Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37785 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb kadrosu içerisinde Lens ciddi fark yaratıyor.

Nasri ile uğraşacağımıza keşke biz alsaydık.

yanlış kişi ile uğraşmışız nasri yerine lens almalıydık ha nasri'yi de alabilseydik fena olmazdı :)

Çevrimdışı Kutay

Lens seneye PL'ye geri döner fb de kalmaz satın alma opsiyonu bile yokmuş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı onder23

Osmanlının yediği gol tam komedi çaprazdan yerden orta açtı kaleye paralel taca gidecekken defans çarpıp aşırtma gol oldu. Azıcık daha şans olmasi lazim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

yanlış kişi ile uğraşmışız nasri yerine lens almalıydık ha nasri'yi de alabilseydik fena olmazdı :)
Nasri ile boşa vakit kaybettik neyse belki sezon sonu Lens'i alırız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Osmanlının yediği gol tam komedi çaprazdan yerden orta açtı kaleye paralel taca gidecekken defans çarpıp aşırtma gol oldu. Azıcık daha şans olmasi lazim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan arıkanın her zaman ki mallığı o kadar önde ne b.k arıyon sen adam yıllardır aynı hep öne çıkıyor gol yiyor bizdeykende böyleydi.

0 güven veriyor sinirlendim kapattım maçı.

Nasri ile boşa vakit kaybettik neyse belki sezon sonu Lens'i alırız :icool:

biz alabililiriz bizim yasak kalkıyor fener kiralamak istiyecek tahminen sunderlandda satmaya sıcak bakalar alalım ellerinden :D

Çevrimdışı Tolga

biz alabililiriz bizim yasak kalkıyor fener kiralamak istiyecek tahminen sunderlandda satmaya sıcak bakalar alalım ellerinden :D
Opsiyon koydurmamışlarsa alma şansımız yüksek :D

Çevrimdışı Kutay

Osmanlı sapladı helal olsun inşallah kazanırlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı legendmaster

osmanlı 2-1 öne geçti kafa kafaya futbol oynuyor osmanlı gerçekten helal olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Osmanlıspor stadını verdi ya her maçını kazansın istiyorum. Buradan galip ayrılırsa gruptan çıkar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor,deplasmanda Villarreal'i 2-1 yendi tebrikler.

Çevrimiçi 38life

Ülke puanlarında durum neydi en son? Önümüzde kim var? Beşiktaş, Fener, Osmanlı gruplardan çıkarsa sıralamada önümüzdekini geçer miyiz acaba?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şu Konya öne geçip geçip puan kaybetme olayından vazgeçmeli neyse tecrübe oluyor. Günün süprizi Nice'nin yenilmesiydi bence. Villareal'in belalısı Rusescu'da işi bitirmiş Osmanlısporuda tebrik ederim helal olsun iyi işler yapıyorlar oynadıkları futboluda beğeniyorum düzgün yoldalar umarım şaşmazlar. Fenerbahçe adınada sevdiğim tek şey olan Sow'un güzel golü galibiyette önemli rol oynadı tek sıkıntılı yanı haftalarca sakız edecek olmaları onlarıda tebrik ederim umarım takımlarımız böyle devam ederlerde şu ülke futbolu biraz gelişim gösterir diyeceğim ama önce içimizdeki İrlandalılardan kurtulmamız lazım vesselam.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 01:01:03 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı atalay

Villarreal'i deplasmanda yenmek büyük iş. Osmanlıspor ilk maçın 45 dakikalık oyunsal karşılığını puan olarak geç de olsa aldı.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 01:05:37 atalay ]

Çevrimdışı legendmaster

osmanlı kazanarak liderliğe yükseldi grubunda

Çevrimiçi 38life

Gece'nin ve haftanın olayı Osmanlı'nın Villareal'i deplasmanda 2-1 yenmesidir. Fenerin Eksik ve bitik Manu'yu sahasında 2-1 yenmesi değil. Ama feneri konuşmaktan Osmanlıya sıra bile gelmeyecektir medyada. fenere 110 dakika Osmanlıya maksimum 10 dakika.

Çevrimdışı Tolga

Şu aşamadan sonra Osmanlı'nın gruptan çıkması gerekiyor.

Çevrimdışı onder23

Osmanlı ikinci yarıda bazı anlarda öyle top çevirdi ki bizim ilk napoli maçında 60. dk civarlarında yaptığımız gibi.
Rakip hiç basamadı bile.
Helal olsun valla  :super: :super:

Villarreal'i evinde yenmek büyük iş. Osmanlıspor ilk maçın 45 dakikalık oyunsal karşılığını puan olarak geç de olsa aldı.
Kesinlike oyle , Villarealden 2 macta 4 puan almak her babayigidin harci degil üstelik ilk maci kazanmasida isten bile deildi , Bir kırmizi kart isleri bir anda terse çevirdi yoksa hem iceride hemde disarida yeneceklerdi

Osmanli kendi seviyesine bakıldığında , Villareal ve Steua bucresi yenmesi buyuk iş

Benim anlamadığım Zuriche nasıl yenildiler :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şu aşamadan sonra Osmanlı'nın gruptan çıkması gerekiyor.

Oynadıkları futbolla bun zaten hakediyorlar bundan sonra ancak biyerlerden talimat veya tecrübesizlikten olur olan.

Çevrimdışı raichu

Ülke puanlarında durum neydi en son? Önümüzde kim var? Beşiktaş, Fener, Osmanlı gruplardan çıkarsa sıralamada önümüzdekini geçer miyiz acaba?
10. sıradayız 34.600 puanla 9. belçika 35.400 8.ukrayna 40.233
belçikayı geçebiliriz ama onlarında 5 takımı var şu anda gerçi brugge şl de daha puan alamadı

Gece'nin ve haftanın olayı Osmanlı'nın Villareal'i deplasmanda 2-1 yenmesidir. Fenerin Eksik ve bitik Manu'yu sahasında 2-1 yenmesi değil. Ama feneri konuşmaktan Osmanlıya sıra bile gelmeyecektir medyada. fenere 110 dakika Osmanlıya maksimum 10 dakika.
Cok büyük is başardılar gerçekten ben bile Düşünmüyordum kazanabileceklerini

Burada Elinden kacirdigi Villareali orada yenip , ilk macin tesaduf olmadiğını herkese gosterdi helal olsun :claps:
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 01:08:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: