Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38742 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Iki kadroya bakiyorum ve goruyorum ki fb toparlarsa bizim pesimize dusebilir gsden ise ne koy ne kasaba olur, otoban yanindaki arazide kasaba yaptirsinlar baska cikislari yok. Gs kazandin yada beraber bitsin. Zaten buyuk ihtimal igrenc bur mac olur kirmizilar karsilikli olur oyle cucu bir takimi eksik oynatmaz.
Izmael neden oynamiyor yaaa
Adamlar beyin nakli de yaptilar ama oynatmiyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Iki kadroya bakiyorum ve goruyorum ki fb toparlarsa bizim pesimize dusebilir gsden ise ne koy ne kasaba olur, otoban yanindaki arazide kasaba yaptirsinlar baska cikislari yok. Gs kazandin yada beraber bitsin. Zaten buyuk ihtimal igrenc bur mac olur kirmizilar karsilikli olur oyle cucu bir takimi eksik oynatmaz.
Izmael neden oynamiyor yaaa
Adamlar beyin nakli de yaptilar ama oynatmiyorlar

fener iyi kadro çıkartmış abi tarihi bir fark daha olabilir :)

tek sıkıntı roman olabilir ben olsam orta sahayı josef,alper,aatif yapardım. :)

Çevrimdışı mylife1903

Valla fbnin kadro gsden guclu de onlarin da cok eksigi var. volkan, alper falan bos adamlar. Van porsuk ne yapacak bisi yapamaz. Sow var bir sekil iceriyi karistirabilir. Gsye bakiyorum anadolu takimi kadrosu yemin ediyorum. Osmanlisporun kadrosundan mesela transfer icin 4 tane adam yazarim, basaksehirden 4 tane yazarim gsden ahahaha ulan muslerayi bile tartisiriz yani.

Osmanlidan
Musa
Ndaye
Webo
Aminu desem kim itiraz eder

Basaksehirden
Viska
Yalcin
Volkan
Mossoro

Desem

Kasimpasadan yahu
Tunay torun
Adem buyuk
Castro

Ahaha cok bos takim bu gs yaaaa

Çevrimdışı LuceGel

Illede Roman olşun diyorşun yani maç şonucu  fena bişeler olacak kadrolar feci   :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Illede Roman olşun diyorşun yani maç şonucu  fena bişeler olacak kadrolar feci   :icool:

Bakalım ne olucak :D

Çevrimdışı mylife1903

Ben dusundum tasindim gs kazansin diyorum. Ama hic ihtimal vermiyorum. Fb kopsun gitsin karissin iyice. Gsnin zaten hali harap 25. Haftayi goremez.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben dusundum tasindim gs kazansin diyorum. Ama hic ihtimal vermiyorum. Fb kopsun gitsin karissin iyice. Gsnin zaten hali harap 25. Haftayi goremez.
Abi o zaman berabere gitsin gs kazanmasın yahu sonra kendilerini bir şey sanıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç beraberlik kokuyor :bandit:
Bence fener farklı kazanacak ama beraberlikte olumlu

Çevrimdışı raichu

1-1 diyorum fener çok gol kaçırır yine gs bala 1 tane atar 1-1 biter

Çevrimdışı Tolga

Bence fener farklı kazanacak ama beraberlikte olumlu
1-1 diyorum fener çok gol kaçırır yine gs bala 1 tane atar 1-1 biter
1-1 bitme ihtimali yüksek :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

2-2 olsun bari 4 gol görelim :D :evillol:
Fazla gole gerek yok ama fazla kırmızı kart çıkarsa güzel olur :icool: :icool:

Bence lağım kokuyo. Malum, dere mere :kop:
:D

Çevrimdışı mylife1903

Fazla gole gerek yok ama fazla kırmızı kart çıkarsa güzel olur :icool: :icool:
 :D
Evet evet. Fazla gol olursa yikama yaglama baslar oyle derbiydi boyle derbiydi diye

Kavga dovus olmali

Çevrimdışı raichu

Evet evet. Fazla gol olursa yikama yaglama baslar oyle derbiydi boyle derbiydi diye

Kavga dovus olmali
su şişeleri havada uçmalı adına yakışır olmalı  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bence lağım kokuyo. Malum, dere mere :kop:
Lagim kokuyor okudum kim yazmis baktim, @Yusuf Tekeli, offf dedim bu muhabbet cok kotu bitecek sonra dere mere toparlamis

Kavga dovus olmali

bak hiç bu pencereden bakmamıştım abi haklsını yağlarlar ballallar :D

hatta 0-0 bitsin :D

Kırmızı kartlar havada uçuşsun :D

Çok rezil bir maç olsun :D  :tabe:

Çevrimdışı LuceGel

Aynen cinconları tutuyorum  Kavga ihtimalide artar.Kırmızılarda olur böylecene  :super:
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 19:35:54 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Ulan heriflerde ne sitres vardir suan. Aziz yildirim kipkirmizidir, mahmut uslu konusamiyordur, gsliler bilakis rahattir her sene yeniliyorlar, kimse bisi demez kaybederlerse, hakeme giydirirler ahahah

Iyi tiyatro var mac sonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş için hayırlı skor neyse öyle bitsin. Görünüşe göre Bruma da devre dışı kalırsa fener kazanır. Gese kadrosu da Hatalı bence.

Çevrimdışı mylife1903

bak hiç bu pencereden bakmamıştım abi haklsını yağlarlar ballallar :D

hatta 0-0 bitsin :D

Kırmızı kartlar havada uçuşsun :D

Çok rezil bir maç olsun :D  :tabe:
2-2 bitsin o mac sansari izle, efenim boyuh derbi turkiyenin pir numarasi harika futbol bilmem ne
Aziz gecen laf bile soktu bu gsye ama ortam gerilmedi, heriflerin ikisi de beraberlige razi bence.

Etiketler: