Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39102 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

k.çilingiroğlu levent nazifoğlunu soruyor nerede neden açıklama yapmıyor diyor  :evillol:

Bülbül gibi ötüyordu her Avrupa maçımızın haftasında :D Görelim bakalım suratını çıksın yine :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Dolberg. Dunyanin en iyi santroforu olacak. Suarez bile Ajax'da ilk zamanlar bukadar degildi. Ciplak goz ile izledim. Mukemmel otesi, ve daha 19 yasina yeni girdi. Bugunki attigi hattrick ile simdiden bile ligde 8 gol 2 assiste ulasti.

Ozellikle ilk golune dikkat edin. Yok boyle birsey.

çocuğu izlerken 18 yaşında olduğuna inanmak olanaksız. resmen kusursuz görünüyor ve muazzam bir özgüvenle soğukkanlılıkla oynuyor gol sevinçleri bile olgun herif edasında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Dolberg. Dunyanin en iyi santroforu olacak. Suarez bile Ajax'da ilk zamanlar bukadar degildi. Ciplak goz ile izledim. Mukemmel otesi, ve daha 19 yasina yeni girdi. Bugunki attigi hattrick ile simdiden bile ligde 8 gol 2 assiste ulasti.

Bende eski takım arkadaşı Richairo Zivkovic'i beğenirim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Basaksehir macinin hakemsisi kim? Soyle iki uc kirmizi verse yalcina, viskaya ve volkan babacana da rotasyon yapsak o mac. Eski gs gibi bir hafta onceden rakibin ipini cekseler

Çevrimdışı tangaz

Basaksehir macinin hakemsisi kim? Soyle iki uc kirmizi verse yalcina, viskaya ve volkan babacana da rotasyon yapsak o mac. Eski gs gibi bir hafta onceden rakibin ipini cekseler

şiir gibi konuştun reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yahu abi biz Beşiktaşlıyız, böyle şeylere ihtiyacımız yok  :bandit: bu arada maçın üfleyeni barış şimşek abi.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 09:43:44 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı mylife1903

yahu abi biz Beşiktaşlıyız, böyle şeylere ihtiyacımız yok  :bandit: bu arada maçın üfleyeni barış şimşek abi.
Ihtiyacimiz yok da yillarca rakiplere yapildi. Zaten basaksehir sahipsiz degil, adamin kaba etini keser biftek yaparlar.
Baris simsek ise en sevdigim hakemsi. Kural bilmeyen hakemsi. Ahahha cucunun yancisi. Fifa kokarti olmadan euro2016 da boy gostermis tek hakem. Onkadar yazdim boyle resillik olur mu diye bir tane gazetede haberi cikmadi. Sozde futbol ulkesiyiz, yersen. Politikadan ne kadar anliyorsak futboldan da okadsr anliyoruz

Çevrimdışı tangaz

öyle deme kart sınırında oyuncularımız var zorlu fikstürde haftasonu yatışı iyi gelecektir. barış şimşekten visca mossoro ve babacanı atmasını bekliyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz ve @mylife1903 abiler bizim sınırdaki oyuncularımız kart görmesin yeterli benim için, özellikle atiba takımın her şeyi valla ben böyle sporcu görmedim  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Volkan Sabri ye gel 3 lu mu cek demis? Tam bir i.ne :D

Çevrimdışı Bishamon

Bende eski takım arkadaşı Richairo Zivkovic'i beğenirim
Noldu o çocuğa?

Çevrimiçi Mehmet57

Zivkovic genc yasta Groningen'de parladi ama Ajax'da istenileni veremedi. Mental acidan zayif, tembel. Ajax bir ara a2 kadrosuna bile almadi. Ama su an Utrecht'de duzeliyor gibi. Buna ragmen Dolberg kat kat daha yetenekli.

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel oyuncuya benziyor ama hollanda ligi ile Türkiye ligi çok farklı tabi :)

Çevrimiçi Mehmet57

güzel oyuncuya benziyor ama hollanda ligi ile Türkiye ligi çok farklı tabi :)

Dogru, 18 yasindaki oyuncularimiz daha krampon bagini baglamayi bilmiyor.

Çevrimdışı raichu

23-24 yaşa geç diyoruz hala peh  :bandit:

yok onun için demedim Türkiye liginde oynatmazlar bu çocuğu biçerler hakemde göz yumar :)

Bizim lig, lig değil kasap ligi.

Hollanda ligi temassız oynamasına izin veriyorlar ondan şey ettim :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selcuk Inan kadro disi bırakılmış :lol: :lol:

Beter olun ulan :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

yok onun için demedim Türkiye liginde oynatmazlar bu çocuğu biçerler hakemde göz yumar :)

Bizim lig, lig değil kasap ligi.

Hollanda ligi temassız oynamasına izin veriyorlar ondan şey ettim :)
En az 2 Sene oynayip alismasi lazım Bu tarz topçuların bizim ligde

Hatırlarsın Q7 ilk geldigi dönem yerden kalkamıyordu ve sürekli Isyan ediyordu

Artik oda çözdü ligi simdi yakilmıyor , yıkamıyorlar o faul almak istedği zaman kendini hazirlayip aliyor Faulu :tabe:

Ne Klas ve Babayiğit adamlari harcadi bu lig bknz :

Lincoln - Ortega - Ricardinho - Guti - Delgado - Elano

Simao sabrosa nin aciklamasi : İspanyada 6 Ayda aldigim darbeyi burada 1 macta aldim :busted_cop:

Bunun üzerine daha konusmaya gerek var mi ?

Fena attı rize

maçın başında hata yaptı rize başakşehir atıcaktı ama rize gerçekten güzel gol attı  :claps:

Oooooo cok iyi vurmuş , Guzel Gol :)

Çevrimdışı ekrembaser

Cengiz taş gibi adam vallaha önü açık

Emre Belesoglu Frikikten 90 a Asti

1-1

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: