Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37850 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi 38life

@38life
ya sürekli muhalefet oluyormuşum gibi olacak ama  :D araştırdım şöyle ki:
rusya 5 takım gödermiş 1.cska direk şl 2.rostov şl ön elemesini geçmiş gruplarda şu an 3.zenit uefa grupları 4.krasnodar uefa grupları
zenit ligi hem 3. bitirmiş hem rusya kupasını almış bu yüzden lig 5.si s.moscow uefa ön elemesine gitmiş elenmiş  yani 5 de 4 listede doğru yazıyor
portekiz de artık kontenjanı fairplayden mi alıyor bilmiyorum ama ilk 2 direk şl, lig 3.sü şl ön eleme, 4.ve 5. uefa eleme, kupa şampiyonu direk uefa 6 takım maşallah ligin 3 te 1 i avrupada  :D
gerçi 2 si ön eleme de elenmiş ama şl grupların da 3 portekiz takımı var bizde o günleri görür müyüz acaba

@raichu  Ben çözdüm olayı. Portekiz Rusyadan öndeydi bu yüzden Portekiz 6 Rusya 5 gönderiyor. Rusya sıralamada yeni öne geçmiş.

Bu sezonun sonundaki sıralama sonucu 2018-2019 sezonunda katılacakları belirliyor. Yani 2 sene sonrasını.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 02:46:18 38life ]

Çevrimdışı raichu

Ben çözdüm olayı. Portekiz Rusyadan öndeydi bu yüzden Portekiz 6 Rusya 5 gönderiyor. Rusya sıralamada yeni öne geçmiş.

Bu sezonun sonundaki sıralama sonucu 2018-2019 sezonunda katılacakları belirliyor. Yani 2 sene sonrasını.
bak bu olabilir puanları çok yakın

Çevrimiçi 38life

bak bu olabilir puanları çok yakın

Olabilir değil direk öyle :) 2 sene önceki puana göre gidiliyor avrupaya. 2015 yılında Portekiz 5 Fransa 6 Rusya 7.ciymiş.

Çevrimiçi 38life

Olabilir değil direk öyle :) 2 sene önceki puana göre gidiliyor avrupaya. 2015 yılında Portekiz 5 Fransa 6 Rusya 7.ciymiş.

Hatta Rusya önümüzdeki sene de 5 takım gönderecek. Eğer bu sene bozmazsa 18-19 sezonunda 6 takım gönderebilecek.

Çevrimdışı raichu

yalnız şöyle bi baktım da bizim 6.lığa yükselmemiz için oohhoo  :D

Çevrimiçi 38life

yalnız şöyle bi baktım da bizim 6.lığa yükselmemiz için oohhoo  :D

Dediğim gibi her sene 10 ortalamayı tutturursak hayal değil. Ama tabii ki bunun için 4 yıl demiştim bu 2 yıl sonrasını etkilediği için şimdi 6 yıl diyorum. Daha önce yapmışız. 2012-2013 sezonunda yapmışız. O sene Gs ŞL'de Çeyrek final Fb EL'de yarı final oynamış. Ama 10 puan yapmak için illa bunu yapmaya gerek yok. Çünkü o sene ts, Eskişehir ve bursa ön elemelerde direk elenmiş. Buna rağmen fb ve gs iyi gittiği için 10 puan toplamışız. Yaniilla böyle çeyrek finaller yarı finallere çıkmak gerekmiyor. dengeli olsun takımlar gruplara kalabilsin ve ŞL'deki takım gruptan çıksın yeter.

Çevrimdışı mylife1903

Şu koca Manchester United'ın düştüğü hale bakın insan üzülüyor :bandit:
Utd koca falan degildir. 90larda populer oldu. Endustiriyel futbol mu ne diyorlar onun vagonuna bindi.
Iyi yonetildi. Gercek yeri buralardir.
Yakinda kume de duserler.
Hic sevmem utdi.

Çevrimdışı mylife1903

6. Falan cok zor oluruz, ligi domine ettikce de tek takim olarak clde oynamak bizim icin avantajli.

Rusya futbolu nasil 6.olmus anlayamiyorum, tamam kucumsemek istemem heriflerde spor kulturu falan filan spor icin her sey var ama 6.cilik ohaaa ustune ukrayna galiba 8.

Sonra rus futbolunu falan oturup kucumseriz. Bakin bugun rus milli takimi ile eslessek, turk basini san marino muamelesi yapar.

Biz kendimizi dev aynasinda gormekten ne zaman vazgececez

Bu arada maclari izleyemedim, bir turlu baglanamadim. Yattim uyudum.

Osmanlisporu tebrik ederim, isminden, kurulusuna ve varligina kadar cok cok gereksiz bulsam da bu camiayi, futbolcularin ve teknik direktorun emeklerini yok sayamam. Buyuk sempatim var kendilerine, harika bir takimlar, iyi bir hocalari var. bu teknik direktorun hayat hikayesi nedir acaba?
Ikinci bir senol gunes mi cikiyor?

Cok mutlu oldum osmanlispor icin, allah yollarini acik etsin, insallah kupayi alirlar ve ben besiktas almis kadar sevinirim.

Konyayi da sevmistim stadi verdiklerinde ama allah cezalarini versin son zamanlarda ayar olmaya basladim.
Hatta basaksehire de yapilanma olarak sicak bakmasam da belediyespor zamanlarinda uyuz olsam da simdiler de cok sempati ile bakiyorum, maclarini takip etmeye calisiyorum.

Hep bu stad mevzusundan, yeni dostluklarimiz oldu. Zaten fbnin ve gsnin dostlugunh yemisim ben.

Ve gordugumuz gibi bize yakin duran yukari cikiyor, ibb ve osmanlisporun durumu belli.
Kadimpasanin durumu da belli, duserler insallah.

@Necmi abinin dedigi gibi cazibe merkezi yer mi degistiriyor acaba turk futbolunda?

Bunu sabitlememiz icin, bu takimlara yakin durmamiz ve trabzonu da yukari cekmemiz lazim.

Stad konusu gecmisken, stadini derbi mac icin bize veren konyayi ve maci konyada oynamayi kabul ederek, tavukluk yapmayan trabzon camiasina da bir kez daha tesekkur etmek lazim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Osmanli ya helal olsun Patolu Villareali kendi sahasinda elinden kacirmisti, dun gece isi gormusler.

Çevrimdışı cisse557

Dün Fenerbahçe galibiyetine de sevindim, Osmanlı galibiyetine de. Keşke Konya da kazanabilseydi.
Napoli'den 4 puan alan Beşiktaş, M.United'ı yenen Fenerbahçe, Villareal'i deviren Osmanlı. Türk takımlarının ve ligin prestiji açısından sevindigim olaydır. Ülkemiz için umarım artık bunun devamı gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6. Falan cok zor oluruz, ligi domine ettikce de tek takim olarak clde oynamak bizim icin avantajli.

Rusya futbolu nasil 6.olmus anlayamiyorum, tamam kucumsemek istemem heriflerde spor kulturu falan filan spor icin her sey var ama 6.cilik ohaaa ustune ukrayna galiba 8.

Sonra rus futbolunu falan oturup kucumseriz. Bakin bugun rus milli takimi ile eslessek, turk basini san marino muamelesi yapar.

Biz kendimizi dev aynasinda gormekten ne zaman vazgececez

Bu arada maclari izleyemedim, bir turlu baglanamadim. Yattim uyudum.

Osmanlisporu tebrik ederim, isminden, kurulusuna ve varligina kadar cok cok gereksiz bulsam da bu camiayi, futbolcularin ve teknik direktorun emeklerini yok sayamam. Buyuk sempatim var kendilerine, harika bir takimlar, iyi bir hocalari var. bu teknik direktorun hayat hikayesi nedir acaba?
Ikinci bir senol gunes mi cikiyor?

Cok mutlu oldum osmanlispor icin, allah yollarini acik etsin, insallah kupayi alirlar ve ben besiktas almis kadar sevinirim.

Konyayi da sevmistim stadi verdiklerinde ama allah cezalarini versin son zamanlarda ayar olmaya basladim.
Hatta basaksehire de yapilanma olarak sicak bakmasam da belediyespor zamanlarinda uyuz olsam da simdiler de cok sempati ile bakiyorum, maclarini takip etmeye calisiyorum.

Hep bu stad mevzusundan, yeni dostluklarimiz oldu. Zaten fbnin ve gsnin dostlugunh yemisim ben.

Ve gordugumuz gibi bize yakin duran yukari cikiyor, ibb ve osmanlisporun durumu belli.
Kadimpasanin durumu da belli, duserler insallah.

@Necmi abinin dedigi gibi cazibe merkezi yer mi degistiriyor acaba turk futbolunda?

Bunu sabitlememiz icin, bu takimlara yakin durmamiz ve trabzonu da yukari cekmemiz lazim.

Stad konusu gecmisken, stadini derbi mac icin bize veren konyayi ve maci konyada oynamayi kabul ederek, tavukluk yapmayan trabzon camiasina da bir kez daha tesekkur etmek lazim.
Her kelimenin altina imzami atarim cok guzel bir yazi olmuş abi :claps: :claps: @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün Fenerbahçe galibiyetine de sevindim, Osmanlı galibiyetine de. Keşke Konya da kazanabilseydi.
Napoli'den 4 puan alan Beşiktaş, M.United'ı yenen Fenerbahçe, Villareal'i deviren Osmanlı. Türk takımlarının ve ligin prestiji açısından sevindigim olaydır. Ülkemiz için umarım artık bunun devamı gelir.
Katılıyorum

Bu Galibiyetler Avrupada Turk futbolunun geliştiğine dair haberlere neden oluyor , Avrupalinin ve Futbolcuların Bize ve ligimize bakis acısını Pozitif anlamda etkileyecektir her türlü kardayiz

Umarim devami gelir :ok:
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 10:12:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Utd koca falan degildir. 90larda populer oldu. Endustiriyel futbol mu ne diyorlar onun vagonuna bindi.
Iyi yonetildi. Gercek yeri buralardir.
Yakinda kume de duserler.
Hic sevmem utdi.
Mustafa Reşit  hoca arabasını satıp Ajax da Van Gaal'in yanında eğitim almış. Güzel bir kişiliği var  Süper Lig de çalışmayı bırakıp genç çocuklar yetiştirmek istediğini söylemişti bu sene sonunda bırakır heralde.

