Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37361 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Çağatay

bence federasyon emin değildi o nedenle tetikçi atadı :bandit:

Her sene mutlaka bizim aleyhimize rakiplerin lehine işler yapiliyor
Ama bu sene bu oran cok daha fazla olacak anlaşıldı
Cunku bizim bir sampiyonlugumuz daha gelirse digerleri ile makası epey acariz ve bu durum bazı cevrelerce hiç istenmeyen bir durumdur.
O yuzden bazen ince bazin kalın doğranacagiz hem biz hemde sarıların o haftaki rakipleri
Burada sadece bizim burada degil camianin tamaminin bir farkindalik yaratmasi lazım.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Uc cesit besiktasli vardir

Besiktasli gecinen
Besiktastan gecinen
Besiktas icin hayatindan vazgecen

ben 3.cüyüm.

4.cüsü Beşiktaş'lı görünen.

Çevrimdışı Berat

Her sene mutlaka bizim aleyhimize rakiplerin lehine işler yapiliyor
Ama bu sene bu oran cok daha fazla olacak anlaşıldı
Cunku bizim bir sampiyonlugumuz daha gelirse digerleri ile makası epey acariz ve bu durum bazı cevrelerce hiç istenmeyen bir durumdur.
O yuzden bazen ince bazin kalın doğranacagiz hem biz hemde sarıların o haftaki rakipleri
Burada sadece bizim burada degil camianin tamaminin bir farkindalik yaratmasi lazım.
Nokta atışı olmuş.

Çevrimdışı Çağatay

Nokta atışı olmuş.

Isin kotusu bu sene basimiza gelen sakatliklar degisen oyuncular ve oyun planı ve bazilarinin formsuzluklari ile bu dograma işini sadece ince ince yaparak sinsice halletmeye calisabilirler. Oysa gecen seneki takim iskeleti korunmus olsa o takir takir vurup gecen ekibe ince islerle de cozum bulamazsin gostere gostere yapman lazim o da yemezdi tabiiki.

Çevrimdışı Kalyoncu

yıllarca Beşiktaş'lı bu denilenleride görüyoruz.

Bknz ; Fırat Aydınus

Beşiktaş'lı diyorlar ne kadar güzel Beşiktaş'lı demi ?

Her hafta fener'in yenmesini isteyen ve fırat aydınus atanınca mutlu olan birinden şüphelenmem normal değil mi sence ?
Adamlar bir bedavadan penaltı üstüne yinede zorlanınca kırmızı kart oda yetmedi karabüğün penaltısınıda çalmadı maç bide kadıköyde bu kadar aciz durumdalar. Ve sen bu adamların bize rakip olabileceğini düşünüyorsun. Ben bu ligde bizle yarışacak takım olmadığını söylüyorum. Şimdi ihaleye çıkacak yarışmacı bir lig bakın diyecekler bu kadar basit anlamak çok mu zor? Fenerasyon Başkanı niye fenerde yarışın içinde olacaktır diyor?  Dahada sana anlatamayacam gerçekten hadi iyi forumlar.

Çevrimdışı Çağatay

bir de böyle birşey vardı değil mi.!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu maç için en doğru yorum budur.  :claps:

@ahmetcakar1
bence Advocaat 85.dakikada Fırat'ı oyundan alıp tribünlere alkışlatmaladır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tarihte bugun: fener sampiyonlar liginde sifir cekti.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar tehlikenin farkinda misiniz?

Fb, firat aydinusa kol kanat geren bir aciklama yayinladi, bu rezillige hemen dur denilmelidir. Firatboyun yonettigi fb maclarindan videolar hazirlanmalidir, bunlar yayinlanip firat vs besiktas videolari ike suslenip firatboyun hakemligi bitirilmelidir.

Cok tehlikeli bir boyutta olaylar, su an fb sah, dedi. Bizim ona al sana nah ve mat, dememiz icin firat oyun dudugunu astirmamiz lazim.

Yok fikret baskan bu topa girmezse 2004 yili operasyonuna hazir ve nazir olsun.
Bu aciklamadan sonra hic bir hakem fb alehine karar veremez onu gec ortada pozisyonlarda hep fb lehine calar.

Burasi avrupa degil. Insanimiz da avrupali degil. Avrupada olsa hakemler, kendilerine bulasmayan, sert aciklama yapmayan besiktas camiasina azicik sempatiyle bakarlar, alehine kaditli hata yapmazlar, orta pzosiyonlarda besiktas lehine calarlar. Ama insanimiz bizim. Farklidir. Bagirandan korkan, havlayan it isirmaz, diye bir atasozumuz var ama yazida kalmistir. Bizim insanimiz arabaya selam durur, takim elbiyeseye selam durur, icinde kullanana ya da elbisenin icindeki adama bakmaz.

Gecmis olsun

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaslar tehlikenin farkinda misiniz?

Fb, firat aydinusa kol kanat geren bir aciklama yayinladi, bu rezillige hemen dur denilmelidir. Firatboyun yonettigi fb maclarindan videolar hazirlanmalidir, bunlar yayinlanip firat vs besiktas videolari ike suslenip firatboyun hakemligi bitirilmelidir.

Cok tehlikeli bir boyutta olaylar, su an fb sah, dedi. Bizim ona al sana nah ve mat, dememiz icin firat oyun dudugunu astirmamiz lazim.

Yok fikret baskan bu topa girmezse 2004 yili operasyonuna hazir ve nazir olsun.
Bu aciklamadan sonra hic bir hakem fb alehine karar veremez onu gec ortada pozisyonlarda hep fb lehine calar.

Burasi avrupa degil. Insanimiz da avrupali degil. Avrupada olsa hakemler, kendilerine bulasmayan, sert aciklama yapmayan besiktas camiasina azicik sempatiyle bakarlar, alehine kaditli hata yapmazlar, orta pzosiyonlarda besiktas lehine calarlar. Ama insanimiz bizim. Farklidir. Bagirandan korkan, havlayan it isirmaz, diye bir atasozumuz var ama yazida kalmistir. Bizim insanimiz arabaya selam durur, takim elbiyeseye selam durur, icinde kullanana ya da elbisenin icindeki adama bakmaz.

Gecmis olsun

adama 8.2 vermişler, hakemliği bitirmekten ziyade adamı mükafatlandırıyorlar.

daha çok yapsın diye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

daha çok yapsın diye.
Bülent yıldırım pisliğinden kurtuluyoruz fakat bu adamın daha 2 3 senesi falan var gibi

Çevrimdışı raichu

Bülent yıldırım pisliğinden kurtuluyoruz fakat bu adamın daha 2 3 senesi falan var gibi

bu gider yenisi gelir kanki bozuk adam mı yok

Çevrimdışı EMİR EMRE

kendine göre haklılar bi de.

abi olaya bak, akşam hangi kanalı açarsan aç hepsi ilk görüşte penaltı değil gibi geliyo ama penaltı kafasındalar.

ben de diyorum ki o hareket penaltıysa hiç savunma diye birşey olmasın, top adama gelsin 5-6 metreden yakına gelemesin savunma, hatta şut da attırsın girerse girer. böyle bir şey olur mu ya, ingilterede almanyada düdük sesi duymadan maç bitiyor, burada zart zart düdük.

seyirciye saygı adam para veriyor geliyor, bu kadar olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

daha çok yapsın diye.
Bu cok net mesajdir. Karakter yoksunu insanlarin anlayacagi cinsten, mesela bak ben nasil anladim hemen.
Bu 8.2 diyor ki

Fb evinde mac kaybetmeyeeee
Fbye evinde penalti verilleeee
Fbye pempe gozlukle bakillaa

Çevrimdışı mylife1903

abi olaya bak, akşam hangi kanalı açarsan aç hepsi ilk görüşte penaltı değil gibi geliyo ama penaltı kafasındalar.

ben de diyorum ki o hareket penaltıysa hiç savunma diye birşey olmasın, top adama gelsin 5-6 metreden yakına gelemesin savunma, hatta şut da attırsın girerse girer. böyle bir şey olur mu ya, ingilterede almanyada düdük sesi duymadan maç bitiyor, burada zart zart düdük.

Cok kez yadim, bir suru abuk sabuk sey yazdigim icin geri donup bulamiyorum simdi ozet geceyim.

Turk insaninin karakteri hakemlik yapmaya uygun degildir.
Turk insani hep bir karar verme ihtiyacindadir, dogru yanlis, faul faul degil gibi birak oynansin oyun iste.
Sonra aklinda tilkiler vardir
Onu kizdirmayayim bunu ofkelendirmeyeyim
Her aksiyona karar verme ihtiyaci duyarsaniz, hakem olamazsiniz.

Yahu arkadaslar, adam 70mden top atiyor, arkadasi ofsayt pozisyonunda, top rakip kaleciye gidiyor, yardimci hakem bayrak cekiyor, orta hakem oyunu ofsaytla kesiyor ulkemizde. Gavurun hakemi yapsa sunu lisansini yirtarlar. Top atiyor top auta cikiyor, yardimci bayrak cekiyor, orta ofsayt veriyor.
Lan deee get, sok o bayragi seyine yani kilifina, gordum oyna, de gec

Her ikili mucadeleye bir karar vermek lazim, her aksiyona bir karar ve illaki sahadaki takimlardan birini tutmak zorundadir turk hakemi.

Cevrenizdeki insanlara bakin, komsunuza falan ve hakem olduklarini dusunun, nasil ne karar vereceklerini hemen anlarsiniz.

Kendine guven yok cunku liyakatla secilmediler, eee secenlere diyet borcun olunca da sahada boyle dansoz gibi kivirirsin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar bence türk hakemlere gerek yok hepsi leş en iyisi avrupadan hakemler gelsin mhk'yi de kapatalım

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cok kez yadim, bir suru abuk sabuk sey yazdigim icin geri donup bulamiyorum simdi ozet geceyim.

Turk insaninin karakteri hakemlik yapmaya uygun degildir.
Turk insani hep bir karar verme ihtiyacindadir, dogru yanlis, faul faul degil gibi birak oynansin oyun iste.
Sonra aklinda tilkiler vardir
Onu kizdirmayayim bunu ofkelendirmeyeyim
Her aksiyona karar verme ihtiyaci duyarsaniz, hakem olamazsiniz.

Yahu arkadaslar, adam 70mden top atiyor, arkadasi ofsayt pozisyonunda, top rakip kaleciye gidiyor, yardimci hakem bayrak cekiyor, orta hakem oyunu ofsaytla kesiyor ulkemizde. Gavurun hakemi yapsa sunu lisansini yirtarlar. Top atiyor top auta cikiyor, yardimci bayrak cekiyor, orta ofsayt veriyor.
Lan deee get, sok o bayragi seyine yani kilifina, gordum oyna, de gec

Her ikili mucadeleye bir karar vermek lazim, her aksiyona bir karar ve illaki sahadaki takimlardan birini tutmak zorundadir turk hakemi.

Cevrenizdeki insanlara bakin, komsunuza falan ve hakem olduklarini dusunun, nasil ne karar vereceklerini hemen anlarsiniz.

Kendine guven yok cunku liyakatla secilmediler, eee secenlere diyet borcun olunca da sahada boyle dansoz gibi kivirirsin

katılıyorum.

herşeyden önce hakem olmak özgüven gerektirir, yok o kızar mı bu küser mi. biraz kendine güven çık karar ver yahu.

bünyamin az mı yaktı inönüde canımızı, sadece bu baskıyı kaldırabiliyorum demek için Beşiktaş aleyhine ne penaltılar verdi inönüde. ama ne vardı, kadıköyde alisamiyende veremiyodu  bunları. hakkaten hakemliğe uygun değil Türk insanı.

zamanında bir yabancı hoca Türkiye de herşeyden biraz var, hiçbir şeyden tam yok demişti, aynen öyle işte.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Minareyi çalan kılıfını hazırlar bence türk hakemlere gerek yok hepsi leş en iyisi avrupadan hakemler gelsin mhk'yi de kapatalım

illa arap kulüp sahipleri gibi kırbaçlatalım mı maç sonunda hatalı karar veren hakemleri  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Tolga

9.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Gençlerbirliği 1-1 BEŞİKTAŞ

Gaziantepspor 3-1 Osmanlıspor

Bursaspor 2-0 Konyaspor

Adanaspor 0-1 Galatasaray

Başakşehir 5-1 Akhisar Belediyespor

Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor

Fenerbahçe 5-0 Karabükspor

Kasımpaşa 2-1 Alanyaspor

Kayserispor 0-1 Antalyaspor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

10. Hafta'nın Maçları

4 Kasım Cuma

20.00  Galatasaray - Başakşehir

5 Kasım Cumartesi

13.30  Alanyaspor - Gaziantepspor

16.00  Karabükspor - Bursaspor

19.00  Antalyaspor - Gençlerbirliği

19.00  BEŞİKTAŞ - Trabzonspor

6 Kasım Pazar

13.30  Çaykur Rizespor - Adanaspor

16.00  Osmanlıspor - Kayserispor

19.00  Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

19.00  Konyaspor - Kasımpaşa

Çevrimdışı cursedofdragon

10. Hafta'nın Maçları

4 Kasım Cuma

5 Kasım Cumartesi

6 Kasım Pazar

bi türlü totoda tutturamadım 15'i ha.

Bu hafta 10 da kaldık taktik verin :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

10. Hafta'nın Maçları

4 Kasım Cuma

5 Kasım Cumartesi

6 Kasım Pazar

peder böyle havaları iyi koklar, akhisar feneri yener evi arabayı sat bas dedi, basarım aga.  :evillol: @Tolga

Çevrimdışı Tolga

Toto çok zor iddaayı öneririm :D

peder böyle havaları iyi koklar, akhisar feneri yener evi arabayı sat bas dedi, basarım aga.  :evillol: @Tolga
Gs maçı berabere biter bence, Fb de kazanır gibi duruyor ama Akhisar'ın puana ihtiyacı var belki 1 puan alabilirler :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Toto çok zor iddaayı öneririm :D
Gs maçı berabere biter bence, Fb de kazanır gibi duruyor ama Akhisar'ın puana ihtiyacı var belki 1 puan alabilirler :icool:

@cursedofdragon taktik istemiş ben sana taktik vermişim @Tolga kafa fikret başkanda göz ucuyla onu takip ediyorum  :D

sen beni dinle bas akhisara 10 liraya kadar zararını karşılarım  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana sorsana benim dediklerimin tersini oynayacaksın ama o zaman tutturursun :evillol:

Etiketler: