Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38887 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 'TaNeR'

Riekerink Bey out, imPARAtor in  :naughty:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

Ahahhaaahha Çıldırıyorum :kop: :kop:
Bizim beden hocasının bundan daha fazla taktik bilgisi vardı. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

fener alması gereken maçı almak konusunda bizden üstün içerde feyenoord manu şimdi de gs'ı yendiler eksik olmalarına rağmen bizi bunu fb kadar beceremiyoruz

v.peirara: puan farkını 8 yapalım paniklesinler hahahahahahahahah :kop: :kop: :evillol:

Dünyanın en büyük loser takımı fenerdir :D

Geçen sene gösterdiler kazanması gereken maçları nasıl aldıklarını :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz olmasak bu ligin tadı tuzu olmaz

Çevrimdışı mylife1903

v.peirara: puan farkını 8 yapalım paniklesinler hahahahahahahahah :kop: :kop: :evillol:

Dünyanın en büyük loser takımı fenerdir :D

Geçen sene gösterdiler kazanması gereken maçları nasıl aldıklarını :D
Bjk bikerem hakemle 18 puan aldi tamammi

Çevrimdışı Kalyoncu

Bjk bikerem hakemle 18 puan aldi tamammi
Bjk çok bozdu çok önünü alamıyor çok bozdu bjk

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Beşiktaş'ın 3.golü ofsayhahahhadhahahahh
Bye bye riekerink.. :lol: :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Riekerink Bey out, imPARAtor in  :naughty:
Ne diyecektik biz buna yaa bey mi bay mi bye mi, la ahaha bitti bitti o fetolu gunler daha da batacaksiniz, insallah ingiltere 2. 3. Liginde uefa kupasi sahibi olan takimlar gibi olacaksiniz, yanacaksiniz

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sizce de kadıköy galibiyeti zamanı gelmedi mi :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Bjk çok bozdu çok önünü alamıyor çok bozdu bjk

Bjknin penaltisi penalti deeel, penalti olmasa gol atamayacak

Çevrimdışı Alper1903

Şu 5 maçlık periyodu en az kayıpla atlatmamız gerek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Japon bayrağını götürüyormuyuz yanımızda Kadıköye.

Çevrimdışı mylife1903

O degil de goruntu gelip giderken ilk yarida, hakan balta ceza alani icinde ters ayakla kayarak topu kornere vurdu, penaltiydi o pozisyon cok net. Hakem olsa kaydigi an caaarrttt diye gelisine 90a takardim penaltiyi

Çevrimdışı mylife1903

Bayragi napoli de unutmus bizimkiler :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bayragi napoli de unutmusuz bizimkiler :bandit:
O olmazsa olmaz abi birşeyler eksik kalır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Japon bayraksiz Fb maci mi olur :bandit:

Ayrica Kadikoy deplasmani ile ozdeslesen Sana Gelmedigim Gun Oldugum gündür Pankarti da yeniden yaptiriliyormuş :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

heriflerin bruma dışında tek bir hücum planı yok bu takıma puan verdik küfür yemiş gibi hissediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi COB

Bir akli başinda geselinin gerçeği farketmesi....

"Lens ile Mehmet Topalin olmadigi orta sahasinda neustataer ve josefin oynadigi fenere pozisyona girmeden yenildik. Tam bir ezigiz. Anadolu takimiyiz orada. Ama bizi ezdirenlerin allah belasini versin. Obur dunyada yakaniza yapisacagim onun bunun cocuklari."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

heriflerin bruma dışında tek bir hücum planı yok bu takıma puan verdik küfür yemiş gibi hissediyorum.
Al benden de okadar abi

Bizim rakibimiz yine biziz , Aldığımız maci bile sikintiya sokuyoruz

Bize işkence yapmaktan zevk aliyor bizim topcular :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

"Lens ile Mehmet Topalin olmadigi orta sahasinda neustataer ve josefin oynadigi fenere pozisyona girmeden yenildik. Tam bir ezigiz. Anadolu takimiyiz orada. Ama bizi ezdirenlerin allah belasini versin. Obur dunyada yakaniza yapisacagim onun bunun cocuklari."
Ahahah bu daha baslangic

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi Kiev ve gs maçları tamamen geç gelen transferlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ne yaptığımız belli değildi. Kaos futbolu oynuyorduk hep.

Çevrimdışı ilhan mansız

gese berbat bir takım, eskiden bazı kanallarla şampiyonluk alıyorlardı ama artık o yol da kapandı bruma olmasa ligde 50 puanı zor görürler. cavanda, sabri, sinan, serdar, de jong, eren, yasin ve hatta şınayder hiçbir işe yaramaz. bu yarışa dış faktörler etki etmezse gesenin çok ciddi sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. İnşallah, florya ve rivada kurtaramayacak.

Çevrimdışı tangaz

aslında aynı geçen seneki şeyi yaşıyorlar ilk 7-8 maç aynı puanı toplamışlardı sonra 30 puan fark. dejavu dejavu  :kop:

Etiketler: