Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37731 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Villareal bu maca kadar evinde bu sezon hic kaybetmemiş..

Evinde bu sezon hiç yenilmeyen Villarreal'i deplasmanda 2-1 yenen osmanlıspor'u tebrik ederiz..

HELAL OLSUNNNN Osmanlıspor FK !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Konyaya da ders olsun 10 kisilik takimdan 3 yiyorsun ayip yahu :bandit:

Avrupa Ligi'nde Villarreal'i son 31 maçta El Madrigal'de yenen 3 takım:

⚽️ Sevilla
⚽️ Salzburg
⚽️ OSMANLISPOR

Çevrimdışı onder23

An itibariyle ülke puanına en çok katkıyı yapan ekip osmanlıspor 10.5 puan ile. Biz 9 puan(4puan bonus 2 puan 1 galibiyet için, 3 puan 3 beraberlik için)
Fenerbahçe'nin 8, başakşehir ve konya ise 1 er puan katkı yaptılar

Çevrimdışı cursedofdragon

osmanlı yenmiş helal olsun :D

konya beter olsun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

kaybederler ama kanki kazanacaklarını pek sanmıyorum.

ne oldu kanki nediyordun :D

An itibariyle ülke puanına en çok katkıyı yapan ekip osmanlıspor 10.5 puan ile. Biz 9 puan(4puan bonus 2 puan 1 galibiyet için, 3 puan 3 beraberlik için)
Konya umutsuz vakka da

Biz , Fb ve Osmanli daha puan kazandiririz Ülkemize

Bu sene iyi puan toplayacağız :super:

Çevrimdışı raichu

yanlışın olmasın osmanlı nasıl topladı 10 puan 2g 1b 5 puan o kadar uefa da gruptan çıkana kadar bonus yok diğer 5.5 puan nereden geldi  :D

Fener haric diger maclarimin hepsi geldi :bandit:

Ulan fener :akuma: :akuma: :steamed:

Gitti 340 TL :bawling:

Aklımdan Kgv geçmişti bankoydu ama oran Cazip diye Manuya oynadim oynamaz olaydim
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 01:29:28 Yunus Emre Dökmeci ]

yanlışın olmasın osmanlı nasıl topladı 10 puan 2g 1b 5 puan o kadar uefa da gruptan çıkana kadar bonus yok diğer 5.5 puan nereden geldi  :D
2 On eleme oynadi 2 rakibi de eledi :busted_cop:

Rakibin 1 ini içeride disarida tokatladı

1ini de iceride yenip orada berabere kalmisti galiba..

Hesap doğru
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 01:27:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı raichu

2 On eleme oynadi 2 rakibi de eledi :busted_cop:

Rakibin 1 ini içeride disarida tokatladı

1ini de iceride yenip orada berabere kalmisti galiba..

Hesap doğru
ön elemelere puan verilmiyor elenirseniz ufak bir puan alıyorsunuz
uefada ki takım nasıl şl deki namağlup takımdan fazla toplasın
buyurun bu sezonun listesi yanında hesabın nasıl yapıldığı yazıyor  :bandit:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/seasonclub/index.html

Ozaman bisey diyemeyecegim de on elemelere niye puan verilmiyor :alala:

Çevrimiçi 38life

Şöyle biraz baktım ülke puanının bu sene yükselmesi çok zor. Hatta başarılı gidişata rağmen düşme ihtimali var. Çünkü son 5 sene baz alınıyor ve bizim 5 sene önceki yıl puanımız 10,200 ondan sonraki yıllar hep 6 küsür puan. Dolayısı ile önümüzdeki sene o 10,200 puanlık yıl 6 yıl geride kalacağı için hesaplamadan çıkacak ve 6 küsürlü puanlarla başbaşa kalacağız. Yani bu sene yine 10 küsür puan yaparsak yerimizde saymış oluruz. Daha fazlasını yaparsak artmış olur. Ama ben inanıyor ve umuyorum ki 3-4 sene sonra ülke puanımız baya artacak. Her sene en az 10 puanı tutturursak 4 sene sonra ülke puanı 50 küsür olacak. sıralamada 4-6 sıradaki ülkeler 2 takım direk gruplara 1 takım da ön elemeye gönderiyor. Şuanda 6.cı sırada Rusya var.  Rusya'nın şuan 47 küsür puanı var. Yani her sene 10 puan ortalamasını tutturursak 3-4 sene sonra 6.cı sıraya çıkabiliriz. Tabi önümüzdeki ülkelerin performansı şimdiki gibi kalırsa, yükselişe geçmezse.

Çevrimdışı raichu

Şöyle biraz baktım ülke puanının bu sene yükselmesi çok zor. Hatta başarılı gidişata rağmen düşme ihtimali var. Çünkü son 5 sene baz alınıyor ve bizim 5 sene önceki yıl puanımız 10,200 ondan sonraki yıllar hep 6 küsür puan. Dolayısı ile önümüzdeki sene o 10,200 puanlık yıl 6 yıl geride kalacağı için hesaplamadan çıkacak ve 6 küsürlü puanlarla başbaşa kalacağız. Yani bu sene yine 10 küsür puan yaparsak yerimizde saymış oluruz. Daha fazlasını yaparsak artmış olur. Ama ben inanıyor ve umuyorum ki 3-4 sene sonra ülke puanımız baya artacak. Her sene en az 10 puanı tutturursak 4 sene sonra ülke puanı 50 küsür olacak. sıralamada 4-6 sıradaki ülkeler 2 takım direk gruplara 1 takım da ön elemeye gönderiyor. Şuanda 6.cı sırada Rusya var.  Rusya'nın şuan 47 küsür puanı var. Yani her sene 10 puan ortalamasını tutturursak 3-4 sene sonra 6.cı sıraya çıkabiliriz. Tabi önümüzdeki ülkelerin performansı şimdiki gibi kalırsa, yükselişe geçmezse.
doğru tespit ama bizim şl de nereye kadar gideceğimiz önemli burada

Çevrimiçi 38life

uefada ki takım nasıl şl deki namağlup takımdan fazla toplasın

Bu Klüp puanları. Ülke puanı ve takımların ülke puanına kattığı puanlar tamamen başka bir olay. Şampiyonlar Liginde de Avrupa liginde de galibiyete aynı puan veriliyor ülke puanında.

Çevrimdışı raichu

Bu Klüp puanları. Ülke puanı ve takımların ülke puanına kattığı puanlar tamamen başka bir olay. Şampiyonlar Liginde de Avrupa liginde de galibiyete aynı puan veriliyor ülke puanında.
zaten takım sıralamasında da ufeda kupasında da ş.liginde de galibiyet 2 beraberlik 1 puan
hesap tamamen farklı değil takımların topladığı (klüpler sıralamasıi) punlar toplanıyor ve avrupada o ülkeyi temsil eden takım sayısına bölünüyor olay bu
bizim dezavantajımız belçika 5 de 5 devam ediyor biz 5 de 4 ama ikimizinki de  5 e bölünecek

Çevrimiçi 38life

doğru tespit ama bizim şl de nereye kadar gideceğimiz önemli burada

Gruplardan çıkmamız yeterli.  Gruptan çıktıktan sonra Şampiyonlar Liginde de Avrupa Liginde de atlanılan her tura 1 puan veriyor. Garip ama böyle. Fakat ŞL'de gruptan çıkmak tam 5 puan! Bu 5 puan tabii ki direk ülke puanına yazılmıyor. Toplanan bütün puanlar o sene avrupa liglerine katılan takımların sayısına bölünüyor.

Trabzon bu sene ülke puanına çok büyük zarar verdi malesef.

Çevrimiçi 38life

Trabzon bu sene neden Avrupa liglerine katılım hakkı kazanmıştı? Bunlar geçen sene 12.ci olmadı mı?

Çevrimdışı raichu

Trabzon bu sene neden Avrupa liglerine katılım hakkı kazanmıştı? Bunlar geçen sene 12.ci olmadı mı?
avrupa da yoklarki o nereden çıktı

Çevrimiçi 38life

zaten takım sıralamasında da ufeda kupasında da ş.liginde de galibiyet 2 beraberlik 1 puan
hesap tamamen farklı değil takımların topladığı (klüpler sıralamasıi) punlar toplanıyor ve avrupada o ülkeyi temsil eden takım sayısına bölünüyor olay bu
bizim dezavantajımız belçika 5 de 5 devam ediyor biz 5 de 4 ama ikimizinki de  5 e bölünecek

Belçikayı geçip geçmemek mühim değil. Bildiğim kadarıyla 7-12 arası takımların hepsi aynı. Hedef 6.cılığa yükselmek. Bence zor değil. 3 büyükler bir şekilde zaten ya ŞL'de ya EL'de devam edip puan yapar. Önemli olan diğer 2 takımın ne yapacağı? Başakşehir ve Osmanlı gibi takımlar güçlenerek büyümeye devam ederse 5 takımla Avrupada ülke puanını yükseltiriz.

Çevrimiçi 38life

avrupa da yoklarki o nereden çıktı

Pardon o geçen seneydi, ön eleme oynayıp kaybetmişlerdi karıştırdım :D Bu sene Başakşehir Play-Offta kaybetti. Bi takım elemelerde kaybedince bu ülke puanını çok kötü etkiliyor. Katılan tüm takımlar gruplara kalması lazım.

Çevrimdışı raichu

Ozaman bisey diyemeyecegim de on elemelere niye puan verilmiyor :alala:
@Yunus Emre Dökmeci
veriliyor şöyle:
uefa da 1. eleme de elenirsen 0.25
           2. eleme de elenirsen 0.50
           3. eleme de elenirsen 1
           playoff ta    elenirsen 1.5 puan alıyorsun galibiyet ve ya beraberliğe bu noktata puan verilmiyor(en azından açıklamada buna dair bir şey yazmıyor) gruba kalan takım 2 puan alıyor (gerçi böyle yazmasına rağmen uefa daki hiçbir takımda ekstra 2 puanı göremedim  :alala:)

şampiyonlar ligi için:
1.eleme 0.5
2.eleme 1
3. ve playoffta elenen takımlar elenince zaten uefa ya gittiği için onlara puan verilmiyor, şl de gruba kalan takımlar 4 puan alıyor
uefa ve şl de grupta galibiyet 2 beraberlik 1 puan
şl de gruptan çıkmak 4 puan ayrıca her tur atladığınız da 1 puan alıyorsunuz bu yüzden gruptan çıkmak 5 puan diyebiliriz

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 02:11:31 raichu ]

Çevrimdışı raichu

Belçikayı geçip geçmemek mühim değil. Bildiğim kadarıyla 7-12 arası takımların hepsi aynı. Hedef 6.cılığa yükselmek. Bence zor değil. 3 büyükler bir şekilde zaten ya ŞL'de ya EL'de devam edip puan yapar. Önemli olan diğer 2 takımın ne yapacağı? Başakşehir ve Osmanlı gibi takımlar güçlenerek büyümeye devam ederse 5 takımla Avrupada ülke puanını yükseltiriz.
aynen 7. sırada ki portekiz 6 takımla avrupada 7. olmak yeter mi acaba yoksa 6. mı olmak lazım onu bilemiyorum  :D
rusya 6. ama 5 takımla avrupadalar büyük ihtimalle ligdeki takım sayısı diğerlerinden daha az olduğu içindir

Çevrimiçi 38life

aynen 7. sırada ki portekiz 6 takımla avrupada 7. olmak yeter mi acaba yoksa 6. mı olmak lazım onu bilemiyorum  :D
rusya 6. ama 5 takımla avrupadalar büyük ihtimalle ligdeki takım sayısı diğerlerinden daha az olduğu içindir

Fair-Play sıralamasındaki ilk 3 takım Avrupa Ligine 1 takım fazla gönderiyor. Portekizinki bundan kaynaklanıyor olabilir. Rusya 6 takım göndermiş neden 5 yazıyor anlamadım.

Çevrimdışı raichu

Fair-Play sıralamasındaki ilk 3 takım Avrupa Ligine 1 takım fazla gönderiyor. Portekizinki bundan kaynaklanıyor olabilir. Rusya 6 takım göndermiş neden 5 yazıyor anlamadım.
@38life
ya sürekli muhalefet oluyormuşum gibi olacak ama  :D araştırdım şöyle ki:
rusya 5 takım gödermiş 1.cska direk şl 2.rostov şl ön elemesini geçmiş gruplarda şu an 3.zenit uefa grupları 4.krasnodar uefa grupları
zenit ligi hem 3. bitirmiş hem rusya kupasını almış bu yüzden lig 5.si s.moscow uefa ön elemesine gitmiş elenmiş  yani 5 de 4 listede doğru yazıyor
portekiz de artık kontenjanı fairplayden mi alıyor bilmiyorum ama ilk 2 direk şl, lig 3.sü şl ön eleme, 4.ve 5. uefa eleme, kupa şampiyonu direk uefa 6 takım maşallah ligin 3 te 1 i avrupada  :D
gerçi 2 si ön eleme de elenmiş ama şl grupların da 3 portekiz takımı var bizde o günleri görür müyüz acaba
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 02:39:12 raichu ]

Etiketler: