Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38762 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Izleyemiyorum maci internete bisi oldu. Bilgilendiriniz azicik. Kavga var mi kim ne oynuyor

Çevrimiçi Rasim

himmetçilerin₁ kadro daha iyi gibi geldi bana
Beşiktaş!

Çevrimdışı ekrembaser

Izleyemiyorum maci internete bisi oldu. Bilgilendiriniz azicik. Kavga var mi kim ne oynuyor

Abi kaba tabirle bi B.k yok

Çevrimiçi Rasim

simdilik 3 sari var sadece pörsük, gümüs, carol
Beşiktaş!

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı mylife1903

simdilik 3 sari var sadece pörsük, gümüs, carol
Porsuk cins cins fauller yapardi herzaman cucu yakaladi herhalde

Çevrimdışı cisse557

En komiği de şu futbolu oynayan adamlar hakemler Beşiktaş'ı itekliyor diyebiliyor.

Çevrimdışı Yasin02

iki takımda müthiş yaratıcı milyon tane geri ve yan pas yaptılar :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Rasim

En komiği de şu futbolu oynayan adamlar hakemler Beşiktaş'ı itekliyor diyebiliyor.
adamlar yalanlarlan sikeyi akladi sen ne diyon yaw  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

cok sert geciyor mutlaka kirmizi cikar gibi görünüyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi COB

De Jong kirmizi kart alir bu maçta. Keşke Emre de olsaydi.

Çevrimdışı ekrembaser

22 tane sarı kart çıkar bu maçta

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cüno bugün feneri kazandırmaya çıkmış onu hissettim
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı OrhanAker

Persie sapladı yaa :D kötü dakika da yediler.

Çevrimdışı Alper1903

off fena dakikada gol yediler kolay çıkmaz bu

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Fenerin basinda her firsatta hollandaya  evine kacan Advocat, Gs'nin basinda sisirdikleri Stajyer bey varken bu iki sozde buyukten zarar gelmez. Turkiye'de cok insanin anlamadigi sistem suan sadece Besiktas'ta olusmaya basladi. Daha yolun basindayiz ama dogru istikamette.

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Alper1903

Derbilerde saçmalamadığımız sürece sezonun sonu belli gibi.  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ama cidden herif güzel vurdu. Hem sağ ayağı hem düşerken hem de güzel yere gitti top.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: