kendine göre haklılar bi de.
abi olaya bak, akşam hangi kanalı açarsan aç hepsi ilk görüşte penaltı değil gibi geliyo ama penaltı kafasındalar.
ben de diyorum ki o hareket penaltıysa hiç savunma diye birşey olmasın, top adama gelsin 5-6 metreden yakına gelemesin savunma, hatta şut da attırsın girerse girer. böyle bir şey olur mu ya, ingilterede almanyada düdük sesi duymadan maç bitiyor, burada zart zart düdük.
seyirciye saygı adam para veriyor geliyor, bu kadar olmaz.
Cok kez yadim, bir suru abuk sabuk sey yazdigim icin geri donup bulamiyorum simdi ozet geceyim.
Turk insaninin karakteri hakemlik yapmaya uygun degildir.
Turk insani hep bir karar verme ihtiyacindadir, dogru yanlis, faul faul degil gibi birak oynansin oyun iste.
Sonra aklinda tilkiler vardir
Onu kizdirmayayim bunu ofkelendirmeyeyim
Her aksiyona karar verme ihtiyaci duyarsaniz, hakem olamazsiniz.
Yahu arkadaslar, adam 70mden top atiyor, arkadasi ofsayt pozisyonunda, top rakip kaleciye gidiyor, yardimci hakem bayrak cekiyor, orta hakem oyunu ofsaytla kesiyor ulkemizde. Gavurun hakemi yapsa sunu lisansini yirtarlar. Top atiyor top auta cikiyor, yardimci bayrak cekiyor, orta ofsayt veriyor.
Lan deee get, sok o bayragi seyine yani kilifina, gordum oyna, de gec
Her ikili mucadeleye bir karar vermek lazim, her aksiyona bir karar ve illaki sahadaki takimlardan birini tutmak zorundadir turk hakemi.
Cevrenizdeki insanlara bakin, komsunuza falan ve hakem olduklarini dusunun, nasil ne karar vereceklerini hemen anlarsiniz.
Kendine guven yok cunku liyakatla secilmediler, eee secenlere diyet borcun olunca da sahada boyle dansoz gibi kivirirsin