Çevrimdışı mylife1903

unuttum adini yahu edin terzi miydi neydi, blond

Çevrimiçi Necmi

Şöyle biraz baktım ülke puanının bu sene yükselmesi çok zor. Hatta başarılı gidişata rağmen düşme ihtimali var. Çünkü son 5 sene baz alınıyor ve bizim 5 sene önceki yıl puanımız 10,200 ondan sonraki yıllar hep 6 küsür puan. Dolayısı ile önümüzdeki sene o 10,200 puanlık yıl 6 yıl geride kalacağı için hesaplamadan çıkacak ve 6 küsürlü puanlarla başbaşa kalacağız. Yani bu sene yine 10 küsür puan yaparsak yerimizde saymış oluruz. Daha fazlasını yaparsak artmış olur. Ama ben inanıyor ve umuyorum ki 3-4 sene sonra ülke puanımız baya artacak. Her sene en az 10 puanı tutturursak 4 sene sonra ülke puanı 50 küsür olacak. sıralamada 4-6 sıradaki ülkeler 2 takım direk gruplara 1 takım da ön elemeye gönderiyor. Şuanda 6.cı sırada Rusya var.  Rusya'nın şuan 47 küsür puanı var. Yani her sene 10 puan ortalamasını tutturursak 3-4 sene sonra 6.cı sıraya çıkabiliriz. Tabi önümüzdeki ülkelerin performansı şimdiki gibi kalırsa, yükselişe geçmezse.
bizim 5 yıl içinde iki senesi boş geçen zamanımız var önümüzdeki sene ilki düşüyor
bir anda sıçrama yapacağız. fenerin 3 boş senesi var sanırım bu sene ilki düşüyor yani önümüzdeki
seneden itibaren iki takımın sıfır puanlı seneleri çıkıp yerine aldıkları puanlar gelecek bu sene iyi puan topluyor
takımlar seneyede zıplama olacak istanbul takımları dışında kura şansı lazım takımlara çünkü direk grupları
çıksalarda son torbadan giriyorlar. Osmanlı büyük iş başardı. Tebrik etmek gerekiyor. ülke puanı katılan takım
sayısına bölündüğü için konya zarar verdi sanırım katılan takımların mutlaka puanlar alması şart

Çevrimdışı tangaz

bizim 5 yıl içinde iki senesi boş geçen zamanımız var önümüzdeki sene ilki düşüyor
bir anda sıçrama yapacağız. fenerin 3 boş senesi var sanırım bu sene ilki düşüyor yani önümüzdeki
seneden itibaren iki takımın sıfır puanlı seneleri çıkıp yerine aldıkları puanlar gelecek bu sene iyi puan topluyor
takımlar seneyede zıplama olacak istanbul takımları dışında kura şansı lazım takımlara çünkü direk grupları
çıksalarda son torbadan giriyorlar. Osmanlı büyük iş başardı. Tebrik etmek gerekiyor. ülke puanı katılan takım
sayısına bölündüğü için konya zarar verdi sanırım katılan takımların mutlaka puanlar alması şart

doğru tüm takım sayısına bölünüyor mesela başakşehir 2 senedir külliyen zarar kocamanın futbolu artık dünyada pirim yapmıyor yunanistan avrupa şampiyonu olunca bir süre idare etti ama sonra fifa resmen ültimatom verdi o futbolu oynayan yerlere
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

gs bugün yenicek hakemler başakşehir'i doğrucak.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Kalyoncu

Başakşehir yenilir diye düşünüyorum.( bizde patladı başakşehir için tutar belki)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Totem mi yapıyorsunuz, herkes Başakşehir yenilir demiş bakalım ne olacak

Çevrimdışı cursedofdragon

Totem mi yapıyorsunuz, herkes Başakşehir yenilir demiş bakalım ne olacak

gs güçlü takım kanki dersimspor gibi takımı yendiler en son boru mu ? :D

Kolay mı bi dersimspor'u yenmek :)

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı raichu

gs ye evi arabayı satıp basın bu gece zengin oluyoruz  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Simdi 6-7 tane selcuk atsa, 12-15 arasi podolski atar, 8-9 tane de bruma atsa 26-30 arasi fark bekliyorum

Etiketler: