Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38840 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

Stadyum fena değilmiş bu arada ama yeni yapılan tüm stadyumlar birbirne benziyor
toki işte copy paste  :D

Çevrimdışı tangaz

Stadyum fena değilmiş bu arada ama yeni yapılan tüm stadyumlar birbirne benziyor

içler aynı sadece dış giydirmeler farklı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Es es es ki ki eski eski es :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cristiano Ronaldo, kariyerindeki 39. hat-trick'ini yaptı. :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Cristiano Ronaldo, kariyerindeki 39. hat-trick'ini yaptı. :super:
Oha sadece ucluklerden 120 gol atmis herif. Yuh hayvan. Bizim abu antremanlarda atmamistir okadar. Hatta karijmayla abunun resmi maclardaki gol toplami ile antreman maclari gollerini saysak bunlara asistleri ilave etsek gene gecemezler.

Çevrimdışı raichu

Es es es ki ki eski eski es :)

ben anlamam lider malatya  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

:) gs li tesellisi gibi oldu bu bizim Avrupa kupamız var amaaa

Çevrimdışı raichu

:) gs li tesellisi gibi oldu bu bizim Avrupa kupamız var amaaa

bence pek alakası yok gsliler şu anki başarısızlıklarını 20 yıl önceki kupayla kapatmaya çalışıyorlar  :)
malatya ise şu anda lider
lig uzun bakalım bence şu anki ilk 4 den 3 ü çıkacak gibi

Çevrimdışı Kalyoncu

bence pek alakası yok gsliler şu anki başarısızlıklarını 20 yıl önceki kupayla kapatmaya çalışıyorlar  :)
malatya ise şu anda lider
lig uzun bakalım bence şu anki ilk 4 den 3 ü çıkacak gibi
Bu sene çok belli gibi lig belki Sivas arkalardan atak yaparsa o yapar. Bende senin gibi düşünüyorum. Eskişehirsporun kadrosu çok iyi ligin üzerinde bir kadro. Alpay saçmalaması çok daha iyi olabilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Gavur takimi yok mu potada. Soyle altay sencermen, karsiselona, atletiko goztepe gibi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sene biz çıkarız bir de es es adana demir göztepe bu takımların çıkmasını istiyorum :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

Bu sene çok belli gibi lig belki Sivas arkalardan atak yaparsa o yapar. Bende senin gibi düşünüyorum. Eskişehirsporun kadrosu çok iyi ligin üzerinde bir kadro. Alpay saçmalaması çok daha iyi olabilirdi.
es es te 5 süperlig oyuncusu vardı 11 de
göztepe maçıda tam saçmalık hiç yoktan 3 puana mal oldu ne gerek var yani

Çevrimdışı mylife1903

Merak ettim simdi, bi bakayim kim kiminle nezaman nerede bu ikinci ligde

Çevrimdışı mylife1903

Yeni malatyaspor ney ya eskisi de mi vardi? Hadi forum arkadaslarimizin hatirina malatya gelsin, goztepe potada, bir de eses gelsin tamamdir. Kalanlar depissin orda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni malatyaspor ney ya eskisi de mi vardi? Hadi forum arkadaslarimizin hatirina malatya gelsin, goztepe potada, bir de eses gelsin tamamdir. Kalanlar depissin orda
Vardı abi eskisi amatörde şuan zamanında 3 büyükleri yenen malatya yok artık

Çevrimdışı raichu

batırdılar eski malatyayı abi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şikebahçe ile f.saray maçının bol kırmızılı geçmesini temenni ederek izleyeceğim :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

gs'nin 11'i belli olmuş bu 11 bi b.k kazanamaz :D

İşte Galatasaray'ın 11'i:

Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Serdar, Carole, Tolga, De Jong, Bruma, Sinan, Sneijder, Eren Derdiyok

Çevrimdışı Kalyoncu

Hoffeinem namağluptu ben iddaa da oynadım yeniliyor. Juventus'un 40 maçlık yenilmemezlik serisinide ben bitirmiştim. Bize oynamayı bırakmıştım geçen napoli maçında dayanamadım 0/2 bastım 2/2 bitti. Kendime Beşiktaş adamın aklını alır aklını sen kim köpeksin Beşiktaş'a ilk yarı güvenmiyorsun lan dedim :)

Çevrimdışı raichu

gs'nin 11'i belli olmuş bu 11 bi b.k kazanamaz :D

İşte Galatasaray'ın 11'i:

Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Serdar, Carole, Tolga, De Jong, Bruma, Sinan, Sneijder, Eren Derdiyok
hangi 11 i kazanırki  :D
bizde döşeyip geçecektik ah ulan ah

Şikebahçe ile f.saray maçının bol kırmızılı geçmesini temenni ederek izleyeceğim :D

aynen bol kırmızı kart sakatlık olsun yenişemesinler :D  :evillol:

hangi 11 i kazanırki  :D
bizde döşeyip geçecektik ah ulan ah

Şu 11'i fena olmazdı :D

Muslera

Cavanda    Chedju    Serdar aziz  Carole

Selcuk    Tolga

Podolski             Sneijder           Bruma

Eren

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kimse sakatlanmasın beddua bize yakışmaz maçta toplam 3 tane kırmızı olsun tqhminim fener 3 0 alır

Kimse sakatlanmasın beddua bize yakışmaz maçta toplam 3 tane kırmızı olsun tqhminim fener 3 0 alır

ben kendime yakıştırıyorum onlar bize yaparken sıkıntı yok adamlar kem gözleriyle caner'i sakatladılar.

Bak başlarına geldi lens sakatlandı topal cezalı.

Beter olsunlar.

fener'in 11'i belli oldu.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i; Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Alper, Volkan Şen, van Persie, Sow

Neustadter sırıtır gibi bakalım :D

Etiketler: