6. Falan cok zor oluruz, ligi domine ettikce de tek takim olarak clde oynamak bizim icin avantajli.
Rusya futbolu nasil 6.olmus anlayamiyorum, tamam kucumsemek istemem heriflerde spor kulturu falan filan spor icin her sey var ama 6.cilik ohaaa ustune ukrayna galiba 8.
Sonra rus futbolunu falan oturup kucumseriz. Bakin bugun rus milli takimi ile eslessek, turk basini san marino muamelesi yapar.
Biz kendimizi dev aynasinda gormekten ne zaman vazgececez
Bu arada maclari izleyemedim, bir turlu baglanamadim. Yattim uyudum.
Osmanlisporu tebrik ederim, isminden, kurulusuna ve varligina kadar cok cok gereksiz bulsam da bu camiayi, futbolcularin ve teknik direktorun emeklerini yok sayamam. Buyuk sempatim var kendilerine, harika bir takimlar, iyi bir hocalari var. bu teknik direktorun hayat hikayesi nedir acaba?
Ikinci bir senol gunes mi cikiyor?
Cok mutlu oldum osmanlispor icin, allah yollarini acik etsin, insallah kupayi alirlar ve ben besiktas almis kadar sevinirim.
Konyayi da sevmistim stadi verdiklerinde ama allah cezalarini versin son zamanlarda ayar olmaya basladim.
Hatta basaksehire de yapilanma olarak sicak bakmasam da belediyespor zamanlarinda uyuz olsam da simdiler de cok sempati ile bakiyorum, maclarini takip etmeye calisiyorum.
Hep bu stad mevzusundan, yeni dostluklarimiz oldu. Zaten fbnin ve gsnin dostlugunh yemisim ben.
Ve gordugumuz gibi bize yakin duran yukari cikiyor, ibb ve osmanlisporun durumu belli.
Kadimpasanin durumu da belli, duserler insallah.
@Necmi abinin dedigi gibi cazibe merkezi yer mi degistiriyor acaba turk futbolunda?
Bunu sabitlememiz icin, bu takimlara yakin durmamiz ve trabzonu da yukari cekmemiz lazim.
Stad konusu gecmisken, stadini derbi mac icin bize veren konyayi ve maci konyada oynamayi kabul ederek, tavukluk yapmayan trabzon camiasina da bir kez daha tesekkur etmek lazim.