tek düzgün o abi, geri kalan vasat gerekli önlemleri alırsak yeneriz inşallah

Neyse Skrtel bizim maçı kaçırcak iyi oldu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mavi Tuna

Zaten fenerde tek düzgün o abi, geri kalan vasat gerekli önlemleri alırsak yeneriz inşallah

Neyse Skrtel bizim maçı kaçırcak iyi oldu :D
Niye kaçırsın adamı değiştirdi sarı görmesin diye.  Sarıyı Kjaer gördü.

Çevrimiçi levitate

Niye kaçırsın adamı değiştirdi sarı görmesin diye.  Sarıyı Kjaer gördü.

Haa karışıtırmışım pardon abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mavi Tuna

Haa karışıtırmışım pardon abi
Sarışın olunca karıştırdın galiba.

Kimin oynadığına bakmayacağız en kötü beraberlik en iyi galibiyet ile Kadıköyden çıkmamız gerekiyor.

Çevrimiçi levitate

Sarışın olunca karıştırdın galiba.

Kimin oynadığına bakmayacağız en kötü beraberlik en iyi galibiyet ile Kadıköyden çıkmamız gerekiyor.

Kesinlikle
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mavi Tuna

İSO gol attı ya la

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Şunu biz yapamıyoruz işte bugün 1-0 dan sonra kurtarmak için kanser olurduk ki olduk da zaten :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

İSO gol attı ya la

Helal be koçum benim. Dick gör bak İsmaildeki cevheri formayı kapmıştır. Haftaya sol bek de İsmail Köybaşı görürüz inşallah.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Mavi Tuna

Helal be koçum benim. Dick gör bak İsmaildeki cevheri formayı kapmıştır. Haftaya sol bek de İsmail Köybaşı görürüz inşallah.
Kesin oynatmalı. Beşiktaş'a bilendim hoca beni oynat gol sevinci de yaptım diyerek bizim maça çıkmalı

Çevrimdışı mylife1903

İsmail gol atmış yok artık @mylife1903 abi :evillol: :evillol:
Ampul gibi cakti armut gibi gol oldu, aferin ismail insallah hemencecik form tutarsin ve bizim macta oynarsin.
Sadece ismail degil ozan tufanin yoklugunu da hissediyorum. Boyle milli takim oyuncularini yedek birakarak turk futbolunu olduruyor yabanci hocalar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ampul gibi cakti armut gibi gol oldu, aferin ismail insallah hemencecik form tutarsin ve bizim macta oynarsin.
Sadece ismail degil ozan tufanin yoklugunu da hissediyorum. Boyle milli takim oyuncularini yedek birakarak turk futbolunu olduruyor yabanci hocalar.
Aahahah abi bala atmış bariz o top nasıl gitmiş öyle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şişirmeleri izleyebilirsiniz.
Şişirsinler bakalım bizim maçta ne olacak Rizenin kalecisi berbat adam kaleyi bulan her şutu içeri aldı

Çevrimdışı raichu

şu fener 3. kez 5 gol attı ya daha ne denir buna bilmiyorum

Çevrimdışı Mavi Tuna

Şişirsinler bakalım bizim maçta ne olacak Rizenin kalecisi berbat adam kaleyi bulan her şutu içeri aldı
Öyle diyorlar mı spiker 4 kaleyi bulan şut 4 gol dedi kaç defa algı zirve. Sonra Persi kaçırdı heme n ilk defa kaleyi bulan şut gol olmadı dedi.

Rize'nin yediği 1.gol fiyasko, 2. gol de ikinci oyuncu da bırakıyor 3. gol diyecek söz yok zaten adamlar duran toptan en çok gol yiyen takımmış. Zaten 3 tane yedikten sonra kafa da bitti iş.

Bu akşam bol bol güzelleme yaparlar. Tabi 5 maç üst üste kazanınca iki maçta 5 gol atınca bunlar normal şeyler. Adamlar lige havlu atmak üzere iken yarışa ortak oldular. Bırakın biraz yapsınlar.

Çevrimdışı atalay

Leipzig'in Almanya ikinci ligi ve paravan takım RB Salzburg'dan gelen gösterişsiz isimler ile birlikte yaş ortalaması düşük, oynama alışkanlığı ve saha içi geometrisi yüksek bir takım yaratması oldukça önemli. Para kadar akıl ve sistem de var. Fakat tüm bunlar onların Almanya'nın en sevilmeyen takımlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2016, 23:58:43 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Leipzig'in Almanya ikinci ligi ve paravan takım RB Salzburg'dan gelen gösterişsiz isimler ile birlikte yaş ortalaması düşük, oynama alışkanlığı ve saha içi geometrisi yüksek bir takım yaratması oldukça önemli. Para kadar akıl ve sistem de var. Fakat tüm bunlar onların Almanya'nın en sevilmeyen takımlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
http://fourfourtwo.com.tr/2015/12/13/dunyanin-en-nefret-edilen-takimi-red-bull/
Bende bilmiyordum Atalay söyleyince  baktım. Merak edenler için link yukarıda paylaştım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: